deel van van progs werken niet op desktop

deel van van progs werken niet op desktop discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb in mn 2e veldje (naar rechts schuiven) een aantal progs staan die ik heb gedown load, sommige gratis en sommige betaald, als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 October 2008, 08:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2008
Berichten: 18
Unhappy deel van van progs werken niet op desktop

ik heb in mn 2e veldje (naar rechts schuiven) een aantal progs staan die ik heb gedown load, sommige gratis en sommige betaald, als ik daar nu op druk werken geen van alle!
iemand tips?

bedankt!!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 October 2008, 09:02
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Is dit alleen bij veld #2 deel van je springboard? Stel je verschuift de app naar veld #3 doen ze het dan wel? (dit vraag ik omdat je specefiek over veld #2 praat)

Verder: heb je al een keer gereboot? Wil ook wel eens helpen

ps. Het heet bij een iphone geen desktop maar springboard
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 27 October 2008, 11:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2008
Berichten: 18
Standaard

hai king , ik heb net mn icoon naar een 3e doorgesleept, blijft uitvallen.... reboot???ben ik dan alles kwijt? Hoe moet ik dat doen? Tips?? Thnks
  #4  
Oud 27 October 2008, 11:35
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Natuurlijk ben je niets kwijt met een reboot.
Je home en sleep/wake button tegelijkertijd indrukken tot hij uitvalt.
Daarna je telefoon gewoon terug aanzetten.
  #5  
Oud 27 October 2008, 12:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Reboot is het engelse woord voor opnieuw opstarten, zoals Bomans hierboven al uitlegt
  #6  
Oud 27 October 2008, 13:16
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2008
Berichten: 18
Thumbs down reboot

ik heb beid knoppen ingedrukt, vervolgens krijg ik het apple icoontje te zien en gaat vanzelf uit,
bij het aanzetten (gaat direct) en opnieuw proberen van de apps, schiet mn 3g meteen weer in de stress.... gvd..

de rest werkt wel....

hulp hulp hulp
  #7  
Oud 27 October 2008, 13:41
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erwindelange Bekijk bericht
ik heb beid knoppen ingedrukt, vervolgens krijg ik het apple icoontje te zien en gaat vanzelf uit,
bij het aanzetten (gaat direct) en opnieuw proberen van de apps, schiet mn 3g meteen weer in de stress.... gvd..

de rest werkt wel....

hulp hulp hulp
Iets minder grof mag wel he

maar goed, wat bedoel je met in de stress? Weer opstarten? Of je app's doen het nog niet?

Heb je een back-up van alles? Gewoon een restore doen, je app's e.d terug zetten. Misschien is dat de oplossing?

Succes!
  #8  
Oud 27 October 2008, 16:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2008
Berichten: 18
Smile

soms is een beetje gvd-en wel ff goed voor de frustratie!

maar goed, restore dus gaan uitvoerne en een backup maken... hm...
ok wat moet dat moet, ik zal vanav eens kijken hoe dat moet en zal het uitvoeren... hoop dat hij dan weer normaal werkt...
  #9  
Oud 27 October 2008, 16:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Dat helpt inderdaad, maar doe dat liever niet op het forum, dan stoot je ook niemand voor zn hoofd

Ik geef deze optie omdat je een orginele iphone heb, dus dan is het makkelijk om dat te doen. Dan kan je ook meteen met een schone lei beginnen.

In ieder geval, succes vanavond!
  #10  
Oud 27 October 2008, 17:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2008
Berichten: 18
Talking

ok, ik zal niet meer schelden.....

ehhh waar kan ik de restore vinden in itunes? en hoe moet ik een backup maken? ik zatnet ff snel te kijken King maar zie niks....
  #11  
Oud 27 October 2008, 17:12
vdvorst's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 320
Standaard

Bij het syncen zie je als het goed is in het begin al dat hij een backup aan het maken is.
Restoren is vaak in itunes herstellen genoemd (als je nederlandse versie hebt)
  #12  
Oud 28 October 2008, 20:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2008
Berichten: 18
Standaard

zooo, ben ik weer!
gisteren heeft mn iphone na meerdere resets denk ik toch het licht gezien!
ik heb alle iconen vewijderd die niet meer werkte, er een aantal weer opnieuw opgezet!
hij doet het weer.....yesssssssss thnks!
  #13  
Oud 29 October 2008, 00:09
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Veel plezier nog met je Iphone!

Ik zeg slotje
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Deel van touchscreen werkt niet Sjupan iPhone algemeen 17 23 September 2009 18:34
apps van de appstore werken niet Tribooo iPhone Apps 8 27 August 2009 12:54
Icons van SummerBoard werken niet daflaar Archief 3 16 June 2009 09:54
Belgi: CONTACTS werken niet van de Sim watersoul Overige providers Belgi 9 7 September 2008 19:23
Icons van SummerBoard werken niet? tommehh Jailbreak apps en thema's 4 26 May 2008 22:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:13.