Jailbreak voor iPhone 3G en iTouch 2G iOS4.0 met Redsn0w - Verzameltopic

Jailbreak voor iPhone 3G en iTouch 2G iOS4.0 met Redsn0w - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door sonrise ja hij zit wel in DFU mode... Heel vreemd, heb daar geen antwoord op.. anyone?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #941  
Oud 23 June 2010, 16:15
Stefan0546's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2010
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sonrise Bekijk bericht

ja hij zit wel in DFU mode...
Heel vreemd, heb daar geen antwoord op..
anyone?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #942  
Oud 23 June 2010, 16:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Locatie: beveren
Berichten: 44
Stuur een bericht via MSN naar mattias1 Send a message via twitter to mattias1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stefan0546 Bekijk bericht
Haha ja maar willen zo graag haha.. Ja heb ook ook de orginele erop gezet.. Maar volgens geruchten duurt het niet zolang meer of we kunnen allemaal jailbreaken.
Met man en macht wordt daar door het dev team nu aan gewerkt.
ik dacht dat ze die al hadden maar wachten op de iphone 4 voor deze te lanceren
  #943  
Oud 23 June 2010, 16:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar timmys
Standaard

hallo mensen, ik heb een iphone 3G met ios4 en met redsn0w gejailbreakt. ik heb multitasking er op gezet via redsn0w. de eerste 3/4 uur deed de multitasking het prima. maar toen ik wat dingetjes geinstalleerd had via cydia deed ie het niet meer..
weet iemand de oplossing hiervoor? alvast bedankt
  #944  
Oud 23 June 2010, 16:18
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Berichten: 9
Standaard

Nog een vraagje trouwens, als ik mijn iphone ga updaten en jailbreaken. Kan ik dan mijn simkaart erin laten zitten of moet ik die eruit halen???
  #945  
Oud 23 June 2010, 16:23
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 March 2010
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scantraxrootz Bekijk bericht
Edit: kan de links niet beschrijven dus deze post was nutteloos. Sorry
Wat bedoel je met links en waarom is deze post nutteloos. Gewoon een vraag lijkt mij.
  #946  
Oud 23 June 2010, 16:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2009
Berichten: 7
Standaard

Hallo ik heb een 3g met 3.1.2 erop. Wat moet ik er nou als eerst opzetten en hoe? Moet je nou eerst die gm versie erop zetten?Zo ja hoe of moet je gewoon de update van itunes zelf erop zetten?

Thanx Juniorg
  #947  
Oud 23 June 2010, 16:34
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2009
Berichten: 46
Standaard

@Timmy na 20 posts weten we ook wel dat je multitasking niet werkt elke 5 minuten herhalen heeft weinig zin volgens mij.
  #948  
Oud 23 June 2010, 16:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar timmys
Standaard

maar als niemand een antwoord geeft heeft t wel zin wil je zeggen?

hallo mensen, ik heb een iphone 3G met ios4 en met redsn0w gejailbreakt. ik heb multitasking er op gezet via redsn0w. de eerste 3/4 uur deed de multitasking het prima. maar toen ik wat dingetjes geinstalleerd had via cydia deed ie het niet meer..
weet iemand de oplossing hiervoor? alvast bedankt

Laatst gewijzigd door iScorpio; 23 June 2010 om 21:06.
  #949  
Oud 23 June 2010, 16:43
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 7
Standaard

Hallo timmys

Ik had het zelfde, heb de jailbrake opnieuw gedaan en ben alles stuk voor stuk aan het installeren en elke keer kijken of multitasking nog werkt.
Ik weet nu in iedergeval waar het aan ligt, het ligt aan winterboard uninstall winterboard en test maar dan zal je zien dat hij het waarschijnlijk bij jou ook weer doet ( ik ga er van uit dat je ook winterboard heb geinstalleerd )
Dus het is ff wachten dat er een nieuwe versie de komende dagen uitkomt, themas worden ook niet goed geladen in winterboard.
Maar voor mij werkt multitasking niet wanneer winterboard is geinstalleerd.

Gr. ysco..
  #950  
Oud 23 June 2010, 16:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar timmys
Standaard

oke bedankt ysco! ik ga het meten proberen!
  #951  
Oud 23 June 2010, 16:56
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar timmys
Standaard

