Oude backup op nieuwe iPhone

Oude backup op nieuwe iPhone discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Mede-iPhone gebruikers, Ik heb vandaag een nieuwe iPhone gekregen, ik had klachten over mijn oude. Nu wil ik graag de oude backup op mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 September 2008, 19:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 11
Standaard Oude backup op nieuwe iPhone

Hoi Mede-iPhone gebruikers,

Ik heb vandaag een nieuwe iPhone gekregen, ik had klachten over mijn oude.
Nu wil ik graag de oude backup op mijn nieuwe iPhone zetten.
Ik kreeg bij het instellen van de iPhone de pop-up dat ik eerst de firmware moest upgraden omdat de oude backup anders niet compatibel was. Dat heb ik nu gedaan, maar ik weet niet hoe ik nu vervolgens de oude backup op mijn iPhone kan krijgen.

Kan iemand mij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2008, 21:20
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Was dat niet iets van: in iTunes rechtsklikken op de aangesloten iPhone en dan kiezen in het popup-menu?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 30 September 2008, 22:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 11
Standaard

Het is gelukt door eerst reset settings and all data te doen. hij behoudt dan namelijk de firmware, en je kan dan backuppen vanaf itunes.

Slotje
  #4  
Oud 30 September 2008, 22:51
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

geen slotje.. misschien willen andere mensen dit ook nog wel weten.

Ik verplaats hem ook meteen naar iTunes. Waar hij thuishoort.
  #5  
Oud 21 September 2010, 14:49
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Heb ik m verdorie 2 jaar later zelf nog een keer nodig
  #6  
Oud 22 September 2010, 22:44
RoW^'s schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Berichten: 57
Standaard

Is dit ook van toepassing als ik mijn contacten van de iphone 1g wil plaatsen op mijn nieuwe iphone 4?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Oude backup terugzetten via iTunes piebas iTunes 3 8 May 2011 00:41
iPad: oude backup 3.3 van ipad terug zetten Approxiamtely Jailbreak 0 10 February 2011 12:29
Synchronisatie probleem van oude backup keeltje123 iTunes 6 14 March 2010 16:14
Backup sms oude iPhone en terugzetten op nieuwe iPhone lvc iPhone algemeen 10 8 March 2010 11:18
Backup van oude iPhone, op een nieuwe iPhone zetten jstokman Archief 3 2 February 2010 18:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:18.