merkwaardig probleem iPad 3

merkwaardig probleem iPad 3 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door krikk000 Hij heeft wel een 3G verbinding alleen werkt dit niet, het uitzetten van mobiele data en de vliegtuigmodus werkt niet. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 29 March 2012, 21:22
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 19 October 2011
Berichten: 107
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krikk000 Bekijk bericht
Hij heeft wel een 3G verbinding alleen werkt dit niet, het uitzetten van mobiele data en de vliegtuigmodus werkt niet.
Geen idee dan aan wat het ligt, wel een vervelend probleem...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 30 March 2012, 11:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 59
Standaard

Ik heb het probleem ook nog steeds, elke keer als ik van een Wi-Fi signaal afkom en terug schakel naar 3g (t-mobile) dan krijg ik de melding geen mobiel data verkeer mogenlijk. Als ik vliegtuig modus inschakel of de mobiele data uitschakel en daarna terug schakel werkt het ook nog niet. Ik moet dus de hele Ipad uitzetten en opnieuw opstarten

Hopen dat Apple hier al vanaf weet en er wat aan gaat doen!
  #23  
Oud 30 March 2012, 17:18
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 144
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Red face Oplossing?

Ik heb de Apple Support gebeld en hij raadde mij aan om de iPad te herstellen en helemaal vanaf scratch opnieuw te beginnen. Ik heb dat gedaan en tot mijn verbazing schijnt dit te werken. Dus misschien werkt het ook bij anderen
  #24  
Oud 31 March 2012, 06:40
kommer1967's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 256GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Houten
Berichten: 64
Standaard

Ik heb dit probleem ook.

Allereerst een probleem met Wi-Fi buitenshuis, wil ik overgaan naar 3G, dan zal ik eerst een reset moeten doen.
Alles geprobeerd, maar nog geen oplossing.
__________________
iPhone 8 Plus 256GB, iPad Pro 10.5inch 512GB 4G, MacBook Pro Touch Bar 13inch 2017, iMac 21inch 4K 2017, TV 4,  Watch Edition 42mm
  #25  
Oud 31 March 2012, 11:47
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 144
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kommer1967 Bekijk bericht
Ik heb dit probleem ook.

Allereerst een probleem met Wi-Fi buitenshuis, wil ik overgaan naar 3G, dan zal ik eerst een reset moeten doen.
Alles geprobeerd, maar nog geen oplossing.
Heb je een nieuwe verse install via iTunes geprobeerd? Werkt bij mij.
  #26  
Oud 1 April 2012, 21:31
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Ik heb exact zelfde probleem. Ik heb een nederlandse Vodafone abonnement. Werkte prima op iPad 2, maar nu op mijn iPad 3, als ik van Wi-Fi naar 3G ga dan werkt het niet. 3G connectie uit en aan zetten met vliegtuigmodus werkt ook niet. Enige wat werkt is iPad 3 uitzetten en opnieuw aanzetten, daarna heb ik meteen weer 3G verbinding.
Ik vraag me of het niet aan SIM ligt, ik ben nu in Singapore en daar vertelden ze me dat ze voor hun netwerk (M1) een speciale SIM hebben voor iPad 3. Is blijkbaar technisch iets verschillend; oudere SIMs kunnen problemen geven met iPad 3 (en niet met iPad 2).
  #27  
Oud 2 April 2012, 21:55
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 144
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Angry

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Graf Zum Kotzen Bekijk bericht
Heb je een nieuwe verse install via iTunes geprobeerd? Werkt bij mij.
Helaas ik was te optimistisch. Doet het weer niet.
  #28  
Oud 2 April 2012, 22:11
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Locatie: duiven
Berichten: 54
Send a message via twitter to krikk000
Standaard

Vandaag met Apple support gebeld, ik moest iPad herstellen en dan als nieuwe iPad configureren.
Net gedaan zal morgen even proberen of het nu wel werkt.
  #29  
Oud 2 April 2012, 23:09
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 144
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krikk000 Bekijk bericht
Vandaag met Apple support gebeld, ik moest iPad herstellen en dan als nieuwe iPad configureren.
Net gedaan zal morgen even proberen of het nu wel werkt.
Ik heb het ook gedaan. Werkt helaas niet...
  #30  
Oud 3 April 2012, 18:18
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik had dezelfde problemen. Bij mij werkte een reset van de netwerk instellingen (via Settings -> General -> Reset -> Reset Network Settings).

Nu wordt 3G wel weer goed opgepikt nadat ik Wi-Fi uitzet.

Gr.
Sander
  #31  
Oud 4 April 2012, 00:08
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 March 2010
Berichten: 152
Standaard

Ff gecheckt, ook Vodafoon, en geen probleem. SIM uit september 2010.
__________________
~ An Apple a day keeps Microsoft away ~
  #32  
Oud 4 April 2012, 19:10
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Locatie: duiven
Berichten: 54
Send a message via twitter to krikk000
Standaard

Eergisteren een reset gedaan en opnieuw geconfigureerd als new device.

