Wachtwoord app store invoeren

Wachtwoord app store invoeren discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Wanneer ik in de app store mijn wachtwoord in moet voeren komt het wachtwoord balkje wel in beeld, maar het toetsenbord om in te voeren ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 November 2012, 13:38
» iPhone 4 8GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 14 November 2012
Berichten: 3
Standaard Wachtwoord app store invoeren

Wanneer ik in de app store mijn wachtwoord in moet voeren komt het wachtwoord balkje wel in beeld, maar het toetsenbord om in te voeren verschijnt niet meer. Ik heb vorige week mijn update gehad naar 6.0.1.
Weet iemand hoe dit op te lossen is?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 November 2012, 13:39
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.401
Standaard

Heb je misschien het een of andere Bluetooth toetsenbord aan de iPad gekoppeld?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 14 November 2012, 13:55
» iPhone 4 8GB (Zwart)  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 14 November 2012
Berichten: 3
Standaard

Nee, het gaat om het eigen scherm van de iPad. Ik heb verder niks aangekoppeld en hij is ook niet met andere apparaten verbonden

Laatst gewijzigd door Ruudmolthof; 14 November 2012 om 14:10.
  #4  
Oud 14 November 2012, 14:38
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.401
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ruudmolthof Bekijk bericht
Nee, het gaat om het eigen scherm van de iPad.
Het virtuele toetsenbord is inactief als er een BT toetsenbord gekoppeld is, ook als dat toetsenbord ergens in een lade of kast ligt. Vandaar mijn vraag.

Dan voer eens een harde reset uit, misschien helpt dat.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone is Wi-Fi vaak kwijt en moet steeds wachtwoord opnieuw invoeren clairecynthia iPhone algemeen 6 22 October 2012 20:56
opeens wachtwoord invoeren iredydo iCloud 3 26 January 2012 14:19
Ios 4.3 wachtwoord app store wwl iPhone Apps 2 7 April 2011 11:41
Geen wachtwoord invoeren appstore? steven079 iPhone Apps 0 22 August 2010 10:11
Kan wachtwoord alleen in hoofdletters invoeren?? Fireball Wi-Fi 11 19 August 2008 00:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:31.