Error: iTunes kan geen aanbiedergegevens uit de synchronisatievoorziening laden.

Error: iTunes kan geen aanbiedergegevens uit de synchronisatievoorziening laden. discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Dacht ik eindelijk de gelukkig eigenaar te zijn van FW 3.0 met jailbreak (middels redsn0w) kan ik iTunes niks met mijn iPhone, dus al mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 June 2009, 12:49
m-jay's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2008
Locatie: Drenthe
Berichten: 48
Standaard Error: iTunes kan geen aanbiedergegevens uit de synchronisatievoorziening laden.

Dacht ik eindelijk de gelukkig eigenaar te zijn van FW 3.0 met jailbreak (middels redsn0w) kan ik iTunes niks met mijn iPhone, dus al mijn contacten, etc zijn niet terug te zetten vanuit iTunes

Iemand het zelfde probleem en hoe dit op te lossen?

EDIT: Uhm opnieuw windows starten, doet de truc!

Laatst gewijzigd door m-jay; 20 June 2009 om 12:59.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 August 2009, 14:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2009
Berichten: 6
Standaard Foutmelding by syncen met iTunes

Als ik mijn iPhone (officiele versie 3GS 16GB 3.0.1) aan m'n pc hang geeft iTunes de volgende foutmelding: "iTunes kan geen aanbiedergegevens uit de synchronisatievoorzieningen laden. Sluit de kabel opnieuw aan of probeer het later opnieuw".

Voorheen ging het altijd goed, maar sinds ik na een vastloper m'n iPhone terug naar de fabrieksinstellingen heb moeten zetten krijg ik deze foutmelding.
Het is nu niet mogelijk om bijv. muziek naar'm'n iPhone over te zetten.

Weet iemand waar dit aan kan liggen en hoe ik dit op kan lossen?
  #3  
Oud 19 August 2009, 19:40
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Probeer eens je PC opnieuw op te starten.

EDIT
// Discussies samengevoegd.

__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)

Laatst gewijzigd door Timmeh_; 19 August 2009 om 20:06. Reden: Zie edit-box
  #4  
Oud 19 August 2009, 19:50
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

In het slechtste geval zou ik de iPhone eens herstellen indien dat mogelijk is.
  #5  
Oud 19 August 2009, 20:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Dit probleem doet zich juist voor nadat ik de iPhone heb hersteld.
En het opnieuw opstarten van m'n pc heeft het probleem ook niet verholpen.
Andere ideen wellicht??
  #6  
Oud 19 August 2009, 21:01
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ebola Bekijk bericht
Dit probleem doet zich juist voor nadat ik de iPhone heb hersteld.
En het opnieuw opstarten van m'n pc heeft het probleem ook niet verholpen.
Andere ideen wellicht??
Als je hersteld hebt, zet je dan een reservekopie terug? Zo ja, dit dan niet doen
  #7  
Oud 20 August 2009, 00:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2009
Berichten: 6
Standaard

@Timmeh_:
Ik kan me niet herinneren dat ik de optie heb gehad een reservekopie terug te plaatsen, en dan zou ik volgens mij ook m'n oude apps etc. weer op m'n iPhone moeten hebben toch?
En dat was niet het geval, hij was helemaal kaal na het herstellen.

Denk je dat het zin heeft om opnieuw te herstellen? En is dit uberhaupt wel mogelijk?
Of heb je misschien nog andere heldere inzichten?
  #8  
Oud 22 August 2009, 02:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2009
Berichten: 6
Standaard

Guys, is iTunes opnieuw installeren een optie?
En verlies ik dan m'n apps en playlists etc.?
  #9  
Oud 21 October 2009, 19:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2009
Berichten: 3
Standaard

Pfff, ik zit dus ook met dit probleem en kan er maar geen oplossing voor vinden. Heb iTunes verwijderd en opnieuw geinstalleerd, de iPhone hersteld maar het blijft niet werken. En het meest vervelende is nu dat ik de iPhone niet meer kan beheren. Ik kan dus ook niet de reservekopie die ik heb gemaakt terugzetten, als ik met de rechtermuisknop op het iPhone pictogram klik, heb ik alleen de 'uitwerpen' optie maar.

