iPad sluimerknop

iPad sluimerknop discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb gisteren mijn iPad opnieuw hersteld en ineens werkt de sluimerknop/wakker worden knop niet meer. Ik kan de iPad gewoon aan en uit zetten ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 July 2015, 19:47
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 16
Standaard iPad sluimerknop

Ik heb gisteren mijn iPad opnieuw hersteld en ineens werkt de sluimerknop/wakker worden knop niet meer.

Ik kan de iPad gewoon aan en uit zetten en ook hard resetten en zelf screenshots maken.

Alleen standby en daaruit halen lukt niet.

Weet iemand wat het kan zijn, heb een smart/cover en die werkte vroeger met open en dicht doen en al heel lang sowieso niet meer. Maar die knop is ook nergens meer terug te vinden.

Weet iemand waar het aan kan liggen?
Ik heb al via iTunes hersteld als nieuw ook via de iPad zelf. geen back-up terug gezet (was niet nodig) heb ook helaas geen back-up meer.

Het gaat om een iPad 3th generatie de 1e iPad met retina display. 16gb
met iOS 8.4
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 July 2015, 01:57
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Gebruik je toevallig een hoesje wat ook om de sluimerknop zit?

Citaat:
heb een smart/cover en die werkte vroeger met open en dicht doen en al heel lang sowieso niet meer. Maar die knop is ook nergens meer terug te vinden.
Dit komt omdat je je iPad hersteld hebt, en waarschijnlijk de Smart Cover er niet op hebt gedaan. Die knop die je bedoelt verschijnt alleen als de Smart Cover is aangesloten (of geweest is).
__________________
Daniel
  #3  
Oud 17 July 2015, 14:46
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb een smart cover waarin die knop is uitgespaard.
Deze heeft vroeger altijd gewerkt (1 jaar lang of zo) en sindsdien niet meer.

Die smart cover, die zit er altijd al omheen is er eigenlijk nooit afgegaan.

Vind het gewoon raar, dat die met en zonder de smart cover niet kan sluimeren, terwijl ik hem wel aan en uit kan zetten, kan resetten en foto's kan maken.
  #4  
Oud 17 July 2015, 20:54
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Citaat:
en foto's kan maken.
Foto's maken met een Smart Cover?

Ik weet niet wat er met je sluimerknop aan de hand is... Werkt het ook niet als je hem erg stevig indrukt?
  #5  
Oud 17 July 2015, 22:04
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dvischjager Bekijk bericht
Foto's maken met een Smart Cover?

Ik weet niet wat er met je sluimerknop aan de hand is... Werkt het ook niet als je hem erg stevig indrukt?
Werkt ook niet. En bij lang indrukken kan ik hem uit schakelen .
Ik ben bang dat het software gelegen is dus hoop snel op 8.4.1.
  #6  
Oud 17 July 2015, 23:58
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Het lijkt mij ook dat het met de software te maken heeft, al zou Apple het wel door moeten hebben bij het testen. Ik gebruik geen iPad 3 meer, dus ik heb ook geen ervaring met iOS 8.4 op die iPad.

Als het bij iOS 8.4.1 nog niet opgelost is, meld je het dan hier?
  #7  
Oud 18 July 2015, 01:24
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Om je iPad uit te zetten zonder de powerknop te gebruiken, kun je gebruikmaken van AssistiveTouch. Dat werkt als volgt:

Open de Instellingen-app op de iPad
Tik op Algemeen
Ga naar Toegankelijkheid
Scroll naar beneden en kies voor AssistiveTouch
Zet het schuifje op groen
Er verschijnt nu een knopje met cirkel op het scherm, tik daarop
Je krijgt nu een nieuw menu te zien, tik op Apparaat
Hou je vinger ingedrukt op de optie Vergrendel scherm
De optie om de iPad helemaal uit te schakelen komt nu in beeld en via de veegbeweging zet je het apparaat uit
  #8  
Oud 18 July 2015, 08:24
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 Bekijk bericht
Om je iPad uit te zetten zonder de powerknop te gebruiken, kun je gebruikmaken van AssistiveTouch. Dat werkt als volgt:

Open de Instellingen-app op de iPad
Tik op Algemeen
Ga naar Toegankelijkheid
Scroll naar beneden en kies voor AssistiveTouch
Zet het schuifje op groen
Er verschijnt nu een knopje met cirkel op het scherm, tik daarop
Je krijgt nu een nieuw menu te zien, tik op Apparaat
Hou je vinger ingedrukt op de optie Vergrendel scherm
De optie om de iPad helemaal uit te schakelen komt nu in beeld en via de veegbeweging zet je het apparaat uit
Uitschakelen lukt wel via de knop en ook via assistive touch. Maar sluimeren werkt niet en ook niet via deze manier.
  #9  
Oud 18 July 2015, 10:56
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fingerhead Bekijk bericht
Maar sluimeren werkt niet en ook niet via deze manier.
Je hebt ondertussen van alles en nog wat geprobeerd. Misschien is nu tijd om eens in de Diagnostics te kijken of daar geen rare reports staan.
  #10  
Oud 18 July 2015, 17:15
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Heb je al een magneetje geprobeerd of een andere smartcover om de knop in Instellingen/Algemeen/Vergrendel/Ontgrendel tevoorschijn te toveren ?
  #11  
Oud 19 July 2015, 11:32
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beech43 Bekijk bericht
Heb je al een magneetje geprobeerd of een andere smartcover om de knop in Instellingen/Algemeen/Vergrendel/Ontgrendel tevoorschijn te toveren ?
Dat lukt niet met een magneet en een smart cover nog niet geprobeerd.
  #12  
Oud 23 August 2015, 15:01
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2010
Berichten: 45
Standaard Opeens blauwe vierkanten

Heb iets verkeerd ingesteld.
Krijg blauwe lijnen om apps etc.
Hoe krijg ik dit weg?
  #13  
Oud 23 August 2015, 15:44
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.562
Standaard

Heb je schakelbediening aan staan ?
  #14  
Oud 19 September 2015, 21:50
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Berichten: 16
Standaard

Nog niets veranderd sinds de updates. Ook niet met magneten. Alleen nog een andere smartcover proberen en dan hopen dat het werkt.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 5 home-knop en sluimerknop kapot Gigi1 iPhone algemeen 7 10 December 2014 09:13
Herstelling sluimerknop Pekpot iPhone algemeen 6 15 May 2014 19:41
Amerikaanse iPhone, sluimerknop kapot TuurDS iPhone algemeen 8 10 May 2014 15:17
Iphone 4s - sluimerknop en lichtsensor werken niet Eric-B iPhone algemeen 4 5 April 2013 15:59
aan/uit/sluimerknop iMac iPhone algemeen 2 4 June 2010 22:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:06.