Spirit jailbreak voor iPad, iPhone & iPod - Verzameltopic & ervaringen

Spirit jailbreak voor iPad, iPhone & iPod - Verzameltopic & ervaringen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, echt geweldig deze jailbreak , in minder dan een minuut klaar!!! Werkt super! alleen een vraagje: ik opende cydia en ik verwagde een pop ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 3 May 2010, 15:07
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 June 2008
Berichten: 19
Standaard

Hoi, echt geweldig deze jailbreak, in minder dan een minuut klaar!!! Werkt super!
alleen een vraagje: ik opende cydia en ik verwagde een pop up van make my life easier maar die kreeg ik niet, komt deze later nog of helemaal niet meer?
Ik heb een ipod touch 3g 3.1.2 en werk op een mac alvast bedankt Freek
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 3 May 2010, 15:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2010
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Healslet Bekijk bericht
Virus scanner uitzetten, voordat je je download dus al start. Pas als je klaar bent met downloaden EN jailbreaken virus scanner weer aanzetten.
nu weer geprobeerd maar krijg nu die c0000005 code, wat hield dit nou weer in? het is vast al gezegd maar ik weet niet wat ik moet doen om het te verhelpen..
  #163  
Oud 3 May 2010, 15:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 December 2009
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 26
Standaard

Hallo,

Ik krijg de volgende melding: Spirit requires iTunes to function. Please install a correct version of iTunes then run Spirit again.

Geen idee waarom die deze melding geeft heb iTunes 9.1.1 draaien.

Ik zie dat meer mensen daar last van hebben.
  #164  
Oud 3 May 2010, 15:12
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Berichten: 16
Standaard

Heb intussen mijn virusscanner uitgezet en gedownload met succes.
Maar nu krijg je dat schermpje met Spirit en dat blijft het knopje jailbreak licht en kan ik hem niet aankiezen. Daaronder staat dan "Please connect device".
Wat doe ik fout ?
Ben zooooooo jaloers op iedereen die zegt "zo gepiept !"
  #165  
Oud 3 May 2010, 15:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2010
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 12
Standaard

ik krijg nu weer een melding van de error C0000005 (dit is?) zeg niet ga naar eerste post.
Leg me uit hoe ik dit kan verhelpen en door kan gaan met een jailbreak!?
  #166  
Oud 3 May 2010, 15:29
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 April 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb Cydia niet gekregen op mijn dashboard. Wel dat balkje na de reboot. Heb een 3GS 3.1.3. Wat kan er mis zijn gegaan? Heb het al tig keer geprobeerd..
  #167  
Oud 3 May 2010, 15:30
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Juniorv87 Bekijk bericht
nu weer geprobeerd maar krijg nu die c0000005 code, wat hield dit nou weer in? het is vast al gezegd maar ik weet niet wat ik moet doen om het te verhelpen..
Rechter muisknop op de spirit.exe en dan eigenschappen dan naar compatibiliteit en op windows 98/ME zetten. En voor Meisje, rechter muisknop en uitvoeren als admin.
  #168  
Oud 3 May 2010, 15:30
jonathan1993's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: @bandoeng
Berichten: 77
Standaard

Hmm, net de iphone van mn moeder geprobeerd te doen maar dat is niet helemaal goed gegaan, zij had een 3.1.2 Tetherd JB.
Zonder shsh files... Stom genoeg heb ik toen Blackrain weer verwijderd en hem alleen maar simlock vrij gemaakt...
Maar nu dacht ik van oh dit moet wel kunnen, maar nee dus...
Kan ik nu dus doen wat hij zegt (herstellen naar 3.1.3) en behoud ik dan die unlock?

Ik vrees van niet....
__________________
Macbook unibody
iPhone 2G -> iPhone 3GS 32GB
  #169  
Oud 3 May 2010, 15:32
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jonathan1993 Bekijk bericht
Hmm, net de iphone van mn moeder geprobeerd te doen maar dat is niet helemaal goed gegaan, zij had een 3.1.2 Tetherd JB.
Zonder shsh files... Stom genoeg heb ik toen Blackrain weer verwijderd en hem alleen maar simlock vrij gemaakt...
Maar nu dacht ik van oh dit moet wel kunnen, maar nee dus...
Kan ik nu dus doen wat hij zegt (herstellen naar 3.1.3) en behoud ik dan die unlock?