Iemand die me kan helpen?!
  #10  
Oud 3 April 2010, 13:17
» iPhone 3G 8GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 April 2010
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ebola Bekijk bericht
Als ik mijn iPhone (officiele versie 3GS 16GB 3.0.1) aan m'n pc hang geeft iTunes de volgende foutmelding: "iTunes kan geen aanbiedergegevens uit de synchronisatievoorzieningen laden. Sluit de kabel opnieuw aan of probeer het later opnieuw".

Voorheen ging het altijd goed, maar sinds ik na een vastloper m'n iPhone terug naar de fabrieksinstellingen heb moeten zetten krijg ik deze foutmelding.
Het is nu niet mogelijk om bijv. muziek naar'm'n iPhone over te zetten.

Weet iemand waar dit aan kan liggen en hoe ik dit op kan lossen?
Ik heb dus ook dit probleem, heb net gister mij nieuwe ipod gekocht (3g 8gb) en ook met dit bericht bij itunes iemand een oplossing? ben al naar de winkel geweest maar die wisten het ook niet.

Alvast bedankt,

Dutchie
  #11  
Oud 3 April 2010, 21:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 4
Standaard Oplossing onder windows

Ik had precies hetzelfde probleem, maar heb ik kunnen oplossen.

Downgraden naar iTunes 9.03 ! Maar alleen iTunes verwijderen is NIET voldoende. Je moet ook QuickTime, Application Support, Mobile Device Support en de MobileMe Control Panel verwijderen.

Vergeet ook niet om de iTunes Library.itl, iTunes Library Extras.itdb, iTunes Library Genius.itdb en iTunes Music Library.xml uit de iTunes directory te verwijderen, want anders krijg je een foutmelding (ivm nieuwere iTunes) wanneer je de iTunes directory opnieuw importeert in iTunes.


Na je import van de iTunes directory, moet je alleen nog even de Apple Software Update draaien, om de MobileMe Control Panel 1.5.0 opnieuw te installeren.


Hierna kun je een restore doen, en alles is weer up en running.
  #12  
Oud 5 April 2010, 09:54
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Beste mnicolai,

sinds 1 week ben ik ook een iphone-gebruiker. Aanvankelijk liep alles perfect maar na de update van Itunes 9.1 heb ik hetzelfde probleem.

Ik heb al van alles geprobeerd maar ik wil nu jouw instructies gaan volgen.
Omdat ik nog niet zo'n kenner van Itunes wil ik je vragen 2 dingen toe te lichten:
1. Wat bedoel je precies met "Na je import van de iTunes directory"; is dat iets dat vanzelf gaat? Of moet ik daarvoor iets doen. Ik heb overigens inmiddels de door jou genoemde bestanden uit de map "Mijn Muziek" verwijderd.
2. Wat bedoel je precies met "Hierna kun je een restore doen"? Is dat een functie in Itunes, zo ja, waar kan ik die vinden?

Ik heb inmiddels de oudere versie (9.03) gedownload maar nog niet genstalleerd. Ik wil even wachten op jouw nadere toelichting.

Alvast bedankt.
  #13  
Oud 5 April 2010, 11:03
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mnicolai Bekijk bericht
Ik had precies hetzelfde probleem, maar heb ik kunnen oplossen.

Downgraden naar iTunes 9.03 ! Maar alleen iTunes verwijderen is NIET voldoende. Je moet ook QuickTime, Application Support, Mobile Device Support en de MobileMe Control Panel verwijderen.

Vergeet ook niet om de iTunes Library.itl, iTunes Library Extras.itdb, iTunes Library Genius.itdb en iTunes Music Library.xml uit de iTunes directory te verwijderen, want anders krijg je een foutmelding (ivm nieuwere iTunes) wanneer je de iTunes directory opnieuw importeert in iTunes.