Gisteren geen probleem gehad maar vandaag weer een probleem gehad.

Alleen is het probleem iets anders, het probleem is er niet altijd na het op Wi-Fi gezeten te hebben.

Ik heb gisteren de hele avond op Wi-Fi gezeten en vanochtend ben ik naar Groningen gereden vanuit Arnhem. Bij Hoogeveen werkte 3G gewoon maar toen ik in Groningen aan kwam werkt 3G weer niet. Ik was tussentijds niet meer op Wi-Fi geweest.

Dit ook weer aan Apple gemeld.

Ga morgen weer even testen.
  #33  
Oud 5 April 2012, 19:25
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 December 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 144
Stuur een bericht via Skype™ naar Graf Zum Kotzen Send a message via twitter to Graf Zum Kotzen
Unhappy

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krikk000 Bekijk bericht
Eergisteren een reset gedaan en opnieuw geconfigureerd als new device.

Gisteren geen probleem gehad maar vandaag weer een probleem gehad.

Alleen is het probleem iets anders, het probleem is er niet altijd na het op Wi-Fi gezeten te hebben.

Ik heb gisteren de hele avond op Wi-Fi gezeten en vanochtend ben ik naar Groningen gereden vanuit Arnhem. Bij Hoogeveen werkte 3G gewoon maar toen ik in Groningen aan kwam werkt 3G weer niet. Ik was tussentijds niet meer op Wi-Fi geweest.

Dit ook weer aan Apple gemeld.

Ga morgen weer even testen.
Ja, ik heb ook vandaag met Apple gebeld. Dit probleem is ook nog niet weg na een totale herstel. Morgen Vodafone bellen of ze dit probleem herkennen, daarna weer Apple bellen
  #34  
Oud 6 April 2012, 19:05
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2011
Berichten: 15
Standaard

Ik heb ook dit probleem, het icoon 3G of E is verdwenen. Mijn ipad 3 4G 64GB wil geen verbinding meer maken met het mobiele internet.

Laatst gewijzigd door koekeroeltje; 6 April 2012 om 21:48.
  #35  
Oud 6 April 2012, 22:03
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Locatie: duiven
Berichten: 54
Send a message via twitter to krikk000
Standaard

Bij mij blijft de verbinding gewoon aanwezig en 3G blijft in beeld staan.
Maar het werkt niet.
  #36  
Oud 16 April 2012, 17:47
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 3
Standaard 3g

is het probleem nu al opgelost? Hoe dan?
  #37  
Oud 16 April 2012, 19:01
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2011
Berichten: 15
Standaard

Het probleem is opgelost, ik moest mijn abonnement terug betalen, bij mobile vikings moest je niet elke keer betalen, het internet bleef werken.
  #38  
Oud 16 April 2012, 19:05
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 3
Standaard

wat ik eigenlijik bedoel, is er nu nog een probleem als je n Wi-Fi n 4g hebt: kun je dat makkelijk los van elkaar gebruiken?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 april 2012 om 18:07 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Graf Zum Kotzen Bekijk bericht
Ja, ik heb ook vandaag met Apple gebeld. Dit probleem is ook nog niet weg na een totale herstel. Morgen Vodafone bellen of ze dit probleem herkennen, daarna weer Apple bellen
en... is het opgelost?
  #39  
Oud 16 April 2012, 19:07
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 August 2011
Berichten: 15
Standaard

Bij mij is het geen probleem om tussen Wi-Fi 3G te schakelen, mijn new iPad werkt perfect.
  #40  
Oud 16 April 2012, 19:10
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2012
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koekeroeltje Bekijk bericht
Bij mij is het geen probleem om tussen Wi-Fi 3G te schakelen, mijn new iPad werkt perfect.
goed om te horen ! bedankt voor de info..

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 16 april 2012 om 18:19 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krikk000 Bekijk bericht
Eergisteren een reset gedaan en opnieuw geconfigureerd als new device.

Gisteren geen probleem gehad maar vandaag weer een probleem gehad.

Alleen is het probleem iets anders, het probleem is er niet altijd na het op Wi-Fi gezeten te hebben.

Ik heb gisteren de hele avond op Wi-Fi gezeten en vanochtend ben ik naar Groningen gereden vanuit Arnhem. Bij Hoogeveen werkte 3G gewoon maar toen ik in Groningen aan kwam werkt 3G weer niet. Ik was tussentijds niet meer op Wi-Fi geweest.

Dit ook weer aan Apple gemeld.

Ga morgen weer even testen.
en is het probeleem opgelost?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad: ipad 2 probleem teunis Jailbreak 4 8 October 2011 09:50
Ipad probleem help! OurDennis iPad algemeen 5 18 September 2011 20:45
Merkwaardig probleem met geluid ceespicauly Archief 4 28 February 2010 13:47
No Service - Merkwaardig probleem Supreem Unlock [archief] 14 14 March 2008 23:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:59.