Ik vrees van niet....
Ik kan niet helemaal uit je verhaal opmaken of je nu wel of niet naar 3.1.3. hebt ge-update? Zo wel, dan zit je vast aan de nieuwe baseband helaas, wat betekent dat je niet kunt unlocken (voorlopig)..
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #170  
Oud 3 May 2010, 15:33
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2010
Berichten: 5
Standaard

van alles al geprobeerd maar krijg nog steeds geen cydia te zien terwijl spirit aangeeft dat de jailbreak goed is gegaan!!
  #171  
Oud 3 May 2010, 15:33
jonathan1993's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: @bandoeng
Berichten: 77
Standaard

Ik ben nu nog op 3.1.2 maar hoe krijg ik hem van dat itunes stekkertje af? Om het zo maar even te noemen...

Eerst kon ik gewoon als hij uit was gegaan met blackra1n hem daar uit halen maar nadat ik spirit heb gedraaid werkt dat ook niet meer...

Laatst gewijzigd door De Generaal; 3 May 2010 om 15:34. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #172  
Oud 3 May 2010, 15:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2010
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 12
Standaard

Toen ik uiteindelijk doorhad hoe ik alles moest doen.. Zo klaar met die Jailbreak! helemaal TOP! Nu ga ik verder stoeien met Cydia!
  #173  
Oud 3 May 2010, 15:34
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: Reuver
Berichten: 183
Stuur een bericht via MSN naar djkavaa Stuur een bericht via Skype™ naar djkavaa Send a message via twitter to djkavaa
Standaard

Ik krijg de volgende error (1)

INFO: Now listening for devices...

INFO: read igor/map.plist

INFO: Connected to the AppleMobileDevice.

INFO: Version iPhone2,1_3.1.3

INFO: Connecting to mobilebackup...

INFO: Sending files via AFC.

FATAL(__LINE__): Assertion failed (dl.c:197): 0 == (AMDeviceStartService(dev, service, &it, NULL)) (but it was -402653093)

197
  #174  
Oud 3 May 2010, 15:34
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2009
Berichten: 16
Standaard

@ Robin

Dat heb ik ook al gedaan. rechtermuisknop en als admi uitvoeren maar het schermpje van Spirit blijft hetzelfde. Het jailbreak knopje blijft licht en kan ik niet aankiezen.
  #175  
Oud 3 May 2010, 15:39
jonathan1993's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: @bandoeng
Berichten: 77
Standaard

Is er een manier om hem van het restore scherm af te krijgen?
3.1.2?
  #176  
Oud 3 May 2010, 15:41
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jonathan1993 Bekijk bericht
Is er een manier om hem van het restore scherm af te krijgen?
3.1.2?
power en home button 20 sec inhouden.
Als dat niet lukt DFU mode zetten en shift herstellen in itunes
  #177  
Oud 3 May 2010, 15:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: Reuver
Berichten: 183
Stuur een bericht via MSN naar djkavaa Stuur een bericht via Skype™ naar djkavaa Send a message via twitter to djkavaa
Standaard

Jailbreake werkt alleen ik kan nu niks meer met itunes geeft deze fout aan:

0xe8000065 en kan de telefoon dus ook niet vinden:S
  #178  
Oud 3 May 2010, 15:42
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djkavaa Bekijk bericht
Jailbreake werkt alleen ik kan nu niks meer met itunes geeft deze fout aan:

0xe8000065 en kan de telefoon dus ook niet vinden:S
Zet je iPhone in DFU en herstel hem in iTunes. Daarna kan je opnieuw jailbreaken.
  #179  
Oud 3 May 2010, 15:48
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: Reuver
Berichten: 183
Stuur een bericht via MSN naar djkavaa Stuur een bericht via Skype™ naar djkavaa Send a message via twitter to djkavaa
Standaard

en herstellen in itunes is dan gewoon op herstellen klikken he niet met shift of zo? en raak ik zo alles kwijd contacten enz.
Of moet ik gewoon me reservekopie terug zetten?
  #180  
Oud 3 May 2010, 15:53
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door djkavaa Bekijk bericht
en herstellen in itunes is dan gewoon op herstellen klikken he niet met shift of zo? en raak ik zo alles kwijd contacten enz.
Of moet ik gewoon me reservekopie terug zetten?
Als je in DFU herstelt krijg je niet de mogelijkheid om een reservekopie te maken, maar ik neem aan dat je dat daarnet hebt gedaan? Die reservekopie kan je dan na het herstel ook terugzetten.
Reageren

Labels
jailbreak, spirit


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS 3.1.2 tot 4.0.1 & 3.2.1 [iPad] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 370 15 February 2011 19:39
Alle iDevices: Sn0wbreeze voor FW 3.1.2 & 3.1.3 - Verzameltopic De Generaal Jailbreak 223 27 July 2010 13:31
iPhone: 3.1.3 jailbreak spirit & cydia geven errors aan miss_cutie Jailbreak 9 8 June 2010 21:51
[1.0] Redsn0w 0.7.2 & 0.8 voor FW 3.0 - Verzameltopic goofke Unlock 596 17 December 2009 17:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:36.