tijdslot met code op mijn I-pad 2 niet correct

tijdslot met code op mijn I-pad 2 niet correct discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, Ik heb mijn tijdslot op mijn I-pad 2 ingesteld op 15 minuten, m.a.w. na 15 minuten geen gebruik moet ik de code weer intikken. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 January 2014, 23:13
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard tijdslot met code op mijn I-pad 2 niet correct

hallo,

Ik heb mijn tijdslot op mijn I-pad 2 ingesteld op 15 minuten, m.a.w. na 15 minuten geen gebruik moet ik de code weer intikken. Laatst kwam ik er achter dat dit niet echt nauwkeurig werkt bij mijn I-pad.
Na 25 minuten ongebruikt was hij nog niet automatisch op slot gegaan...... Dit was eenmalig, later klopte het wel.

Mijn vraag is:
Komt dit wel vaker voor, kan het een storing zijn geweest? Er was niemand anders in huis dus het moet haast wel. Ben heel benieuwd naar antwoorden en mogelijke oorzaken!

Alvast bedankt,
met vr. groet, Cor
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 January 2014, 22:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard

Nog even een aanvulling op mijn vraag.

Mijn Ipad zit in een map die, als je de map dichtdoet de Ipad uitschakelt. Zou het kunnen dat het daaraan ligt??? M.a.w. kan het zijn dat mijn Ipad niet is uitgeschakelt ondanks het feit dat de klep van de map dicht was????
Ik hoop echt op een antwoord, dan is het mysterie misschien opgelost.........

groetjes,
Cor
  #3  
Oud 9 January 2014, 20:12
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Dat kun je toch zelf simpel uitvogelen ?
  #4  
Oud 9 January 2014, 23:52
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard

ik wil weten HOE dat kan, ook al vogel ik het uit dat het vaker voorkomt.....
  #5  
Oud 10 January 2014, 00:49
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Je vraagt "M.a.w. kan het zijn dat mijn Ipad niet is uitgeschakelt ondanks het feit dat de klep van de map dicht was????"
Dat is toch geen hoe-vraag ?
  #6  
Oud 10 January 2014, 13:15
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard

sorry, verkeerd geformuleerd dus. Maar ik bedoelde: "hoe zou het kunnen....etc" waarbij ikzelf dacht dat het misschien aan die klep kon liggen. Maar er zijn misschien andere oorzaken........
groet, Cor
  #7  
Oud 10 January 2014, 22:22
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Ik heb wat gexperimenteerd met verschillende tijden: direkt, na 1 minuut, na 5 minuten. Het klopt perfect. Hoor je een klik als de iPad wordt afgesloten ? En wat voor hoes is het ?
  #8  
Oud 10 January 2014, 22:51
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard

het betreft zo'n leren hoes waar de ipad als het ware in vast zit, en na openklappen van de bovenklep kan de ipad in een bepaalde (schuine) stand in die map gezet worden. Met dichte klep kan er een soort elastiek omheen getrokken worden. Alles is niet origineel en ook niet al te duur geweest. Misschien dat die magneetjes een beetje kleiner zijn etc....
Maar tot op heden is me dit euvel niet opgevallen.
  #9  
Oud 11 January 2014, 18:32
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.613
Standaard

Als je de klep dicht doet hoor je dan een duidelijke klik ten teken dat de iPad afgesloten wordt ? Zet de tijd anders ern op direkt dan kun je direkt waarnemen of je code moet intypen. Zoniet dan is de sluiting niet perfect. Dat bedoelde hierboven met uitvogelen.
  #10  
Oud 11 January 2014, 23:44
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2014
Berichten: 9
Standaard

oke bedankt,
IK heb het uitgeprobeerd, maar ik hoor geen klik of zo. En toch gaat ie nu gewoon uit, ook na 20 keer proberen en op verschillende tijdinstellingen. Het is dus eenmalig voorgekomen, dat is wel vreemd vind ik.........
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bijschrijven bladmuziek op mijn I pad mulmon iPad algemeen 0 26 February 2013 16:20
Wi-Fi op mijn i pad 2 Hal00125 iPad algemeen 8 30 January 2013 12:30
UPC mail installeren op mijn i pad,hoe doe ik dat? Hal00125 iPad algemeen 1 5 January 2012 22:49
App store werkt niet correct op mijn iphone? sanneke iPhone Apps 3 19 February 2011 13:12
Ik weet mijn eigen Code niet meer! En nu? Lvanhintum iPhone algemeen 1 5 February 2010 22:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:32.