Wisselen van land\regio itunes account

Wisselen van land\regio itunes account discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal ... ik heb mijn itunes account gewisseld van nederlands naar turks maar als ik nu inlog zegt me itunes dat hij de met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 July 2011, 20:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 5
Question Wisselen van land\regio itunes account

Hallo allemaal ... ik heb mijn itunes account gewisseld van nederlands naar turks maar als ik nu inlog zegt me itunes dat hij de met de nederlandse account gekochte apps niet kan updaten ook kan ik niet meer wisselen van turks naar nederlands account want hij vraagt de hele tijd om creditcards gegevens .... kunnen jullie me pls helpen met dit probleem
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 July 2011, 20:47
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Gok: Ga naar de Store, log Turkse Apple ID uit, inloggen met Nederlands account..
  #3  
Oud 1 July 2011, 23:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Gok: Ga naar de Store, log Turkse Apple ID uit, inloggen met Nederlands account..
dat is het probleem heb helemaal geen turkse account aangemaakt heb alleen maar het land/regio veranderd van mijn nederlandse account ....
  #4  
Oud 2 July 2011, 00:40
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.876
Standaard

Waar heb je dat gedaan? Ga daar weer heen en verander het terug..

"dil" betekent taal xD

Nee ik zoek even een online link voor je zodat je Google Translate kunt gebruiken.. Als die tether-verbinding meewerkt ten minste..

https://appleid.apple.com ff inloggen en hier je account settings zoeken.. Weet niet zeker of je dat hier kunt veranderen, want ik heb een rotverbinding via m'n iPhone

Is het Turks, dan kun je de link hier invoeren om te vertalen:

Google Vertalen

Als je het in de iTunes Store of via je iPhones App Store (onderaan) kunt doen, zoek naar het woordje dil xD of het land.. Weet niet precies hoe je het veranderd hebt, maar dat is meestal de sleutel om het terug te veranderen.
  #5  
Oud 2 July 2011, 00:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Berichten: 5
Standaard

Heb het geprobeerd maar lukt niet als ik met me account inlog krijg deze meldin ...

"This Apple ID is only valid for purchases in the Turkish iTunes Store"

terwijl het een nederlands account is ... Btw ben zelf ook turks
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
App van Itunes in ander land lppk iPhone Apps 1 7 June 2011 11:02
Wisselen van US naar NL account avantveld iPad algemeen 5 23 September 2010 12:01
Account wisselen Siburt iPhone Apps 0 11 April 2010 03:30
Windows: van account wisselen op iPhone ? nomad iTunes 6 9 April 2009 06:08
Mac OS X: Itunes Account wisselen op IPhone rcwvanes iTunes 4 1 March 2008 18:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:24.