T-Mobile - Duo-sim maar geen 3G

T-Mobile - Duo-sim maar geen 3G discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vorige week bij t-mobile een duo sim pakket aangevraagd in de vorm van 2 micro simkaarten... Wat krijg je dan thuis... 2 normale ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 August 2010, 19:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Ik heb vorige week bij t-mobile een duo sim pakket aangevraagd in de vorm van 2 micro simkaarten...

Wat krijg je dan thuis... 2 normale simkaarten!

Enfein... Ding geactiveerd.
Ik gister 1 daarvan maar op maat geknipt voor me iPad en de ander in me iPhone. In me iPhone werkt ie prima inclusief 3G.

In me iPad werkt ie ook maar ik. Krijg maar geen 3G internet op dat ding.
ik heb bij de APN instellingen smartsites.t-mobile ingevuld en de rest leeg anders krijg ik al gelijk de melding dat ik geen internet heb...

Maar iemand een idee hoe ik er wel 3G op kan krijgen? Moet ik daarvoor iets instellen o.i.d.

Alvast bedankt!

Update:

Kreeg net ff 3G boven in beeld maar was ook zo weer weg.

Heb nu de apn instellingen volgens t-mobile ingesteld: smartsites.t-mobile, t-mobile, tm
Maar ook dat helpt nog niet...

Laatst gewijzigd door iScorpio; 13 August 2010 om 20:21.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #2  
Oud 14 August 2010, 01:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik heb geen t-mobile, maar volgens de wiki zijn het de volgende instellingen (GPRS - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPhone 4, iPhone 3G S en iPhone 3G):

APN: internet
Username: tmobile
Password: tmobile
  #3  
Oud 14 August 2010, 21:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Bedankt voor je reactie.

Ik zie helaas nog weinig resultaat.
Kan het er ook mee te maken hebben dat ik me iPhone alleen in vliegtuig modus zet? Of moet ik hem helemaal uitzetten?
  #4  
Oud 15 August 2010, 00:15
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 June 2009
Berichten: 1.061
Standaard

Je moet 3G op je iPhone uitzetten. Dan werkt het op je iPad wel.
Het kan ook zijn dat je simkaart niet goed zit (omdat je er mee hebt zitten 'knutselen' en als-ie niet goed in het apparaat zit heb je al geen bereik meer).

Dus: 3G op je iPhone uitzetten, dan werkt 3G op je iPad. Als het nog niet werkt ligt het aan je simkaart. Het was zoiezo al dom van je om 'er dan maar mee te gaan knippen' want als je MicroSIM had aangevraagd en je kreeg een normale SIM dan moest je dat gewoon melden. Kreeg je alsnog een duo MicroSIM. Nu is het wel te laat denk ik..
  #5  
Oud 15 August 2010, 00:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Op de iPad heb ik wel vol bereik... En ik had al gelijk contact opgenomen met t-mobile en ik kon nieuwe microsims ophalen bij de t-mobile shop zonder de andere om te hoeven ruilen. Vandaar dat ik zelf maar ff ging proberen met knippen...

Maar ik ga zo even proberen met 3G uit op me iPhone.

Thanks!
  #6  
Oud 15 August 2010, 11:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ProMac Bekijk bericht
Bedankt voor je reactie.

Ik zie helaas nog weinig resultaat.
Kan het er ook mee te maken hebben dat ik me iPhone alleen in vliegtuig modus zet? Of moet ik hem helemaal uitzetten?
Vliegtuigmode moet voldoende zijn. Maar het is voor somige duo sims belangrijk dat je eerst 1 uit zet voordat je de andere aan zet. Dus zet eerst de iPhone op vliegtuigmode en zet pas daarna de mobiele data aan op je iPad. Misschien dat dat helpt.
  #7  
Oud 15 August 2010, 12:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Oke, dat ga ik zo ook even proberen. Thanks!
  #8  
Oud 15 August 2010, 13:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 104
Standaard

Het werkt prima zoals ik het begrijp, maar je moet niet verwachten dat je kunt internetten op je iPad via 3G en bereikbaar bent op je iPhone. Het is 1 abonement en werkt dus ook maar op 1 toestel tegelijk. Als je aan het internetten gaat op je iPad via 3G moet je iPhone gedurende de tijd in vliegtuigmodus blijven.
  #9  
Oud 15 August 2010, 13:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Klopt, dat snap dat er maar 1 gebruik van kan maken.

Ik bedacht me net dat de antenne van de iPad misschien ook iets zwakker kan zijn dan die van de iPhone, want ik zit in een gebied waar ik meestal wel 3G op me iPhone heb maar soms ook niet... Ik ga nog even testen en dan laat ik het hier weten.

