En? staat hij al aan??

En? staat hij al aan?? discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Hoi, ik ben erg benieuwd, zelf moet ik nog tot twee uur werken voordat ik de ipad kan activeren maar doet hij het bij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 July 2010, 11:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: Westland
Berichten: 283
Standaard En? staat hij al aan??

Hoi Hoi, ik ben erg benieuwd, zelf moet ik nog tot twee uur werken voordat ik de ipad kan activeren maar doet hij het bij jou al? En ben je daarom zo stil? Welke apps en andere data heb je er op gezet en wat zijn je eerste bevindingen??? Vertel....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 July 2010, 11:33
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik ben nu al mijn films op mijn nieuwe ipad aan het zetten. Had niet gedacht dat het er zo goed uit zou zien. Zelfs films die geoptimaliseerd zijn voor het scherm van de Iphone zien er echt scherp uit. Ik ben onder de indruk.
  #3  
Oud 23 July 2010, 11:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Berichten: 77
Standaard

Bijna een hartinarct bij het beginscherm.
Dacht dat hij vol krassen zat.
Maar dat zit in de achtergrondfoto (phew).

Nu aan het synchroniseren.
Het ziet er allemaal wel snel uit vooral vergeleken met mijn Iphone 3G en IOS4.
  #4  
Oud 23 July 2010, 11:54
BDT BDT is offline
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 85
Standaard

Staat aan en heb er net wat foto albums uit iPhoto op gezet en ben nu iPad apps aan het downloaden.

Wat een snel apparaat inderdaad! Super!
  #5  
Oud 23 July 2010, 12:02
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard

Yep staat aan, ben nu de update 3.2.1 aant downloaden!!
  #6  
Oud 23 July 2010, 12:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 234
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Patrique Bekijk bericht
Yep staat aan, ben nu de update 3.2.1 aant downloaden!!
Ik heb het idee dat iedereen 3.2 software erop heeft. Ik heb hier een speciaal topic voor geopend.
  #7  
Oud 23 July 2010, 12:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbook-jan Bekijk bericht
Bijna een hartinarct bij het beginscherm.
Dacht dat hij vol krassen zat.
Maar dat zit in de achtergrondfoto (phew).

Nu aan het synchroniseren.
Het ziet er allemaal wel snel uit vooral vergeleken met mijn Iphone 3G en IOS4.
Ik dacht ook dat ik mijn nieuwe ipad te enthousiast in de case had geschoven, pfff. Nu nog volop bezig met synchroniseren, mail van mijn werk gaat als een zonnetje.
  #8  
Oud 23 July 2010, 12:14
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2010
Berichten: 3
Standaard

Kreeg ook de schrik van mijn leven met die krassen op de achtergrond. Ik dacht dat ik te enthousiast de Ipad in de case had geschoven, pfff.

Nu nog druk aan het synchroniseren, verloept soepel maar duurt wel ff.
  #9  
Oud 23 July 2010, 12:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 234
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lvberkel Bekijk bericht
Kreeg ook de schrik van mijn leven met die krassen op de achtergrond. Ik dacht dat ik te enthousiast de Ipad in de case had geschoven, pfff.

Nu nog druk aan het synchroniseren, verloept soepel maar duurt wel ff.
Welke software stond er standaard op?
  #10  
Oud 23 July 2010, 12:26
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 22
Standaard

Heb de mijne ook gehaald, alles gesyncd. Wat een fijn apparaat, komende dagen eens enkele dvd's gaan converteren!
  #11  
Oud 23 July 2010, 12:28
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ghostje Bekijk bericht
Heb de mijne ook gehaald, alles gesyncd. Wat een fijn apparaat, komende dagen eens enkele dvd's gaan converteren!
Waar kan je die het beste mee converteren tbv de iPad?
  #12  
Oud 23 July 2010, 12:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 22
Standaard

Ik denk handbrake en dan kiezen voor Appletv formaat, ik denk dat dit het beste resultaat geeft?
  #13  
Oud 23 July 2010, 12:34
BDT BDT is offline
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2008
Berichten: 85
Standaard

