[3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows)

[3G] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) alles lukt maar op het einde als ik de home toets 5 sec moet inhouden dan komt er geen verandering in weet iemand goe dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 9 December 2008, 21:16
» iPhone NL 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Berichten: 38
Standaard

alles lukt maar op het einde als ik de home toets 5 sec moet inhouden dan komt er geen verandering in weet iemand goe dat zou komen

greetzzz
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 10 December 2008, 00:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 1
Standaard

ik heb een jailbreak gedaan en heb nu geen bereik meer!!
weet iemand hoe ik dat kan oplossen?
  #103  
Oud 10 December 2008, 09:21
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Beste Pien81

Graag verzoek ik je om even de zoekfunctie te gebruiken, dit onderwerp is al vele malen aanbod geweest , Bedankt!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #104  
Oud 10 December 2008, 10:39
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Delft
Berichten: 186
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mxcrosserkeuh Bekijk bericht
alles lukt maar op het einde als ik de home toets 5 sec moet inhouden dan komt er geen verandering in weet iemand goe dat zou komen

greetzzz
Je moet bij de laatste keer ook je home button "opnieuw" indrukken.
Als je namelijk de eerste keer (samen met je power button) indrukt "registreert" hij hem niet dat je de home button ingedrukt houdt, omdat je die daarvoor al ingedrukt hebt.

Dus als je op het punt komt om je home button en je powerknop in te drukken doe je dit.
Als je dan je power button moet loslaten en je home knop ingedrukt moet houden moet je deze ook even een fractie van een seconde loslaten en direct weer indrukken (en ingedrukt houden) totdat hij akkoord geeft.

Dit probleem had ik ook en heb ik zoals bovenstaande manier opgelost.
Succes!
__________________
Verwar de mening van de meerderheid niet met die van de waarheid.
  #105  
Oud 11 December 2008, 23:47
ugene's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Berichten: 284
Standaard

Super!! 1st mijn 3g naar 2.2 geupdate en daarna quickpwn toegepast en werkt inmiddles perfect!
Zal eens gaan kijken of de batterij net zo lang meegaat als met mijn 2g iPhone en eens de gps functie nu gaan uitproberen.
__________________
1st iPhone from Miami,last 1 from Hasselt
  #106  
Oud 12 December 2008, 10:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 200
Standaard

ditto hier, 2min werk gehad met quickpwn, alle vertrouwde cydia app's staan er inmiddels weer op en maken de iphone toch net dat ietsje beter ( of beter gezegd, zoals hij zou moeten zijn )
  #107  
Oud 13 December 2008, 17:05
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 5
Standaard

Na de upgrade naar 2.2 en jailbreaken wat is gelukt zie ik geen iconen meer van cydia apps. De programma's zijn er wel. Intelliscreen werkt bv gewoon. Wat doe ik fout. Ik had er verschillende in categories staan

gr Ralf
  #108  
Oud 13 December 2008, 18:02
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je geeft het antwoord al Je had er verschillende in categorie staan. Na een upgrade zie je die apps niet meer.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #109  
Oud 13 December 2008, 18:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 5
Standaard

ok maar hoe krijg je dan terug. Zelfs na fabrieksinstelling terug zetten en opnieuw jail breaken krijg ik ze niet te zien. Ook categories opnieuw installeren werkt niet.

Ok is al gelukt met programma "Poof"

Laatst gewijzigd door rbanens; 13 December 2008 om 18:39.
  #110  
Oud 13 December 2008, 20:11
DaveD30
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Ik heb een iphone van tmobile en wil hem jailbreaken. Ik heb quickpwn en custem firmware 2.2 omdat ik firmware 2.2 heb. Als ik quickpwn start en dan de custem firmware selecteer dan heeft ie een fout melding firmware string eror. Nu lees ik op dit forum dat mensen via quickpwn jailbreaken voordat je de firmware selecteer echter zie ik die optie niet. Wat doe ik verkeerd??
  #111  
Oud 14 December 2008, 10:46
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je moet de quickpwn de orginele fw laten selecteren (browse drukken, of de fw in de map van quickpwn zetten) Dan werkt het wel. Niet de custom FW laten pwnen
  #112  
Oud 16 December 2008, 11:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 4
Standaard

Gister geprobeert mijn iphone 3g (nl, tmobile) 2.2 te jailbreaken. Alles ging perfect tot alles op mijn iphone ineens volledig in het engels verscheen.... Lichte paniek dus meteen de backup weer op mijn iphone gezet...

