Providerlogo wijzigen

Providerlogo wijzigen discussie in Wiki - Handleidingen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Tutorial schrijven is geen probleem , die staat er ook wel , het vinden van de logo's is meer het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture Wiki > Wiki - Handleidingen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 11-11-09, 17:27
TheProphet's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Aalsmeer
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
Tutorial schrijven is geen probleem , die staat er ook wel , het vinden van de logo's is meer het probleem , als je T-Mobile hebt dan kan ik je meteen helpen anders moet je eerst de logo's zoeken die staan ergens in de eerdere posts
Uiteindelijk gelukt... ik had er ook al een tut voor gemaakt, toch bedankt.
__________________
vB Guru
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 12-02-10, 14:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door McNRiQ Bekijk bericht
lekker dan

ik heb het net aangepast en nu start mn iphone niet meer op hij blijft hangen op het logotje bij het booten
Ik zit met hetzelfde probleem hij blijft bij mij ook hangen en kom ook niet meer in mijn phone.
Firmware 112 erop staan.
Ik hoop dat iemand mij een tip kan geven dat mijn phone weer opstart.
  #43  
Oud 12-02-10, 14:51
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Off tropic
Firmware 112?? denk dat je puntjes vergeten bent
nu weer On tropic
  #44  
Oud 12-02-10, 14:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
Off tropic
Firmware 112?? denk dat je puntjes vergeten bent
nu weer On tropic
Waar slaat dat op, je weet toch wat ik bedoel of niet soms
  #45  
Oud 12-02-10, 15:08
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Ja klopt ik weet wat er bedoelt wordt sommige misschien niet.sorry als je me verkeerd begreep.
  #46  
Oud 12-02-10, 15:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
Ja klopt ik weet wat er bedoelt wordt sommige misschien niet.sorry als je me verkeerd begreep.
Ik reageerde misschien ook te heftig maar als je telefoon niet meer opstart en je er niet achter kunt komen dan kun je ook niet veel verdragen.

Het probleem is dat ik op de een of andere manier iets heb verwijderd, itunes start wel op maar krijg gelijk de melding van De iphone die u probeert te activeren heeft geen sim-kaart.

Het is mis gegaan toen ik het file springboard heb overschreven, en natuurlijk geen backup van gemaakt.

Wie o wie kan mij hier verder mee helpen?

Laatst gewijzigd door reaction; 12-02-10 om 15:18.
  #47  
Oud 12-02-10, 16:26
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

dit is de Springboard.string die je bedoelt , waarin je bv je ontgrendel tekst ed kan veranderen .
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar SpringBoard.rar‎ (8,6 KB, 6x gelezen)
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #48  
Oud 12-02-10, 16:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 32
Standaard

Bedankt voor je reactie, maar ik kon op een gegeven moment in itunes wel in herstel komen en heb ik zonder na te denken gedaan en heb nu versie 3.1.3. er op staan.
Nu heb ik zelf een abo bij HI dus heb ik geen drol meer aan deze telefoon.
Ik heb hem inmiddels op martkplaats gezet omdat ik niet kan wachten totdat versie 3.1.3. een keer unlocked kan worden.
Stom van mij maar wat gebeurd is kan je niet terugdraaien.
Dus wanneer iemand nog een iphone 3gs heeft liggen waar die vanaf wil met een unlock dan hoor ik dat graag want ik moet nu zo snel mogelijk een nieuwe.
  #49  
Oud 12-02-10, 16:49
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

idd ***** , dat is ook de reden dat ik bij 3.1.2. ben gebleven , heb zelf een 3G .
  #50  
Oud 14-02-10, 20:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 32
Standaard

Heb inmiddels mijn iphone verkocht en weer een nieuwe aangeschaft met gelukkig weer firmaware 3.1.2 er op.
Nu twijfel ik sterk om het nog een keer te proberen om mijn provider logo in beeld te krijgen.
Bang dat ik weer mijn iphone op marktplaats moet zetten...

Laatst gewijzigd door reaction; 15-02-10 om 14:00.
  #51  
Oud 15-02-10, 08:55
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

zolang je goed oplet wat je doet en 2 x iets overdenken , kan er weinig fout gaan .
1.1.2 3G ipv 3Gs
  #52  
Oud 15-02-10, 09:03
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
1.1.2 3G ipv 3Gs
1.1.2 was alleen maar voor de eerste generatie iPhone.
Maar hij zal wel 3.1.2 bedoelen.
  #53  
Oud 15-02-10, 09:10
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

vond het al vreemd want geloof dat mijn 3g al 3.0.1 had toen ik hem haalde .
  #54  
Oud 15-02-10, 14:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 32
Standaard

@aangepast...

Logo staat er inmiddels ook in
  #55  
Oud 16-02-10, 19:45
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reaction Bekijk bericht
@aangepast...

Logo staat er inmiddels ook in
STOER ...........
  #56  
Oud 04-02-11, 13:04
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik zit te zoeken in de libary naar Vodafone_NL.bundle maar die staat er niet tussen, hoe kan ik mijn vodafone logo nu aanpassen?
  #57  
Oud 04-02-11, 20:31
» iPhone 12 Pro Max 256GB (Oceaanblauw) [FW: 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: iPadOS 14.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2009
Locatie: Regio Utrecht
Berichten: 223
Standaard

Gewoon zoeken onder custom IPCC is hier al helemaal behandeld kind kan de was was doen, met mooie coloured logos
__________________
Ipad4 32G 3G [/COLOR]7.0.3 JB Iphone 4S 64G White 7/0.3 iPhone 5s 32g Silver, iPad Mini 2 16g White,iPhone 6 Plus 64g Spacegrey, iPhone 6s Plus Rose Gold
  #58  
Oud 06-08-11, 05:51
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Ik snap hier totaal het nut niet van. In het buitenland is er gn KPN, dus kun je daar ook niets doen. Als je data-roaming uitzet zal er ook geen datagebruik plaatsvinden.

Dus... Dit was op de iPhone 2G een manier om een manuele vliegtuigmodus in te stellen voor het buitenland? Zodat roaming volledig uitstond en je niet kon bellen, sms'en of internetten? Of zit er een of ander verborgen nut achter dat ik niet doorheb?

Volgens mij is het gewoon verouderd en kan deze handleiding het archief in, dus ik ga ff m'n postje reporten zodat het ook gearchiveerd wordt als het niet meer nuttig is op de iPhone 3GS en 4. Want volgens mij is dat ook zo aangezien je een data-roaming en vliegtuigmodus knop hebt

Of het was om voor de lol toch KPN/Vodafone/etc. bovenin te hebben staan? Ik zie er in ieder geval het nut niet van in met de 3GS/4.

Ps. @Moderator
De knopjes snel reageren en meer opties bij quick reply zeggen dat ze de shortcuts alt + s en alt + x hebben, maar op de Mac werkt dat niet
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
I-150 wijzigen Franko T-Mobile 0 09-11-10 00:06
.com knop wijzigen in .nl? PSlomp iPad algemeen 10 19-06-10 19:34
contacten wijzigen fritskos iPhone algemeen 0 30-05-10 08:56
Providerlogo T-Mobile jamy015 Archief 2 28-06-09 19:12
[Logo] Wijzigen Jensteh iPhone Apps 3 17-11-08 20:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:45.