Wel jammer dat er niet standaard een weerapp op zit. Gebruik ik toch vaak op mijn iPhone

Mobileme sync werkt ook super. Heb heel mijn agenda er gelijk in
  #14  
Oud 23 July 2010, 12:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 234
Standaard

De iPad heeft als goed is een tv-out zodat je hem op je beelscherm kan aansluiten. Maar zou je bijvoorbeeld ook een camera kunnen aansluiten op je iPad zodat je daar beeld op krijgt? Zou een mooie Cydia app zijn heb ik het idee
  #15  
Oud 23 July 2010, 12:43
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2008
Locatie: Ik slaap naast m'n iPod touch!!
Berichten: 189
Standaard

Hij is aan.
Ik ga er nu foto's op zetten, dat schiet niet echt op.
De Batterij was al helemaal vol.
Ik moest hem nog wel ff updaten naar iOS 3.2.1.
__________________
Ja voor de technologie nee, voor het "Big Brother Tijdperk".
  #16  
Oud 23 July 2010, 12:48
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

hij staat al meer dan 3 maanden aan bij mij
  #17  
Oud 23 July 2010, 12:49
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Locatie: limburg (belgie)
Berichten: 400
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ghostje Bekijk bericht
Ik denk handbrake en dan kiezen voor Appletv formaat, ik denk dat dit het beste resultaat geeft?
handbrake--Apple universal setting is het beste!
  #18  
Oud 23 July 2010, 12:54
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 160
Standaard

Eerste indruk: ik ben het niet eens met de lovende opmerkingen over het scherm. Ik vind het beeld maar pixelig en onscherp in vergelijking tot mijn laptopscherm, zeker in verticale modus als ik bijvoorbeeld dit forum bekijk, waarbij de default zoom aanleiding geeft tot kleine fonts. In horizontale stand worden de letters groter en dus ook minder korrelig. Maar goed, mijn laptopscherm Yheeft een stuk hogere resolutie en een anti-glare scherm, dus het vergelijk is niet helemaal eerlijk.

Wi-Fi werkt al en ik zit dit verhaal nu te typen vanaf mijn iPad, gaat redelijk. Het blijft natuurlijk een touchscreen toetsenbordje.

Straks nog even een van mijn Vodafone duo simkaartjes aan gort knippen om te kijken of ik 3G aan de praat krijg...
  #19  
Oud 23 July 2010, 13:00
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2010
Berichten: 184
Standaard

pfff zit te wachten tot Vodafone m'n sim activeert! Ik heb op deze lokatie nl geen Wi-Fi....

Kreeg gratis simmetje van Vodafone bij iCentre, wanneer je abbo neemt zit je er minimaal 1 maand aan vast, maar daarna opzegtermijn van 5 dagen! Dus ik dacht laten we maar es proberen.
  #20  
Oud 23 July 2010, 13:09
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2010
Berichten: 75
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MichaelJ Bekijk bericht
Ik heb het idee dat iedereen 3.2 software erop heeft. Ik heb hier een speciaal topic voor geopend.
Logisch toch? Versie 3.2.1 is er nog maar sinds vorige week... Het duurt wel iets langer vooraleer een batch met die nieuwe versie uit de fabriek komt en laat staan hier in de winkels ligt. Gelukkig loopt dit automatisch via iTunes.

Het is wel een must upgrade omwille van de Wi-Fi connectieproblemen.
__________________
iPhone 6 128 GB - iPad Pro 9.7" Wi-Fi+4G 256 GB
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Opladen uit staat er als hij aan PC hangt psvu2 Archief 2 16 May 2010 12:42
Shuffle staat altijd aan swiebertje Archief 3 2 November 2009 17:46
Wi-Fi en geen ontvangst als hij in stand by staat andywegge Wi-Fi 3 28 September 2009 23:04
Beperkingen staat aan lsp iPhone algemeen 4 25 June 2009 23:10
HELP! Iphone zegt dat hij vol is maar er staat niks op?! Royal_e iPhone algemeen 0 10 April 2008 22:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:16.