ik had nog een vraagje, iemand die ik ken heeft ook ios4 geinstallerd en via redsn0w gejailbreakt. maar hij heeft (terwijl hij wel multitasking en batterijpercentage had aangeklikt)
multitasking en batterijpercentage niet op zn iphone 3g...?
  #952  
Oud 23 June 2010, 16:57
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timmys Bekijk bericht
ik had nog een vraagje, iemand die ik ken heeft ook ios4 geinstallerd en via redsn0w gejailbreakt. maar hij heeft (terwijl hij wel multitasking en batterijpercentage had aangeklikt)
multitasking en batterijpercentage niet op zn iphone 3g...?
Bij mij werkte multitasking toen ik winterboard verwijderde...
__________________
Bezig met synchroniseren...
  #953  
Oud 23 June 2010, 16:57
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2010
Locatie: Liessel
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar samtulp6 Stuur een bericht via Skype™ naar samtulp6 Send a message via twitter to samtulp6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sonrise Bekijk bericht
Ik heb de nieuwe bootrom op m'n 3GS en iOS 4.0 origineel erop gezet. Maar als ik mijn iphone wil restoren met FW 3.1.3 dan krijg ik foutmelding 3194...hij kan 'm dus niet restoren.
Is het nou zo dat ik 'm niet meer kan restoren naar 3.1.3?
Ja , als je de nieuwe bootrom erop hebt gezet dan helaas
  #954  
Oud 23 June 2010, 16:58
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar timmys
Standaard

maar hij had helemaal geen multitasking erop terwijl dat wel werdt geinstalleer het zelfde geld voor die batterij percentage,,
  #955  
Oud 23 June 2010, 17:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2009
Berichten: 49
Stuur een bericht via MSN naar timmys
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ysco Bekijk bericht
Hallo timmys

Ik had het zelfde, heb de jailbrake opnieuw gedaan en ben alles stuk voor stuk aan het installeren en elke keer kijken of multitasking nog werkt.
Ik weet nu in iedergeval waar het aan ligt, het ligt aan winterboard uninstall winterboard en test maar dan zal je zien dat hij het waarschijnlijk bij jou ook weer doet ( ik ga er van uit dat je ook winterboard heb geinstalleerd )
Dus het is ff wachten dat er een nieuwe versie de komende dagen uitkomt, themas worden ook niet goed geladen in winterboard.
Maar voor mij werkt multitasking niet wanneer winterboard is geinstalleerd.

Gr. ysco..
Super dankjewel hij doet het weer. had SBsettings al verwijderd maar dat hielp niet nu winterboard verwijderd en hij doet het weer top! Aan zulke mensen heb je nog is wat.. thnx
  #956  
Oud 23 June 2010, 17:08
Stefan0546's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2010
Berichten: 46
Standaard

Yeeeah! 3.1.3 staat er op!

nu custom 4.0 proberen
  #957  
Oud 23 June 2010, 17:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 September 2009
Berichten: 7
Standaard

Graag gedaan timmys

Nou maar hopen op een nieuwe versie van winterboard.

Gr. ysco..
  #958  
Oud 23 June 2010, 17:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 July 2009
Berichten: 46
Standaard 3gs JB-en met redsn0w?

in de kop van deze draad staat dat de 3gs geJB-ed kan worden.
Ik heb een 2gs met 3.1.2. met JB.
Ik wil graag naar ios4 met JB. kan dat nu wel of niet?

Ik vind wel allerlei berichten maar geen duidelijkheid.

En, wat is het verschil tussen redsn0w en Pwnagetool?
  #959  
Oud 23 June 2010, 17:34
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 58
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stefan0546 Bekijk bericht
Yeeeah! 3.1.3 staat er op!

nu custom 4.0 proberen
hoe heb je het voor elkaar gekregen??
  #960  
Oud 23 June 2010, 17:38
Stefan0546's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 February 2010
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sonrise Bekijk bericht
hoe heb je het voor elkaar gekregen??
1. Tel in DFU mode zetten (herstel zwart beeldscherm)
2. Itunes shift + herstel
3. orginele 3.1.3 firmware selecteren
4. foutcode 3015 negeren.
5. tel zit vast in herstel modus.
6. download blackrain rc2 en zet hem in Crogramfiles/commonfiles/apple/apple aplication support
7. start blackrain
8. als er staat running trek kabel eruit en tel reboot.
(9.) wil je naar 3.1.2 ? herhaal alles met een 3.1.2 firmware
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.2 met Redsn0w - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 981 9 August 2011 15:25
Alle iDevices: Jailbreak voor iPhone 3G en iTouch 2G met iOS4.1 met Redsn0w - Verzameltopic spysical Jailbreak 151 19 January 2011 11:39
Alle iDevices: Jailbreak voor alle 3e/4e gen iDevices met iOS4.0-4.1 met Limera1n - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 905 19 December 2010 22:40
Alle iDevices: Jailbreak voor iPhone, iTouch, iPad en Apple TV met iOS4.1 [Windows] - Verzameltopic XIII Jailbreak 21 9 December 2010 22:16
iPhone: Jailbreak voor iPhone 3G, iPhone 3GS en iTouch 2 met iOS4.1 [Windows] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 213 13 November 2010 12:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:24.