Itunes muziek bewerken

Itunes muziek bewerken discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi weet iemand hierop raad ? in Itunes kan ik soms bij info track geen aanpassingen doen , deez zijn blijkbaar niet bewerkbaar (licht grijze ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 September 2008, 01:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 19
Standaard Itunes muziek bewerken

hoi weet iemand hierop raad ?
in Itunes kan ik soms bij info track geen aanpassingen doen , deez zijn blijkbaar niet bewerkbaar (licht grijze achtergrond)
kan ik deze door iets aan te klikken wel bewerken
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 September 2008, 08:12
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heb je ondanks dat er lichtgrijze tekst staat ook daadwerkelijk geprobeerd er iets in te typen of lukt dit helemaal niet?
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 24 September 2008, 19:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 19
Standaard

nee dat lukt niet heb overal in itunes gezocht om dit op te heffen maar vind niks
  #4  
Oud 6 November 2009, 14:35
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 66
Standaard

Op de pc van me neefje (Windows) heb ik hetzelfde probleem.
Als ik muziek vanuit zijn muziek map naar de bibliotheek van Itunes sleep, kan ik niks veranderen aan de info van het nummer.
En dit terwijl soms de artiest namen niet goed staan.
Ik kan niks veranderen, omdat de tekst grijs blijft, zoals hier boven ook staat aangegeven.
Weet iemand hoe ik dit kan veranderen..!?!?
  #5  
Oud 6 November 2009, 14:50
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Dit probleem is hier al veel vaker voorgekomen. Wanneer je iPhone is aangesloten op iTunes, moet je de optie 'Handmatig muziek en video beheren' aanzetten.
  #6  
Oud 6 November 2009, 14:58
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 66
Standaard

Ok, bedankt, ik had al veelvuldig lopen zoeken maar kwam het antwoord niet tegen.
Ik ga vanmiddag naar me neefje toe(ventje is 12, dus lukt hem zelf niet) en dan zal ik is kijken.
Staat dit in het hoofdscherm van iTunes als je de ipod aanklikt bij aanpassingen zeg maar..!?!?!? Dat scherm waar je ook de SW update doet..?
Ik las namelijk ook ergens dat het er aan kon liggen dat de muziek bestanden als ALLEEN LEZEN opgeslagen zouden zijn.

Dank je wel alvast, Generaal!
  #7  
Oud 6 November 2009, 15:16
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pino Bekijk bericht
Ok, bedankt, ik had al veelvuldig lopen zoeken maar kwam het antwoord niet tegen.
Ik ga vanmiddag naar me neefje toe(ventje is 12, dus lukt hem zelf niet) en dan zal ik is kijken.
Staat dit in het hoofdscherm van iTunes als je de ipod aanklikt bij aanpassingen zeg maar..!?!?!? Dat scherm waar je ook de SW update doet..?
Ik las namelijk ook ergens dat het er aan kon liggen dat de muziek bestanden als ALLEEN LEZEN opgeslagen zouden zijn.

Dank je wel alvast, Generaal!
Dat staat in het hoofdscherm. Zie de screen van mijn iPhone in de bijlage. Die optie moet je dus aanzetten. Je gebruikt dan echter niet meer de iTunes bibliotheek maar je moet dan alles zelf in je Muziek tab zetten van je iPhone (links).
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg iTunes.jpg‎ (43,8 KB, 53x gelezen)
  #8  
Oud 6 November 2009, 17:25
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 April 2008
Berichten: 66
Standaard

Ok, thnx mate..!
ik ga vanavond naar hun toe, dus ga het gelijk proberen..!!

THNX !!!
  #9  
Oud 6 November 2009, 19:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 183
Standaard

klein vraagje tussendoor. Ik installeer nu itunes voor het eerst.
Moet ik bij de vraag Map itunes bijwerken Ja werk de map itunes bij of kiezen voor zelf bijwerken ?
  #10  
Oud 6 November 2009, 19:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 183
Standaard

Heb maar gekozen voor bijwerken door itunes.
Hoop dat dat goed was. Begreep niet goed het verschil tussen wel of niet automatisch bijwerken door itunes.
  #11  
Oud 7 November 2009, 13:58
» iPhone 7 Plus 128GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2009
Berichten: 106
Standaard

Het lichtgrijze scherm komt waarschijnlijk doordat het liedje op de schijf een "alleen lezen" bestand is. Als je dit in het bestand zelf even aanpast kun je het verder in iTunes bewerken.
  #12  
Oud 7 November 2009, 17:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 183
Standaard

Ben nog nieuw in de wereld van itunes. Wel wat rond geneusd op dit forum maar toch begrijp ik iets niet.
Itunes geinstalleerd, al mijn mp3's (30 gig totaal) staat nu in de bibliotheek waarbij alles is aangevinked.
Bij synchroniseren wil itunes natuurlijk alles overzetten en dat past natuurlijk niet op mijn 32 gig iphone.

