Help: App online zetten

Help: App online zetten discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mede iPhoneclub leden! Ik heb een app gekocht, en het bestand gekregen. Alleen moet ik zelf de app uploaden naar de App Store. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 April 2013, 11:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Exclamation Help: App online zetten

Hallo mede iPhoneclub leden!

Ik heb een app gekocht, en het bestand gekregen. Alleen moet ik zelf de app uploaden naar de App Store. Ik heb er alleen niet zoveel verstand van.

Nou kan ik niet echt een duidelijke handleiding vinden, laat staan de apple een duidelijke (NL?) uitleg geeft

Kunnen jullie mij helpen?

Het account heb ik al, en die is al betaald.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 April 2013, 15:23
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 348
Standaard

https://developer.apple.com/appstore/index.html
Niet in het Nederlands. Dat lijkt me logisch.

"Ik heb het bestand gekregen" zeg je. Heb je een .ipa bestand gekregen? Ik vraag me dan af of je de App wel kunt aanbieden op deze manier.
Kan de ontwikkelaar van de App het niet voor je doen?
__________________
Leon
[iPhone- en Java ontwikkelaar]
  #3  
Oud 16 April 2013, 15:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wubbe Bekijk bericht
https://developer.apple.com/appstore/index.html
Niet in het Nederlands. Dat lijkt me logisch.

"Ik heb het bestand gekregen" zeg je. Heb je een .ipa bestand gekregen? Ik vraag me dan af of je de App wel kunt aanbieden op deze manier.
Kan de ontwikkelaar van de App het niet voor je doen?
Ik hoop als ik het snap een goeie Nederlandse uitleg te kunnen maken.
Ja, het bedrijf maakt enkele honderden apps en is er dus bekend mee.
We betalen erg weinig voor een hele goede app, maar we moesten zelf de invulling doen en het online zetten dus ook.

Aangezien Apple weigert een systeem te maken zodat de ontwikkelaar het zelf heel snel kan doen, is dit dus de enige mogelijkheid.
  #4  
Oud 16 April 2013, 15:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 348
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lowtemp Bekijk bericht
Aangezien Apple weigert een systeem te maken zodat de ontwikkelaar het zelf heel snel kan doen, is dit dus de enige mogelijkheid.
Waarom zou je het heel snel willen doen? Je doet dit n keer per App en is een fractie van de bouwtijd van een App. En zo ingewikkeld is het voor de ontwikkelaar nu ook weer niet.
  #5  
Oud 16 April 2013, 15:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wubbe Bekijk bericht
Waarom zou je het heel snel willen doen? Je doet dit n keer per App en is een fractie van de bouwtijd van een App. En zo ingewikkeld is het voor de ontwikkelaar nu ook weer niet.
Nee ik heb een template gekocht zeg maar.. Met een CMS systeem erachter.
Dus er valt niet te vergelijken met de bouwtijd. Het gaat erom dat ze er honderden afzetten voor een schijnbedrag. Om die kosten laag te houden moeten wij dus dit soort dingen zelf regelen.
  #6  
Oud 17 April 2013, 10:33
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2012
Locatie: Almere
Berichten: 26
Send a message via twitter to KDApps
Standaard

Maar de ipa is toch gekoppeld aan een certificaat van de ontwikkelaar, bij het uploaden wordt er toch naar gekeken? Of heb ik het mis? Volgens mij kan alleen de ontwikkelaar hetzelf uploaden..
  #7  
Oud 17 April 2013, 10:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KDApps Bekijk bericht
Maar de ipa is toch gekoppeld aan een certificaat van de ontwikkelaar, bij het uploaden wordt er toch naar gekeken? Of heb ik het mis? Volgens mij kan alleen de ontwikkelaar hetzelf uploaden..
Nee de certificaten staan los van de ipa, dus daar geen problemen.
  #8  
Oud 17 April 2013, 11:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 348
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KDApps Bekijk bericht
Maar de ipa is toch gekoppeld aan een certificaat van de ontwikkelaar, bij het uploaden wordt er toch naar gekeken? Of heb ik het mis? Volgens mij kan alleen de ontwikkelaar hetzelf uploaden..
Volgens mij heb je gelljk. In de target settings in XCode staat een verwijzing naar een certificaat en tijdens het uploaden moet je het zelfde certificaat kiezen.
Ben benieuwd hoe ze dat opgelost hebben.

Welk bedrijf hebben we het eigenlijk over? Mag/wil je namen noemen?
  #9  
Oud 17 April 2013, 11:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wubbe Bekijk bericht
Volgens mij heb je gelljk. In de target settings in XCode staat een verwijzing naar een certificaat en tijdens het uploaden moet je het zelfde certificaat kiezen.
Ben benieuwd hoe ze dat opgelost hebben.

Welk bedrijf hebben we het eigenlijk over? Mag/wil je namen noemen?
Het bedrijf waar ik de app heb gekocht is iReca
  #10  
Oud 17 April 2013, 12:31
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2012
Locatie: Almere
Berichten: 26
Send a message via twitter to KDApps
Standaard

Op hun FAQ pagina staat het volgende over het uploaden:

In uw iReca Restaurant App account vindt u meer informatie over het uploaden van uw Restaurant App naar een App Store.
  #11  
Oud 25 April 2013, 12:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KDApps Bekijk bericht
Op hun FAQ pagina staat het volgende over het uploaden:

In uw iReca Restaurant App account vindt u meer informatie over het uploaden van uw Restaurant App naar een App Store.
Dankjewel. Ze hebben me kunnen helpen en het is helemaal gelukt!
  #12  
Oud 29 April 2013, 12:00
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 October 2012
Locatie: Almere
Berichten: 26
Send a message via twitter to KDApps
Standaard

Mooi dat het gelukt is
  #13  
Oud 29 April 2013, 12:14
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ik ben wel benieuwd naar de werking van de app. Kan je het ook melden als hij online is?
  #14  
Oud 3 May 2013, 14:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nikooos Bekijk bericht
Ik ben wel benieuwd naar de werking van de app. Kan je het ook melden als hij online is?
Laat me weten wat je er van vind!
  #15  
Oud 3 May 2013, 18:53
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Connecting to the iTunes Store.

De link leidt naar zoekresultaten, terwijl er geen duplicaat is. Wat doe ik fout?
  #16  
Oud 3 May 2013, 18:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bubbly Bekijk bericht
Connecting to the iTunes Store.

De link leidt naar zoekresultaten, terwijl er geen duplicaat is. Wat doe ik fout?
Probeer deze is
  #17  
Oud 3 May 2013, 19:35
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ja de lange link werkt prima, maar het lukt me niet altijd om shortlinks correct werkend te krijgen, ondanks dat het volgens de documentatie zou moeten lukken

Shortlink > http://appstore.com/brasseriedeboerderij
Reageren

Labels
uploaden app store


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Help: App online zetten Lowtemp iPhone Apps 4 16 April 2013 11:45
App op iphone zetten sverrips iPhone Apps 7 9 April 2013 15:30
Online app 24uur Ontwikkelen voor iOS 2 27 November 2012 09:56
app derop zetten supdown iPad algemeen 2 3 September 2010 00:35
Programma om foto's online te zetten Duckwhisperer iPhone Apps 3 11 February 2009 14:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:47.