Wisselen van US naar NL account

Wisselen van US naar NL account discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) iTunes en App Store staan nu op mijn US account ingesteld. Ik krijg ze echter met geen mogelijkheid meer naar mijn NL account omgewisseld. De ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20-09-10, 23:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 7
Standaard Wisselen van US naar NL account

iTunes en App Store staan nu op mijn US account ingesteld. Ik krijg ze echter met geen mogelijkheid meer naar mijn NL account omgewisseld. De "sign out" functie werkt niet meer. Voorheen geen probleem. Wat te doen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20-09-10, 23:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 12
Standaard

Heel raar. Misschien even itunes opnieuw installeren?
  #3  
Oud 20-09-10, 23:46
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 7
Standaard

Aanvullend: toon/view account biedt ook geen soelaas. Ik blijf eindeloos de "laden" actie zien. Ook hier dus geen mogelijkheid om settings te controleren.....
  #4  
Oud 21-09-10, 16:20
marcoryn's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: LisseZH
Berichten: 565
Stuur een bericht via MSN naar marcoryn
Standaard

Even je modem resetten en je iPad een hard reset geven. Dit werkte voor mij. Ik blijf wel telkens problemen houden met het switchen. Soms 3x mijn NL account inloggen, voordat ik daadwerkelijk iets kan kopen, maar het werkt wel.
__________________
iPhone 4 16GB, iPad2 16GB, iPod Shuffle, AppleTV2
  #5  
Oud 22-09-10, 00:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 7
Standaard

Opgelost.....Een"restart" middels aan/uit knop lang ingedrukt houden tot bovenin de rode schuifknop verschijnt, deed wonderen. Hele boel werkt weer zoals het hoort.
  #6  
Oud 23-09-10, 13:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik heb op m'n computer iTunes altijd op NL account staan. Switchen tussen US en NL doe ik alleen op mijn iPad (soms meerdere malen per dag). Werkt altijd goed eigenlijk.
__________________
iPad 64Gb Wi-Fi 3.2.2
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: iTunes account (hotmail) omzetten naar mobileme account MichaelJ iTunes 0 28-07-10 14:08
Niet meer wisselen USA en NL account Sjeltur iPad algemeen 0 22-06-10 06:49
Account wisselen Siburt iPhone Apps 0 11-04-10 04:30
Windows: van account wisselen op iPhone ? nomad iTunes 6 09-04-09 07:08
Mac OS X: Itunes Account wisselen op IPhone rcwvanes iTunes 4 01-03-08 19:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:26.