itunes kan niet de gevraagde gegevens verkrijgen..

itunes kan niet de gevraagde gegevens verkrijgen.. discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik mijn iphone aansluit op itunes krijg ik deze foutmelding; De Iphone Iphone kan niet met itunes worden gebruikt, omdat de vereiste informatie voor ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 July 2008, 23:07
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 5
Standaard itunes kan niet de gevraagde gegevens verkrijgen..

Als ik mijn iphone aansluit op itunes krijg ik deze foutmelding;
De Iphone Iphone kan niet met itunes worden gebruikt, omdat de vereiste informatie voor activering niet kan worden opgevraagd van de Iphone.

Controleer of de simkaart in uw Iphone is geplaatst en niet is vergrendeld met een pincode.

Nu heb ik deze gevonden, moet hij nog simlock vrij gemaakt worden enzo..
maar ook dit lukte tot op heden nog niet.

Ik ben geen gevorderde dus help me alsjeblieft in beginners taal.

bijvoorbaat dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 August 2008, 09:47
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 307
Standaard

heb je deze iPhone gewoon bij t-mobile gehaald en misschien je abbo verlengt .
dan ligt het namelijk aan je sim kaart die verouderd is (misschien nog een ben kaartje)

mocht dit alles niet het verhaal zijn vertel aub wat meer want anders word het je lastig helpen.

(een unlock is nog niet te krijgen voor de 3G)
__________________
iPhone 4 32Gb,iPad Wi-Fi 64gb,iPhone 3G 16Gb
  #3  
Oud 1 August 2008, 09:51
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

kloppen je instellingen bij je avator?
een 3g waar je 1.1.4 firmware hebt op lopen,dat is toch 2.0 normaal?
__________________
at your service
  #4  
Oud 1 August 2008, 12:21
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door truckdiver Bekijk bericht
kloppen je instellingen bij je avator?
een 3g waar je 1.1.4 firmware hebt op lopen,dat is toch 2.0 normaal?
Ik heb hem gevonden, hij was van een noor, het model nummer is a1203

achterop staat de 8GB, zilvere achterkant, zwart aan de onderkant!

ik heb nu alleen het beelde met itunes, met de usb stekker dernaar toe!

daar krijg ik hem niet meer uit..

helphelphelp
  #5  
Oud 1 August 2008, 12:27
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je hebt dus een eerste uitvoering iPhone 8GB (2G) en geen 3G. Misschien dat je dat bij je instellingen op dit forum even kan aanpassen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #6  
Oud 1 August 2008, 12:34
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.611
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

simkaartvergrendeling kan je met een andere gsm er misschien eerst afhalen
probeer het eerst eens met iliberty+
hiermee zet je de 1.1.4 firmware op je iphone.
als dit lukt kan nog later proberen om de 2.0 erop gaan te zetten.
  #7  
Oud 1 August 2008, 23:03
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 5
Standaard

liberty+ kan ik niets doen? omdat hij in DFU? mode staat..?
hoe kan ik hem daar dan weer uit krijgen..
word werkelijk waar gek
was er zo blij mee, maar voorlopig heb ik er nog vrij weinig aan! degene die mij kan helpen word mijn grote held/voorbeeld!

het is gekomen toen ik hem wilde update via itunes, kan het eraan liggen dat voor deze versie nog geen unlock software? te vekrijgen is. .en ik nog moet wachten?

Laatst gewijzigd door markussie; 1 August 2008 om 23:16.
  #8  
Oud 19 August 2008, 02:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door markussie Bekijk bericht
liberty+ kan ik niets doen? omdat hij in DFU? mode staat..?
hoe kan ik hem daar dan weer uit krijgen..
word werkelijk waar gek
was er zo blij mee, maar voorlopig heb ik er nog vrij weinig aan! degene die mij kan helpen word mijn grote held/voorbeeld!

het is gekomen toen ik hem wilde update via itunes, kan het eraan liggen dat voor deze versie nog geen unlock software? te vekrijgen is. .en ik nog moet wachten?
ik heb hier het zelfde probleem ik sloot mijn iphone op itunes aan en toen heb ik met mijn scheven hoofd update geklikt en nu zit ik vast in mijn iphone ik heb hem al 20x gerestored en alleprogrammatjes geprobeert maar niks werkt


MVG Sander

EDIT[FIXED : kijk hier eens http://www.ifoneguide.nl/?p=282#more-282 bij mij werkte het.]

Laatst gewijzigd door quadcore; 19 August 2008 om 12:59.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gegevens wissen maar NIET via iTunes nbastiaanse iTunes 0 19 August 2010 08:04
Na Restore van Mac, Kan ik mijn nieuwe gegevens niet meer terug syncen! Bobbyoriginal iTunes 0 2 April 2010 02:29
Iphone gecrasht, kan je je gegevens nog terug krijgen? dorus iPhone algemeen 13 29 October 2008 22:38
iphone crashed hoe kan ik gegevens eruit halen??? ati_make_it iPhone algemeen 9 20 August 2008 14:17
kan gegevens niet wissen karel Archief 1 6 November 2007 01:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:27.