iPad backup over zetten naar iPod

iPad backup over zetten naar iPod discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik maak al een tijd reservekopie n op mijn iPad (3) via icloud, nou zag ik laatst bij iemand die een backup van z'n iPad ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 December 2012, 20:01
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2012
Locatie: Odijk
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar reinier103
Standaard iPad backup over zetten naar iPod

Ik maak al een tijd reservekopien op mijn iPad (3) via icloud, nou zag ik laatst bij iemand die een backup van z'n iPad (2) terug wou zetten naar z'n iPhone (4s) niet alles terug was gezet alleen de apps maar niet de instellingen en andere persoonlijke dingen. Nu ben ik dus van plan om een iPod touch (5g) te kopen en dan een backup terug te zetten via icloud, (backup van iPad 3) is dit dan hetzelfde als bij een iPhone, dat alles dan weg is behalve apps?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 December 2012, 18:33
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Hier staat precies uitgelegd wat bij een backup bewaard wordt.
En hier wat er teruggezet wordt.
En hier als je gegevens van de n op de ander wilt krijgen (zelfde AID natuurlijk).
  #3  
Oud 29 December 2012, 18:35
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2012
Locatie: Odijk
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar reinier103
Standaard

Dus het wordt dus wel volledig terug gezet!?
  #4  
Oud 29 December 2012, 19:42
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Je kunt op een apparaat natuurlijk niet een backup terugzetten van een ander apparaat: typische iPad apps kun je natuurlijk niet op een iPhone zetten, andersom meestal wel. Bij de installate van mijn nieuwe iPad heb ik gekozen voor restore backup oude iPad. En in de laatste link die ik je gegeven heb staat je een nieuwe iPad ook kunt restoren met de backup van een iPod.
Overigens kun je natuurlijk altijd later eerder gekochte apps downloaden. Bedenk wel dat bij spelletjes nooit verworven tegoeden e.d. worden bewaard!
  #5  
Oud 29 December 2012, 20:42
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2012
Locatie: Odijk
Berichten: 40
Stuur een bericht via Skype™ naar reinier103
Standaard

Ok bedankt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bestanden vanaf PC naar Ipad zetten bnijkamp iPad Apps 9 27 May 2012 22:36
Backup 4.3.3 op Ipad met 5.0.1 zetten iphonetje16gb iPad algemeen 2 6 January 2012 14:47
Backup iPad op een andere partitie laten zetten iDre iPad algemeen 8 3 November 2011 17:52
iPad: oude backup 3.3 van ipad terug zetten Approxiamtely Jailbreak 0 10 February 2011 12:29
iPad: iPad 4.2.1 iOS naar 4.1 zetten mogelijk? lowfly Jailbreak 9 30 December 2010 11:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:42.