Wat is nu het meest praktische om een selectie van je mp3's naar je iphone te krijgen ?

Verder, wat houdt het ordenen van je je bibliotheek en de optie Map aan bibliotheek toevoegen ?
  #13  
Oud 7 November 2009, 17:14
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lowermate Bekijk bericht
Ben nog nieuw in de wereld van itunes. Wel wat rond geneusd op dit forum maar toch begrijp ik iets niet.
Itunes geinstalleerd, al mijn mp3's (30 gig totaal) staat nu in de bibliotheek waarbij alles is aangevinked.
Bij synchroniseren wil itunes natuurlijk alles overzetten en dat past natuurlijk niet op mijn 32 gig iphone.

Wat is nu het meest praktische om een selectie van je mp3's naar je iphone te krijgen ?

Verder, wat houdt het ordenen van je je bibliotheek en de optie Map aan bibliotheek toevoegen ?
Ik denk dat het het beste is, wanneer je je zelf eerst inleest over iTunes. Het hele programma staat namelijk op apple site uitgelegd en dat is een stuk gemakkelijker dan de vragen hier stellen.
  #14  
Oud 7 November 2009, 17:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 183
Standaard

had wel wat erover gelezen maar niet in details.
Doe ik. Maar dit waren dacht ik te specifieke vragen die wel konden worden beantwoord.
  #15  
Oud 7 November 2009, 17:53
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lowermate Bekijk bericht
had wel wat erover gelezen maar niet in details.
Doe ik. Maar dit waren dacht ik te specifieke vragen die wel konden worden beantwoord.

Je moet een afspeellijst maken, met daarin je favoriete nummers.

Vervolgens sync je alleen die afspeellijst
__________________

  #16  
Oud 7 November 2009, 18:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Berichten: 183
Standaard

Ok. Thx. ga ik proberen.
  #17  
Oud 3 May 2010, 21:18
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 3
Standaard

Ik heb ook zo een probleem, bij mij kan ik wel aan de info komen pak ik een heel album, maar pak ik 1 nummer blijft het grijs en kan ik niets.
Ik gebruik win7 met de nieuwste itunes.
weet iemand wat ik hiermee moet?

Laatst gewijzigd door Chaos1976; 3 May 2010 om 21:21.
  #18  
Oud 31 May 2010, 21:59
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Locatie: Ede
Berichten: 20
Standaard

Ik heb precies hetzelfde probleem, alleen ook met meerdere nummers. Het lijkt er inderdaad op dat de nummers beveiligd zijn tegen bewerken. Bovenstaande geprobeerd, maar het werkt niet. Heeft iemand nog een andere mogelijke oplossing?
  #19  
Oud 17 January 2012, 12:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2012
Berichten: 1
Standaard Het werkt.

generaal bedankt!
  #20  
Oud 12 January 2013, 23:14
» iPhone 5c 32GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 26
Standaard

Ik heb het zelfde probleem met itunes 11.
Windows 8.
Ik kan het niet wijzigen . Nummer info.

"Het lichtgrijze scherm komt waarschijnlijk doordat het liedje op de schijf een "alleen lezen" bestand is. Als je dit in het bestand zelf even aanpast kun je het verder in iTunes bewerken. ''

Werkt niet! /\
Is er dan geen enkele manier omdat wel te kunnen?

Laatst gewijzigd door Do-Rithm; 12 January 2013 om 23:26.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Muziek van itunes naar Ipod of Itunes library NoWayOut iTunes 0 1 March 2011 19:56
muziek aangeschaft in itunes op iphone overzetten naar itunes op mac RVaarkamp iTunes 3 24 October 2010 21:35
Muziek: Muziek van iPhone naar iTunes, muziek op iPhone anders dan via "Tansee iPhone copy" Robin-m Muziek, foto & video 0 16 May 2010 12:48
Ipod geeft geen muziek, itunes zegt 2,4GB muziek op iphone theet iTunes 2 19 August 2009 11:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:37.