Instellingen Vodafone prepaid mobiel internet

Instellingen Vodafone prepaid mobiel internet discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door macleentje Via myvodafone, voor je je sim knipt maak je een account aan en daarna kun je alles via de site ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 26 July 2010, 00:20
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2010
Berichten: 35
Send a message via twitter to WilkovF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macleentje Bekijk bericht
Via myvodafone, voor je je sim knipt maak je een account aan en daarna kun je alles via de site doen.
Je krijgt je wachtwoord via de SMS is erg lastig als je geen adapter hebt.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 27 July 2010, 23:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard

Hallo Dennis, ik post het ook nog even hier want dikke kans dat je de laatste draadjes mbt mijn geharrewar hebt gemist. Ik ben er uit! Het is me vandaag na heel veel sleutelen dan eindelijk gelukt. En waar lag het nu aan? Dat ik toch het andere APN van vodafone moest gebruiken. Nu had ik dat op advies van andere forumleden al wel geprobeerd maar e.e.a. moest ook nog in precieze volgorde.

Wat heb ik gedaan:

Alle APN gegevens gewist, incl. gebruikersnaam en wachtwoord
Wi-Fi uitgezet (weet niet of dat heeft geholpen c.q. noodzakelijk was)
mobiele data uitgezet
reboot gegeven
nieuwe APN gegevens ingevoerd:
APN: live.vodafone.com
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

in vliegtuigmodus gezet
uit vliegtuigmodus gehaald
mobiele data aangezet (of msh had ik dat voor het vliegtuigmodusverhaal gedaan, weet ik al niet meer...)
en.........
het orgel speelt... bij de eerste internet pagina die hij laadde durfde ik niet eens te juichen, geloofde het niet echt, dacht dat msh toch de Wi-Fi weer was ingeschakeld maar het is echt gelukt. Msh is er toch verschil in kaartjes. Ik denk dat jij een Z11 hebt en ik heb een andere versie (was ook 2,50 duurder maar die kon ik gelijk ophalen in telewinkel)

Maar...hehe kan ik nu ook gewoon onderweg iPadden... Yihaaaa!

Groetjes en nog bedankt voor je /jullie support gaandeweg (hoewel ik toch een klein momentje heb gedacht dat ik in de maling werd genomen....)
  #23  
Oud 27 July 2010, 23:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 131
Standaard

Fijn dat het nu toch gelukt is! Eigenlijk heb jij hetzelfde meegemaakt als ik. Heel veel vogelen en hem uiteindelijk toch aan de praat krijgen. Met jouw toevoeging moet het nu bij iedere prepaid variant van vodafone lukken.
  #24  
Oud 28 July 2010, 19:57
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Berichten: 375
Standaard

Begrijp ik het goed dat het met een ABO van Vodafone anders gaat? Ik kreeg bij de ipad een Vodafone micro simkaart en die zit nu in de iPad maar ik wacht (nog steeds) op een melding van Vodafone dat hij geactiveerd is. Ik heb hem zaterdag telefonisch aangemeld, kreeg per post een conctract toegestuurd, deze meteen ondertekend retour gedaan en nu wacht ik dus op een bericht dat de 3G moet werken. Wie van jullie heeft er ook gekozen voor een contract? Vodafone basis voor 20 euro per maand. Mocht het zo zijn dat ik die 20 EUR niet verbruik kan ik het contact opzeggen en kiezen voor iets anders (prepaid) of zo wat ik waarschijnlijk ook wel zal gaan doen
  #25  
Oud 28 July 2010, 22:37
Ochiba's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2010
Berichten: 29
Standaard

Mijn Vodaphone 3G werkte na een dag en dat was voor ik het contract binnen had.
Heb eerst een maand voor 30€ genomen en kan na een maand er weer van af.
Moet zeggen dat het prima werkt, op sommige locaties heb ik vol internet en mensen met en iPhone en internet via tmobiel hebben dan bijna geen respons op hun internet.
  #26  
Oud 28 July 2010, 23:21
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2010
Berichten: 375
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ochiba Bekijk bericht
Mijn Vodaphone 3G werkte na een dag en dat was voor ik het contract binnen had.
Heb eerst een maand voor 30€ genomen en kan na een maand er weer van af.
Moet zeggen dat het prima werkt, op sommige locaties heb ik vol internet en mensen met en iPhone en internet via tmobiel hebben dan bijna geen respons op hun internet.
Oke, bovenstaande inloggegevens genomen, Wi-Fi uit, ipad uit/aan, mobiel aan en ja hoor, het werkt!!!

Laatst gewijzigd door Ashcat; 28 July 2010 om 23:28.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
KPN mobiel prepaid internet vraag Riket iPad algemeen 16 19 August 2012 12:48
Vodafone mobiel internet aanzetten. Hoe? Ann1 Vodafone 12 2 December 2010 01:31
Vodafone prepaid internet op laptop Lennertxl iPad algemeen 4 28 October 2010 17:50
geen mobiel internet vodafone alo70 Vodafone 2 7 July 2010 20:20
Vodafone zakelijk Mobiel online instellingen efefes Vodafone 19 27 April 2010 01:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:44.