Na je import van de iTunes directory, moet je alleen nog even de Apple Software Update draaien, om de MobileMe Control Panel 1.5.0 opnieuw te installeren.


Hierna kun je een restore doen, en alles is weer up en running.
Ik had dus ook dit probleem en dacht eerst dat het mijn JB te maken had.
Dit was gelukkig niet zo en na wat zoeken kwam ik bij deze discussie uit.
De oplossing van mnicolai werkt prima!
Op Apple onder het kopje support staat ook hoe het te doen,maar vergeet idd niet de extra dingen die mnicolai zegt te verwijderen.
Via Google kun je dan zoeken naar iTunes 9.03.
Let wel op dat je de goede pakt,in mijn geval een 64-bit(windows 7),anders kun je alles weer over doen.
Succes en bedankt mnicolai....
__________________
Standin' my ground
  #14  
Oud 5 April 2010, 11:15
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Hoi Nicky75,
bedankt voor je reactie.
Ik zit alleen nog steeds met mijn 2 vragen aan mnicolai.

Weet jij daar eeen antwoord op?

1. Wat bedoel je precies met "Na je import van de iTunes directory"; is dat iets dat vanzelf gaat? Of moet ik daarvoor iets doen. Ik heb overigens inmiddels de door jou genoemde bestanden uit de map "Mijn Muziek" verwijderd.
2. Wat bedoel je precies met "Hierna kun je een restore doen"? Is dat een functie in Itunes, zo ja, waar kan ik die vinden?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nicky75 Bekijk bericht
Ik had dus ook dit probleem en dacht eerst dat het mijn JB te maken had.
Dit was gelukkig niet zo en na wat zoeken kwam ik bij deze discussie uit.
De oplossing van mnicolai werkt prima!
Op Apple onder het kopje support staat ook hoe het te doen,maar vergeet idd niet de extra dingen die mnicolai zegt te verwijderen.
Via Google kun je dan zoeken naar iTunes 9.03.
Let wel op dat je de goede pakt,in mijn geval een 64-bit(windows 7),anders kun je alles weer over doen.
Succes en bedankt mnicolai....
  #15  
Oud 5 April 2010, 11:19
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hpmwil6650 Bekijk bericht
Hoi Nicky75,
bedankt voor je reactie.
Ik zit alleen nog steeds met mijn 2 vragen aan mnicolai.

Weet jij daar eeen antwoord op?

1. Wat bedoel je precies met "Na je import van de iTunes directory"; is dat iets dat vanzelf gaat? Of moet ik daarvoor iets doen. Ik heb overigens inmiddels de door jou genoemde bestanden uit de map "Mijn Muziek" verwijderd.
2. Wat bedoel je precies met "Hierna kun je een restore doen"? Is dat een functie in Itunes, zo ja, waar kan ik die vinden?
1. De import v/d iTunes directory gaat idd vanzelf,dat zijn die dingen die je verwijderd hebt.

2. Ik denk dat hij onder restore verstaat dat je al je muziek,apps e.d. weer terugzet.

Ik heb gewoon gedaan wat hij zei en wat er op de apple site stond.
Daarna iTunes 9.03 gedownload en genstalleerd en alles werkte weer naar behoren.
  #16  
Oud 5 April 2010, 11:24
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 6
Standaard

OK, bedankt. Ik ben gewoon een beetje voorzichtig omdat pas 1 week een iphone heb en dus ook weinig kennis van iTunes heb.
Zou je mij nog een link kunnen sturen naar de Apple Support waar het beschreven staat.

Alvast bedankt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nicky75 Bekijk bericht
1. De import v/d iTunes directory gaat idd vanzelf,dat zijn die dingen die je verwijderd hebt.

