ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4

ZiPhone 2.5 is uit: makkelijke GUI-unlock voor firmware 1.1.4 discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Oke thanks. Ik dacht dat ik eerst naar firmware 1.1.1 zou moeten gaan. Kan ik nu gewoon de stappen volgen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #321  
Oud 2 March 2008, 14:24
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
Oke thanks.
Ik dacht dat ik eerst naar firmware 1.1.1 zou moeten gaan.

Kan ik nu gewoon de stappen volgen van Ziphone?
Als je 102 met anysim hebt unlocked dan wel eerst je baseband virginizen anders krijgt je problemen
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #322  
Oud 2 March 2008, 14:27
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Ik heb hem geunlocked via iBrick met een .pxl bestand.
Dus niet met Anysim.

Werkt deze manier via Ziphone voor mijn iPhone dan wel?
  #323  
Oud 2 March 2008, 14:30
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
Ik heb hem geunlocked via iBrick met een .pxl bestand.
Dus niet met Anysim.

Werkt deze manier via Ziphone voor mijn iPhone dan wel?
Ja waarschijnlijk dus anysim want andere unlocks waren niet voorhanden destijds. Of je moet een HW unlock hebben gedaan. Maar dat is niet het geval dus eerst maar eens virginizen om problemen te voorkomen.
  #324  
Oud 2 March 2008, 14:32
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Oke bedankt.
Kan je me vertellen hoe ik het beste dat kan doen?
Downloaden via Installer?
  #325  
Oud 2 March 2008, 14:33
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door batalhador Bekijk bericht
Waar het mij het meest omgaat is de custom bootloader of je daar alleen maar op kan komen vanaf BL 4.6 of van beide van 3.9 BL is niet omkeerbaar maar 4.6 kan je downgraden maar als ik dan dat filmpje bekijk is het een 4 GB moet wel een BL 3.9 zijn maar dat kan ook refurbished zijn maarja kan alleen maar afwachten
Volgens mij is 3.9 gewoon minder beveiligd, lijkt me logischer dat ze op BL 3.9 dan zoiets kunnen doen
Maar we wachten gewoon af !
  #326  
Oud 2 March 2008, 14:38
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
Oke bedankt.
Kan je me vertellen hoe ik het beste dat kan doen?
Downloaden via Installer?
Ja als het goed is zit er een virginizer in de installer.
  #327  
Oud 2 March 2008, 14:55
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Ik kan "The Virginizer (03.x)" niet vinden.

Zojuist heb ik de source 'i.unlock.no/' toegevoegd.
Echter staat daar alleen in 'The Virginizer'.
  #328  
Oud 2 March 2008, 15:00
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Het woord zegt het al de virginizer

De enige baseband die gevirginized moest worden is die van 102 Dus deze kan je gewoon gebruiken
  #329  
Oud 2 March 2008, 15:01
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Ok.
Ben er voorzichtig mee.

Mag ik mijn iPhone virginizen, terwijl ik hem in het dockstation mag laten zitten?
  #330  
Oud 2 March 2008, 15:02
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Ja dat kan Maar je kan hem ook los koppelen. Het gebeurt tenslotte in je iphone
  #331  
Oud 2 March 2008, 15:05
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Berichten: 50
Standaard

Kan ik met dit programma van 1.1.2 naar 1.1.4 upgraden? En mijn TurboSim erin houden?
  #332  
Oud 2 March 2008, 15:08
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reckless Bekijk bericht
Kan ik met dit programma van 1.1.2 naar 1.1.4 upgraden? En mijn TurboSim erin houden?
Reckless Niet om het een of ander hoor maar ik ga je zo een berisping geven. Ga nou eerst eens lezen in deze topic. Dan kan je lezen dat je dit kan gebruiken en je turbo in de kast kan leggen want die heb je niet meer nodig.
  #333  
Oud 2 March 2008, 15:18
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Ik heb hem gevirginized.
En hij zegt dat er een incorrecte SIM-kaart nu in zit.

Moet ik nou Ziphone uitvoeren?
  #334  
Oud 2 March 2008, 15:20
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
Ik heb hem gevirginized.
En hij zegt dat er een incorrecte SIM-kaart nu in zit.

Moet ik nou Ziphone uitvoeren?
Restoren met 114 en dan ziphone gebruiken
  #335  
Oud 2 March 2008, 15:23
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Ik krijg de melding via iTunes:
De iPhone iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1).

Enig idee wat ik verkeerd heb gedaan?
  #336  
Oud 2 March 2008, 15:24
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Op mijn iPhone zie ik trouwens nu staan 'Please connect to iTunes'.
  #337  
Oud 2 March 2008, 15:24
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Zet je iphone in dfu
  #338  
Oud 2 March 2008, 15:27
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

druk de home button en de powerbutton samen in
zodra je een zwart scherm krijgt de powerbutton los laten
hoe de home button nog vast tot itunes zegt dat je een iphone in herstel hebt staan
druk op herstel in itunes en laat nadien ziphone draaien en je kan bellen
  #339  
Oud 2 March 2008, 15:27
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 250
Standaard

Gedaan.
Bij het opstarten blijft het scherm zwart van mijn iPhone en iTunes herkent hem wel.
Maar ik krijg opnieuw dezelfde foutmelding.
  #340  
Oud 2 March 2008, 15:29
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.565
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scirocco Bekijk bericht
Gedaan.
Bij het opstarten blijft het scherm zwart van mijn iPhone en iTunes herkent hem wel.
Maar ik krijg opnieuw dezelfde foutmelding.
Welke foutmelding (1)?
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Ziphone tool voor firmware 2.0? iScorpio Archief 0 24 July 2008 13:47
Help: ZiPhone GUI fout gegaan! e_sabbagh Unlock [archief] 5 20 February 2008 15:33
Ziphone GUI.exe opent niet... warm-krentenbrood Archief 2 17 February 2008 13:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:40.