Klopt het dat een nederlandse iphone bij jailbreaken zich omzet naar engelstalig?! Zal misschien in de zoekfunctie staan maar kon het niet vinden...
  #113  
Oud 16 December 2008, 11:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Nee, in principe niet, ik heb er 1 uit belgie, en die gaat niet over op Engels. Maar je kan het altijd terug zetten mocht hij dat wel doen.
  #114  
Oud 16 December 2008, 16:25
tinos's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: 030
Berichten: 115
Standaard

vandaag me iPhone opnieuw gejailbreakt ! alles bij mij in 1 keer gelukt en gewoon met windows vista. alles staat er weer in . super blij hiero!
__________________
Elk Nadeel Heeft Zijn Voordeel
  #115  
Oud 16 December 2008, 23:05
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pien81 Bekijk bericht
ik heb een jailbreak gedaan en heb nu geen bereik meer!!
weet iemand hoe ik dat kan oplossen?

Dat heb ik dus ook. Ik heb vorig weekend een 3G bij Mobistar in Antwerpen gehaald, toen Quicpwn 2.2 gedraaid. Alle software doet het maar geen 3G bereik meer.



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Graag verzoek ik je om even de zoekfunctie te gebruiken, dit onderwerp is al vele malen aanbod geweest , Bedankt!

Alsof het zoeken in de forums zo simpel is.


Trouwens, werkt Quickpwn 2.2 eigenlijk nog wel? Sinds de laatste OSX update (15 december) schijnt het jailbreaken veel moeilijker te zijn. Mac OS X 10.5.6 update breaks DFU Mode for iPhone? - The Unofficial Apple Weblog (TUAW)
  #116  
Oud 16 December 2008, 23:08
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Tip om je op weg te helpen: zet de orginele fw eens terug. Daarna overnieuw jailbreaken/custom fw gebuiken.
(al je iPhone gereboot neem ik aan......)
  #117  
Oud 16 December 2008, 23:24
» iPhone NL 16GB [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 134
Standaard

Verwijderd. Werkte niet.

Laatst gewijzigd door bestbier; 17 December 2008 om 19:38.
  #118  
Oud 16 December 2008, 23:25
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Wil je dan nog graag je gegevens aanpassen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #119  
Oud 17 December 2008, 18:05
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Locatie: Omgeving Amsterdam
Berichten: 63
Standaard

vraagje, ik heb een windows bak en een 2.2 3g iphone.. ik wil deze graag jailbreaken maar ik heb gelezen det het Dev team aanraad dit niet met quickpwn te doen als ik in de toekomst nog gebruik wil maken van softunlocks.

wat kan ik nu wl doen?
  #120  
Oud 17 December 2008, 18:27
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Liejanda Bekijk bericht
vraagje, ik heb een windows bak en een 2.2 3g iphone.. ik wil deze graag jailbreaken maar ik heb gelezen det het Dev team aanraad dit niet met quickpwn te doen als ik in de toekomst nog gebruik wil maken van softunlocks.

wat kan ik nu wl doen?
Nee, ze raden je aan om niet via itunes naar 2.2 te upgraden
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: [3G] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Jailbreak 354 25 November 2009 18:21
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Jailbreak 391 16 July 2009 13:29
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (Windows) Destiny Unlock 80 4 July 2009 14:36
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (Windows) ArB Unlock 50 7 February 2009 18:45
iPhone 1e gen.: [1.0] Quickpwn 2.1 voor FW 2.1 - Verzameltopic (Windows) Michael Unlock 254 21 November 2008 16:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:03.