2. Ik denk dat hij onder restore verstaat dat je al je muziek,apps e.d. weer terugzet.

Ik heb gewoon gedaan wat hij zei en wat er op de apple site stond.
Daarna iTunes 9.03 gedownload en genstalleerd en alles werkte weer naar behoren.
  #17  
Oud 5 April 2010, 11:59
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Hoi Nicky75,

ik heb nu itunes 9.03 genstalleerd en wil nu de Apple Software Update draaien, om de MobileMe Control Panel 1.5.0 opnieuw te installeren.
Als ik kies voor Apple Software Update dan krijg ik alleen het aanbod om versie 9.1 te installeren en dus niet de mogelijkheid om MobileMe Control Panel 1.5.0 opnieuw te installeren.
Doe ik iets fout?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nicky75 Bekijk bericht
1. De import v/d iTunes directory gaat idd vanzelf,dat zijn die dingen die je verwijderd hebt.

2. Ik denk dat hij onder restore verstaat dat je al je muziek,apps e.d. weer terugzet.

Ik heb gewoon gedaan wat hij zei en wat er op de apple site stond.
Daarna iTunes 9.03 gedownload en genstalleerd en alles werkte weer naar behoren.
  #18  
Oud 5 April 2010, 12:50
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hpmwil6650 Bekijk bericht
Hoi Nicky75,

ik heb nu itunes 9.03 genstalleerd en wil nu de Apple Software Update draaien, om de MobileMe Control Panel 1.5.0 opnieuw te installeren.
Als ik kies voor Apple Software Update dan krijg ik alleen het aanbod om versie 9.1 te installeren en dus niet de mogelijkheid om MobileMe Control Panel 1.5.0 opnieuw te installeren.
Doe ik iets fout?
Hey,

ik doe niks met mobileme,kan je daar dus ook niks over vertellen.
Hier de link naar de gevraagde pagina
http://www.apple.com/nl/support/itunes/.
  #19  
Oud 5 April 2010, 12:58
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Nou ik heb hem weer aan de praat. Het enige dat niet werkt is dat als ik de iPhone aansluit dat Itunes dan niet automatisch start.
Ik moet dan een standaard device-driver wegklikken en iTunes handmatig opstarten.
Daarna sluit ik de iPhone aan en werkt het.
Er blijft dus een bug inzitten maar in ieder geval kan ik hem gebruiken.

Bedankt voor al je hulp.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nicky75 Bekijk bericht
Hey,

ik doe niks met mobileme,kan je daar dus ook niks over vertellen.
Hier de link naar de gevraagde pagina
http://www.apple.com/nl/support/itunes/.
  #20  
Oud 5 April 2010, 16:48
Nicky75's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Locatie: Brabant....
Berichten: 232
Stuur een bericht via MSN naar Nicky75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hpmwil6650 Bekijk bericht
Nou ik heb hem weer aan de praat. Het enige dat niet werkt is dat als ik de iPhone aansluit dat Itunes dan niet automatisch start.
Ik moet dan een standaard device-driver wegklikken en iTunes handmatig opstarten.
Daarna sluit ik de iPhone aan en werkt het.
Er blijft dus een bug inzitten maar in ieder geval kan ik hem gebruiken.

Bedankt voor al je hulp.
Geen dank.
Wel vreemd dat ie iTunes niet opstart,doet ie bij mij wel.
Maar het belangrijkste is dat het allemaal weer werkt!
Veel plezier met je iPhone...
Reageren

Labels
iphone, itunes, synchroniseren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
''Itunes kan geen informatie over gegevensklassen uit de synchronisatievoorzieningen cindyc iTunes 0 17 June 2010 22:55
Kan niet mijn photos syncen in itunes, error 50! orli iTunes 8 14 November 2009 13:07
OS 3.0, kan geen websites/app store/itunes meer laden! fletchify Wi-Fi 0 6 July 2009 20:11
Kan iPhone niet op iTunes aansluiten error 10 tekken_dejan iTunes 0 19 June 2009 18:19
Kan geen gratis programmas syncen uit itunes borgqueenx iPhone Apps 5 16 November 2008 14:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:39.