software probleem

software probleem discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal ik heb een iphone 3gs 32gb gekocht, maar heb het gevoel dat ik een kat in de zak heb gekocht. ik kan hem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 October 2010, 08:41
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: oostvoorne
Berichten: 3
Standaard software probleem

hallo allemaal

ik heb een iphone 3gs 32gb gekocht, maar heb het gevoel dat ik een kat in de zak heb gekocht.
ik kan hem niet met i tunes koppelen want imac ziet de 3gs niet. en hij laad wel op via de usb poort.
en ik heb een englse versie erop staan. met een paar chineese spellen.
en heb ui version 1006041529.

kan ik op de een of andere manier de software aanpassen of heb ik een foute telefoon???


wie kan mijn helpen??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 October 2010, 10:37
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Het lijkt erop dat je een kloon te pakken hebt. Kan je enkele foto's uploaden?
  #3  
Oud 31 October 2010, 13:07
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: oostvoorne
Berichten: 3
Standaard foto

waarvan moet ik fotomaken?
software of body?
  #4  
Oud 31 October 2010, 13:23
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Doe beide maar.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #5  
Oud 31 October 2010, 15:51
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: oostvoorne
Berichten: 3
Standaard

een paar foto's heb ik gemaakt.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg PICT0002.jpg‎ (27,0 KB, 103x gelezen)
Bestandstype: jpg PICT0001.jpg‎ (53,8 KB, 88x gelezen)
Bestandstype: jpg PICT0003.jpg‎ (31,3 KB, 89x gelezen)
Bestandstype: jpg PICT0004.jpg‎ (26,1 KB, 105x gelezen)
  #6  
Oud 31 October 2010, 17:01
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Vooral die 4e foto roept bij mij achterdocht op, vanwege de term in jouw eerste post in dit topic:

"UI version"? Die heb ik net als "iPhone version" nog nooit in het instellingen menu gezien...

Anderen wel? Of is dit inderdaad een best goed lijkende kloon?
  #7  
Oud 4 November 2010, 23:56
joyciie's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 November 2009
Locatie: Brabant!!
Berichten: 104
Standaard

Ik vind het ook maar raar..
Ik heb ook geen UI version in men tel staan.
Tevens snap ik ook niet waarom er geen Wi-Fi adres staat??
00:00:00:00:00 ?? Toch raar.. iedere iphone beschikt over Wi-Fi..

Grtz
  #8  
Oud 5 November 2010, 08:40
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik vraag me af of hier niet iemand ontzettend aan het klooien is geweest met software. Ook de volgorde in het Info-scherm klopt niet nl. De telefoon zelf ziet er wel echt uit -voor zover dat te zien is op de foto's.

Probeer eens of de telefoon in DFU wel herkend wordt?
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #9  
Oud 12 December 2010, 14:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Beste Pzgeluid,

Ben jij inmiddels als iets meer te weten gekomen over deze Iphone, de functies etc?

Ik heb hem namelijk gister gekocht en ben ook te grazen genomen..

Hoor graag van je,

Jeffrey

Excuses voor het ophalen van dit topic...
  #10  
Oud 12 December 2010, 16:55
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jeffah92 Bekijk bericht
Excuses voor het ophalen van dit topic...
Dat is niet erg.

Sterker nog, als je jouw berichten hier gepost had was dat nog beter geweest!
  #11  
Oud 12 December 2010, 17:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Ik wist helaas toen nog niet of het om deze telefoon zou gaan!

Mvg,

Jeffrey
  #12  
Oud 12 December 2010, 17:31
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Vooral die 4e foto roept bij mij achterdocht op, vanwege de term in jouw eerste post in dit topic:

"UI version"? Die heb ik net als "iPhone version" nog nooit in het instellingen menu gezien...

Anderen wel? Of is dit inderdaad een best goed lijkende kloon?
In de plaats van UI-, en iPhone version, heb ik IMEI en ICCID.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0691.PNG‎ (45,5 KB, 34x gelezen)
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #13  
Oud 12 December 2010, 20:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Router is een E-tech wlrt03.

Het probleem is dat als ik hem elke keer op start me internet dus ook wegvalt. Vrij irritant, maar daar is dus voorlopig nog niks aan te veranderen!

Met de laatste zin bedoel ik, is er een bepaalde Wi-Fi setting waardoor ik misschien wel verbinding kan krijgen!

Ik hoor het wel weer!

Want de helpdesk is hier niks bij!

Jeffrey
  #14  
Oud 12 December 2010, 20:51
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.690
Standaard

Wat je met je Wi-Fi zou kunnen proberen is tijdelijk het wachtwoord eraf te halen. Maar ja, wat je er nu precies mee wilt bereiken dat je er dan mee op internet kunt...?

Heb je al herstellen in DFU geprobeerd? Als je mazzel hebt is alleen de software flink veranderd mbv jailbreak... En is je iPhone verder echt. Hij ziet er idd erg echt uit (3e foto is helaas zo onscherp dat daar niets over te zeggen valt) Je zou het eens moeten proberen aan te sluiten op andere computer/laptop evt. met windows. En/of een andere kabel. Voor hetzelfde geldt ligt het aan een van deze 2 oorzaken...

Laatst gewijzigd door ballegooier; 12 December 2010 om 20:53.
  #15  
Oud 12 December 2010, 21:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 39
Standaard

Ik zat op het verkeerde forum,

bedankt voor je reactie!

De beveiliging eraf halen heb ik geprobeerd, maar geen positief resultaat, bleef helaas hetzelfde!

Mvg,

Jeffrey
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
software probleem Rubenn1992 iPhone algemeen 3 20 October 2010 01:38
IPhone 3GS home button software probleem timon1989 iPhone algemeen 6 13 June 2010 17:57
Iphone software probleem nickdeleeuw iPhone algemeen 4 10 February 2010 18:40
Commboard kapot? of software probleem? zuhoor Archief 11 27 June 2009 22:37
Geen speakergeluid, hardware of software probleem? macderk iPhone algemeen 36 24 December 2008 22:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:39.