Bedankt voor de reacties!
  #10  
Oud 15 August 2010, 22:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 160
Standaard

Realiseer je ook dat je binnenkomende sms berichten mist tijdens het gebruik van de iPad. Erger nog, aangezien ze wel naar je iPad verstuurd worden maar de iPad geen sms applicatie heeft ben je die berichten gewoon kwijt. Helaas is er ook via Cydia geen werkende sms app verkrijgbaar voor de iPad.
  #11  
Oud 16 August 2010, 00:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Daar heb je inderdaad een goed punt! Thanks voor de tip!
  #12  
Oud 16 August 2010, 22:59
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb bij aanschaf van mijn iPad 64GB 3G direct een microsim van Tmobile gekocht, een prepaid. Geprobeerd te activeren, maar dat lukt me tot nu toe niet.
Heb hetzelfde ingevoerd bij APN als hierboven beschreven.
Er komt dan in beeld dat ik eerst moet aanmelden bij my Tmobile. Dat kan dan vervolgens niet, want daarbij krijg ik de melding dat ik eerst de sim moet activeren....???? Hierover gemaild naar Tmobile, dat duurt dan weer een paar dagen. Helaas nog geen antwoord, want om mij goed te kunnen antwoorden moesten ze het telefoonnummer van de microsim hebben. Die heb ik nu 3 dagen geleden gemaild, maar heb tot nu toe nog niets gehoord. Ben benieuwd!
Zijn er meerderen met deze ervaring? Of kunt het jullie wel om te activeren? Zo ja hoe?
  #13  
Oud 16 August 2010, 23:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Mijn 3G verbinding werkt inmiddels als een zonnetje

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guusje1 Bekijk bericht
Die heb ik nu 3 dagen geleden gemaild, maar heb tot nu toe nog niets gehoord. Ben benieuwd!
Zijn er meerderen met deze ervaring? Of kunt het jullie wel om te activeren? Zo ja hoe?
Het is altijd het beste / snelste om te bellen met t-mobile. Dan heb je direct een antwoord en vaak kunnen ze het gelijk oplossen. En als je een beetje vroeg in de ochtend belt ben je vaak binnen 1 min aan de beurt...
  #14  
Oud 17 August 2010, 00:50
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 116
Standaard

ProMac,

Welk T-mobile abonnement heb je want ik wil dit ook. Kan dit met de i-150?

Bassmanjunior
  #15  
Oud 18 August 2010, 17:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bassmanjunior Bekijk bericht
ProMac,

Welk T-mobile abonnement heb je want ik wil dit ook. Kan dit met de i-150?

Bassmanjunior
Ik heb een Relax-300 abonnement i.c.m. Web 'n walk plus voor 34 in de maand o.i.d.
  #16  
Oud 18 August 2010, 18:18
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 116
Standaard

Dank voor je antwoord. Mischien dat iemand anders kan bevestigen of ontkennen dat het mogelijk is met een i-150 abonement?
  #17  
Oud 18 August 2010, 19:08
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Locatie: Rotterdam
Berichten: 56
Standaard

Heb ook een microsim van T-Mobile en kreeg deze ook in eerste instantie niet aan de praat, ofwel ikmkon ook niet activeren omdat ik geen verbinding met de tmobile site kreeg. Vervolgens heb ik verbinding gemaakt met iTunes terwijl de sim kaart in de iPad zat en toen werd een korte update binnengehaald. Daarna werkte de sim wel en kon ik deze activeren. Na activeren heb ik wat tegoed aangeschaft en een bundel voor een maand gekocht. Deze kun je ook apart betalen en hoeft niet van het prepaid tegoed.
Ik ziit nu al weer een paar dagen met plezier in de trein met mijn iPad. ik hoop dat degene met problemen hier iets aan hebben!

@guusje1; hopelijk heb jij iets aan deze post.

Laatst gewijzigd door Lennertxl; 18 August 2010 om 19:13. Reden: Ofwel
  #18  
Oud 25 August 2010, 14:57
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 116
Standaard

Inmiddels ook en duosim gehaald, werkt perfect.

Bassmanjunior

T-mobile i150
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Duo Sim werkt niet? Geen Service rtenkroode iPad algemeen 16 3 September 2010 10:31
Duo SIM van T-mobile dongle cb005978 iPad algemeen 0 9 August 2010 21:36
Duo Sim T-Mobile Haagze sf2 T-Mobile 31 29 July 2010 09:15
iPhone: optie 'compleet' (o.a. Duo Sim) bestellen via T-Mobile Grover T-Mobile 4 1 November 2009 20:52
Hoe krijg ik telefoonnummers op duo sim van T-mobile? ralphsturm T-Mobile 1 27 October 2009 22:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:23.