Probleem: "De opgegeven bestandsnaam bestaat al."

Probleem: "De opgegeven bestandsnaam bestaat al." discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Telkens tijden het synchroniseren krijg ik de volgende melding: De iPhone 'iPhone' kan niet worden gesynchroniseerd. De opgegeven bestandsnaam bestaat al. Ik heb op het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 June 2010, 03:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2010
Berichten: 4
Question Probleem: "De opgegeven bestandsnaam bestaat al."

Telkens tijden het synchroniseren krijg ik de volgende melding:

De iPhone 'iPhone' kan niet worden gesynchroniseerd. De opgegeven bestandsnaam bestaat al.

Ik heb op het internet gezocht, maar er lijkt niemand anders met dit probleem te zijn. Ik heb van alles probrobeerd: iPhone/iTunes/computer opnieuw opstarten. "iPod photo cache" van iPhoto verwijderd. Reservekopien van iPhone verwijderd.

Ik vermoed dat het iets met de foto's te maken heeft. Sinds ik iOS 4 GM genstalleerd heb, verschijnen mijn foto's niet meer in de Filmrol. Dat terwijl iTunes wel zegt dat ik 260 Mb aan foto's op m'n iPhone heb staan.

Iemand suggesties?

Laatst gewijzigd door cynu; 22 June 2010 om 18:42.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 June 2010, 10:54
Ruben.cc's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2010
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 220
Standaard

Gedver, dit lijkt wel een Windows melding zo lekker vaag als dit is.

Ik heb geen idee waar het vandaan komt, maar wellicht kun je proberen in elk geval uit te zoeken WAT er dan al bestaat en niet gesynchroniseerd kan worden.

Je vermoed zelf iets met foto's, dus zet bijvoorbeeld dat deel in iTunes uit en probeer nog eens te syncen. Hou je dezelfde fout, dan zet je het weer aan en zet je bijvoorbeeld het syncen van voice-memo's eens uit etc. etc.

Op die manier zou je er in elk geval achter moeten kunnen komen -wat- precies het probleem veroorzaakt en dat maakt het zoeken naar een oplossing weer makkelijker.
  #3  
Oud 17 June 2010, 12:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruben.cc Bekijk bericht
Je vermoed zelf iets met foto's, dus zet bijvoorbeeld dat deel in iTunes uit en probeer nog eens te syncen. Hou je dezelfde fout, dan zet je het weer aan en zet je bijvoorbeeld het syncen van voice-memo's eens uit etc. etc.
Gedaan. Ieder synchronisatie-onderdeel uitgeschakeld, maar nog steeds krijg ik hetzelfde bericht.
  #4  
Oud 17 June 2010, 14:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2010
Berichten: 55
Standaard

Heb hetzelfde probleem.


ik heb net iThunes 9.2 gedownload en genstalleerd (auto upate) Nu wil ik mijn Iphone synchroniseren maar krijg de melding kan de Iphone van xxx niet synchroniseren. De opgegeven bestandsnaam xxx bestaat al.


Bedankt,
Bert
  #5  
Oud 17 June 2010, 14:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Er loop inmiddels op het forum van Apple ook een discussie:

discussions.info.apple.com
  #6  
Oud 17 June 2010, 14:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2010
Berichten: 55
Standaard

Zou het een oplossing zijn om iTunes 9.2 terug te zetten naar 9.1 En zo ja kan dat en hoe ik dat?


Bert
  #7  
Oud 18 June 2010, 11:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Berichten: 6
Standaard

zelfde probleem hier
  #8  
Oud 20 June 2010, 11:01
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2010
Berichten: 2
Standaard

ook het zelfde probleem hoe is dit op te lossen?
  #9  
Oud 20 June 2010, 11:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 June 2010
Berichten: 2
Standaard

ook na instalatie van 9.2
  #10  
Oud 20 June 2010, 11:09
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scubaman Bekijk bericht
Zou het een oplossing zijn om iTunes 9.2 terug te zetten naar 9.1 En zo ja kan dat en hoe ik dat?


Bert
Kan je altijd proberen
iTunes uit je programma's verwijderen en de iTunes-map even tijdelijk een andere naam geven zodat deze opnieuw aangemaakt wordt bij de installatie
Daarna de nieuwe iTunes-map verwijderen en de oude weer hernoemen naar iTunes, dit alles uiteraard met iTunes niet actief op de achtergrond
  #11  
Oud 20 June 2010, 23:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 April 2010
Berichten: 55
Standaard

Heb nog geen oplossing. Heb de oude iTunes niet aangepast
  #12  
Oud 20 June 2010, 23:52
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Precies hetzelfde probleem hier. Alle processen die met iTunes te maken hadden heb ik gesloten.

Toen ik de iPhone weer wilde aansluiten moest ik hem herstellen met een reservekopie. Duurde even, maar alles is goedgegaan.

9,2 heb je toch nodig als je morgen op IOS4 wil draaien, dus terugzetten naar 9.1 was voor mij geen oplossing
__________________

  #13  
Oud 22 June 2010, 18:41
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Oplossing (voor mij) gevonden! iToner (programmaatje om ringtones mee te synchroniseren) gepdatet, ringtones opnieuw gesynchroniseerd en de foutmelding was verdwenen...
  #14  
Oud 23 June 2010, 00:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 1
Standaard

iToner update werkt bij mij ook. Top!!

foutmelding verdwenen
  #15  
Oud 25 June 2010, 13:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 3
Standaard

Goeie tip met itoner is het probleem inderdaad opgelost, bedankt!
  #16  
Oud 28 June 2010, 15:42
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Locatie: Oude Tonge
Berichten: 17
Standaard

Ik heb geen iToner genstalleerd, nooit gehad ook, en toch krijg ik ook deze melding.. Iemand nog ideen?
  #17  
Oud 28 June 2010, 15:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 3
Standaard

je moet juist Itoner installeren om het probleem op te lossen.
  #18  
Oud 28 June 2010, 16:09
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 August 2009
Locatie: Oude Tonge
Berichten: 17
Standaard

Er staat toch echt dat hij het gepdate heeft, wat impliceert dat het probleem door de oudere versie van iToner veroorzaakt werd. Wat weer impliceert dat dit alleen een oplossing is voor iPhone bezitters die al iToner hadden genstalleerd.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cynu Bekijk bericht
Oplossing (voor mij) gevonden! iToner (programmaatje om ringtones mee te synchroniseren) gepdatet, ringtones opnieuw gesynchroniseerd en de foutmelding was verdwenen...
Vandaar dat ik sceptisch was, maar ik heb het toch geprobeerd en inderdaad is het probleem nu verholpen.

Thanks Ik ga dit ook ff op die apple forum thread zetten.
  #19  
Oud 28 June 2010, 19:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Zaltbommel
Berichten: 3
Stuur een bericht via Skype™ naar levindenboer Send a message via twitter to levindenboer
Standaard

Heb precies dezelfde melding!
  #20  
Oud 1 July 2010, 12:15
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 August 2009
Berichten: 12
Standaard

Had ook dezelfde melding, bleek een trial in mijn programma's te hebben van iToner, heb een upgrade gedaan en idd, de melding is weg! Geweldig bedankt voor deze tip.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"bestand opgegeven in plaats van map" Bafo iTunes 1 20 December 2010 12:50
Nu.nl foutmelding: "Geen instellingen en/of filters gevonden voor opgegeven token" aikoN iPhone Apps 1 29 July 2010 15:50
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 20:28
Iphone Kapot? Bestaat er een "master reset" als laatste redmiddel? flipbosch Unlock [archief] 10 19 February 2008 15:23
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 15:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:44.