HI duo-sim en iPad

HI duo-sim en iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, De vraag is hier al een paar keer gesteld, maar het lukt mij nog steeds niet om het werkend te krijgen, en dan bedoel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 January 2011, 17:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard HI duo-sim en iPad

Hallo,

De vraag is hier al een paar keer gesteld, maar het lukt mij nog steeds niet om het werkend te krijgen, en dan bedoel ik 3G op m'n iPad.

Ik heb een duo sim bij een HI abbo. Volgens mij heb ik al het mogelijke al ingesteld bij de apn instellingen zoals portalmmm, naam: internet rest leeg, naam: internet rest KPN, alles leeg etc. En elke keer opnieuw opgestart met de instellingen. Doe ik de sim vanuit me ipad in me iPhone; direct 3G weer terug geen 3G op me iPad. Heb hem ook al aan itunes gehangen, maar geen resultaat.

Iemand een idee? (en dan niet in de vorm van: neem een prepaid internet abbo )

Grtz
__________________
iPad 2 Wi-Fi + 3G 64GB Black | iPhone 4 32GB | Apple TV 2G | MacBook Pro 17" 2x 2,93 Ghz 4GB DDR3 | iPod Nano 2G 8GB Black
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2011, 19:23
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 36
Standaard

Hallo ook ik gebruik de duo sim van Hi 1 in Htc en 1 in de IPad.
Alleen portalmmm verder alles leeg, werkt perfect.

Gr.Lex
  #3  
Oud 2 January 2011, 19:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kubo Bekijk bericht
Hallo ook ik gebruik de duo sim van Hi 1 in Htc en 1 in de IPad.
Alleen portalmmm verder alles leeg, werkt perfect.

Gr.Lex
heb het weer geprobeerd met portalmmm.nl, uitgezet & iphone in vliegtuigmodus. iPad weer aan, maar geen resultaat
  #4  
Oud 4 January 2011, 15:30
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 107
Standaard

Ik heb ook HI duosim op mn tel en iPad. Heb bij de APN instellingen alles lees, en het werkt perfect!
Je moet wel idd je telefoon op vliegtuigmodus of uit zetten!
__________________
Photograph my mind!
  #5  
Oud 4 January 2011, 15:47
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 36
Standaard

Ook bij mij is nu alles leeg,alleen zet hij als provider KPN dit komt mischien omdat ik de duo sim later besteld heb (heb een HI abo) dit zijn KPN sim's
Ik kan de telefoon gewoon aanlaten alleen als ik gebeld wordt schakeld hij door.
Hoeft niet in vliegtuig modus.(HTC Hero)
  #6  
Oud 4 January 2011, 16:13
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 107
Standaard

Klopt, bij mij geeft ie al provider ook KPN aan.
  #7  
Oud 4 January 2011, 17:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Locatie: Amersfoort
Berichten: 166
Send a message via twitter to ProMac
Standaard

Bij mij geeft ie ook vanaf het begin al aan "KPN" en heb tijdens het proberen mijn telefoon gewoon helemaal uitgezet, maar niks helpt... Heel vreemd.

Ik heb net dan ook een simkaart bij kpn besteld waarmee ik gewoon per mb afreken...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Duo Sim werkt niet? Geen Service rtenkroode iPad algemeen 16 3 September 2010 09:31
T-Mobile - Duo-sim maar geen 3G ProMac iPad algemeen 17 25 August 2010 13:57
Duo SIM van T-mobile dongle cb005978 iPad algemeen 0 9 August 2010 20:36
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 01:12
Duo Sim T-Mobile Haagze sf2 T-Mobile 31 29 July 2010 08:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:28.