Firmware updaten om te jailbreaken werkt niet

Firmware updaten om te jailbreaken werkt niet discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik wil m'n iPhone upgraden naar firmware 3.1.2. Ik had hem eerder nooit geupgrade en nooit echt aandacht aan besteed. Maar nu wil ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 March 2010, 17:29
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2010
Berichten: 8
Standaard Firmware updaten om te jailbreaken werkt niet

Hallo,

Ik wil m'n iPhone upgraden naar firmware 3.1.2. Ik had hem eerder nooit geupgrade en nooit echt aandacht aan besteed. Maar nu wil ik hem dus graag naar 3.1.2 en daarna jailbreaken en unlocken voor andere sim-kaarten.
Ik heb dus niet gewoon via iTunes geupgrade want dan krijg je firmware 3.1.3.
Ik heb de iPhone in recovery mode gezet, en als ik nu de iphone opstart krijg ik alleen een scherm met een iTunes logo en een usb-kabel. Ik heb het .ipsw bestand gedownload voor de officiele firmware 3.1.2. Als ik dan de iPhone aan m'n pc hang, zie ik in iTunes alleen de herstel knop, ik hou shift ingedrukt en klik op Herstellen. Dan selecteer ik de 3.1.2 firmware en laat hem updaten. Maar dan werkt het niet. Ik krijg de foutmelding: 'De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan'. Met telkens een ander nummer erachter tussen haakjes. Hoe krijg ik nu m'n iPhone uit de recovery modus en firmware 3.1.2 geinstalleerd om em daarna te unlocken?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 March 2010, 18:14
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Houd de home + sleep button eens ingedrukt tot de iPhone opnieuw opstart..

Welke foutcode krijg je precies? Welk getal? Dat is namelijk wel belangrijk voor verdere hulp .
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #3  
Oud 10 March 2010, 18:44
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als het een 16xx error is kan je iREB gebruiken.

En gebruik ook eens de zoekfunctie, veel kans dat er een soortgelijk topic is op het forum.
  #4  
Oud 10 March 2010, 19:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2010
Berichten: 8
Standaard

Ik heb de iPhone eens opnieuw opgestart met de home + sleep button. Daarna aan iTunes gehangen en 3.1.2 proberen erop te zetten. Hij kwam nu een heel stuk verder. De vorige keer was het meteen een zwart scherm en meteen een foutmelding. Nu kreeg ik een Apple-logo met daaronder een balkje. Het kwam best ver, bij 3/4 van het balkje ongeveer kreeg ik op iTunes de volgende error: "De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (1015).".

Iemand nog ideen?
  #5  
Oud 10 March 2010, 19:19
T1m's schermafbeelding
T1m T1m is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: Maastricht
Berichten: 184
Standaard

Je moet eens proberen te herstellen maar dan niet in DFU mode.. Iphone gewoon aansluiten en dan ook met Shift Herstellen je 3.1.2 selecteren..

Dat heeft hier destijds wel geholpen.


Edit! Sorry had niet goed gelezen, dit had je al gedaan
  #6  
Oud 10 March 2010, 21:07
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 437
Standaard

Met welke versie van itunes zit je ???
Update uwe itunes anders eens naar de laatste versie kan ook helpen. Dit hielp bij mij toch.
  #7  
Oud 10 March 2010, 21:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2010
Berichten: 8
Standaard

Ik heb de nieuwste versie van iTunes, net ook nog opnieuw geinstalleerd, maar nog steeds dezelfde foutmelding.
  #8  
Oud 11 March 2010, 00:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2010
Berichten: 8
Standaard

De jailbreak is me inmiddels gelukt. Ik had op internet gevonden dat het niet uitmaakt dat je de error krijgt en dat je eerst 2x moet proberen firmware 3.1.2 terug te zetten. Daarna heb ik redsn0w 0.9.2 gebruikt. En ik kan nu de iPhone in. Alleen kan ik nu verder helemaal niks. Ik zie alleen de volgende apps: Youtube, Aandelen, Weer, Dictafoon en Instellingen. Wi-Fi en youtube werken. Daarnaast staat dan ook nog de Cydia app. Na wat gezocht te hebben, vond ik dat ik via cydia blacksn0w moest installeren, dat heb ik gedaan en daarna opnieuw gestart. Maar ik kan nog steeds hetzelfde. M'n sim kaart wordt niet herkend. En er staan nog steeds maar de 6 apps. Ook staan onder in de balk helemaal niet de iPod, Safari, Bellen en SMS knoppen.
Wat moet ik nu verder doen om die knoppen te krijgen en m'n iphone te unlocken voor elke sim kaart?
  #9  
Oud 11 March 2010, 16:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 March 2010
Berichten: 8
Standaard

Ondertussen is het me gelukt om de jailbreak succesvol toe te passen met redsn0w. Alles werkt op de iPhone zelf, Wi-Fi doet het, ik kan apps downloaden, maar unlocken lukt niet. De Cydia app werd er automatisch bijgezet, en ik heb de guide van deze site gevold, waarin staat dat je blackra1n.com moet toevoegen als source in Cydia, en dan blacksn0w installeren, opnieuw starten en simkaart erin doen. Dat doe ik dus, maar hij krijgt geen ontvangst en bellen en internetten via 3G werkt niet.
Wat kan ik doen zodat mijn simkaart werkt??

/edit
Problemen van jailbreak zijn opgelost, dus ik maak een nieuw topic aan op het goede forum. Deze kan op slot.

Laatst gewijzigd door Illuvattarr; 11 March 2010 om 17:53.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Updaten naar een niet laatste firmware choke iPhone algemeen 7 14 March 2011 13:52
Wel of niet updaten? daarna opnieuw jailbreaken? ccc1988 Jailbreak 1 7 January 2011 19:17
iPhone: 3gs firmware 3.0 jailbreaken lukt niet meer? Greenfield82 Jailbreak 11 23 September 2009 21:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:59.