limera1n en ultrasn0w -> geen mobiel datanetwerk, wel bellen

limera1n en ultrasn0w -> geen mobiel datanetwerk, wel bellen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Foddermocker TS (ik dus) heeft het nog steeds niet voor elkaar. Wel even kortstondig data verbinding gehad en gebruikt maar na ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 11 October 2010, 16:23
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Foddermocker Bekijk bericht
TS (ik dus) heeft het nog steeds niet voor elkaar.
Wel even kortstondig data verbinding gehad en gebruikt maar na periode van niet gebruiken (even wandelen met de vriendin) had ik geen data verbinding meer.

Opnieuw diverse stappen uitgevoerd, zonder resultaat.
Vanavond weer verder proberen denk ik maar...

Waar ik eigenlijk naar toe wil, is dat ik in de carrier.bundle ergens een aanpassing wil doen dat ik de instellingen voor data zelf in kan vullen.
In mijn oude 3gs heb ik dat op een gegeven moment ook voor elkaar gekregen. Nadere research hier op het forum heeft mij iig geleerd dat zoiets zou moeten kunnen met custom ipcc files, alleen dat werkt dan weer niet op 4.1... dus dat is ook weer afwachten wanneer iemand dat kan realiseren was zo blij met een werkende unlock, maar toch te beperkt om nu volop te kunnen genieten van de JB

Zelf miste ik de netwerk settings ook. Ik heb dit opgelost door Supreme Preferences te installeren, vereist wel winterboard.
Hierin kun je bij Aplications | Phone de network settings editten.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 11 October 2010, 16:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2010
Berichten: 2
Exclamation HELP! Geen netwerk meer na gebruik van limera1n op mijn iphone 4

Gisteren heb ik mijn Iphone 4 16 gb Firmware 4.0.2 gejailbreakt met limera1n. Daarna voerde ik perongeluk een update naar 4.1. En toen begon alles fout te gaan. Na dat de update klaar was stond er dat ik geen netwerk meer had. [Geen dienst]. Ik kan niet via instellingen naar mijn netwerk omdat die er niet is! Ik heb geprobeerd met restore, maar dat gaf ook een fout aan.. Wat moet ik doen !! Wie kan mij helpen!
  #23  
Oud 11 October 2010, 19:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
Zelf miste ik de netwerk settings ook. Ik heb dit opgelost door Supreme Preferences te installeren, vereist wel winterboard.
Hierin kun je bij Aplications | Phone de network settings editten.
Dit lijkt te werken! Ik post nu vanaf de iPhone zonder Wi-Fi verbinding. Toen ik eenmaal supreme preferences had gevonden (was niet makkelijk). Genstalleerd en naar applications gegaan. Dan phone en dan edit cellular data aangezet. Vervolgens naar instellingen-netwerk stond de keuze er tussen. Ingevuld volgens KPN site. Toen kreeg ik verbinding. Viel een aantal keer weg, maar nu lijkt is stabiel. Ik kijk het even aan en report nog wel ff terug.

Maar tot nog toe: super bedankt. Dit lijkt de oplossing!!
  #24  
Oud 11 October 2010, 19:26
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 840
Standaard

GICH

Kan de settings overigens ook in Supreme zelf doen.
  #25  
Oud 11 October 2010, 20:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 4
Standaard

ik had net hetzelfde probleem, is echter vanzelf weer teruggekomen...
  #26  
Oud 11 October 2010, 20:26
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 3 Wi-Fi + 4G 128GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Locatie: in een huis
Berichten: 33
Standaard

Wie weet het antwoord?
Als ik bij Cydia kijk zie ik mijn opgeslagen shsh niet meer,
had van IOS 3.1.2. tot 4.1

Heeft dit negtief efect als ik terug wil naar een oude ios.

M.V.G.
Wes

Laatst gewijzigd door iPhoneman; 11 October 2010 om 20:41.
  #27  
Oud 11 October 2010, 23:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jemmie Bekijk bericht
GICH

Kan de settings overigens ook in Supreme zelf doen.
Kwam ik ook later achter!

Voor anderen: Cydia ***** (zonder spaties vanzelfsprekend) is de repo waar men supreme kan vinden.

-edit- waarom komen er *** in beeld als ik het adres er gewoon in zet? Heb ik iets gemist wat niet mag? Zo ja, dan mag een mod dit vanzelfsprekend aanpassen!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 15 October 2010 om 23:51. Reden: Cydia repo bevat illegale software
  #28  
Oud 12 October 2010, 10:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2010
Berichten: 8
Standaard

ik had het probleem ook maar heb ultrasnow verwijderd toen deed ie het weer
  #29  
Oud 12 October 2010, 14:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 20
Standaard

waarom heb je dan ultrasnow genstalleerd als ie het zonder ook deed??
  #30  
Oud 12 October 2010, 16:50
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 November 2007
Locatie: Leiden
Berichten: 37
Standaard

Na het uitvoeren van een JB met GP en het unlocken middels ultrasnow helaas geen facetime en ook geen mobiel data netwerk. Ja ik heb de juiste APN settings aangemaakt en genstalleerd via de unlockit site.

Iemand nog tips?
  #31  
Oud 12 October 2010, 21:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 20
Standaard

Ik zou zeggen, kijk 3 posts terug naar mijn opmerking waar je supreme kunt vinden. Installeren die handel en je kunt zelf je apn exact invullen. Voor mijn gevoel werkt unlockit.Co.nz niet op de iPhone 4.
  #32  
Oud 14 October 2010, 16:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Nijkerk
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhoneman Bekijk bericht
Wie weet het antwoord?
Als ik bij Cydia kijk zie ik mijn opgeslagen shsh niet meer,
had van IOS 3.1.2. tot 4.1

Heeft dit negtief efect als ik terug wil naar een oude ios.

M.V.G.
Wes
Dit komt omdat de servers van Cydia nu overbelast zijn ivm iedereen die de firmware upgrade, deze komen vanzelf weer terug.
__________________
-------------------------------------------
Automatiseren gaat niet vanzelf, maar wel automatisch.
  #33  
Oud 14 October 2010, 16:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Nijkerk
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eek72 Bekijk bericht
Na het uitvoeren van een JB met GP en het unlocken middels ultrasnow helaas geen facetime en ook geen mobiel data netwerk. Ja ik heb de juiste APN settings aangemaakt en genstalleerd via de unlockit site.

Iemand nog tips?
Net in ander topic gezien dat jailbreaken met Limera1n de optie wel laat staan en met Greeenpois0n niet. Dus eventueel herstel naar 4.1 (let op baseband!!!) en dan jailbreaken met Limera1n.
  #34  
Oud 14 October 2010, 16:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Nijkerk
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Foddermocker Bekijk bericht
Ik zou zeggen, kijk 3 posts terug naar mijn opmerking waar je supreme kunt vinden. Installeren die handel en je kunt zelf je apn exact invullen. Voor mijn gevoel werkt unlockit.Co.nz niet op de iPhone 4.
Als je er een simkaartje anders dan T-Mobile erin duwt, dan komen de settings ook. Doe het volgende:

1. Stop bijvoorbeeld een simkaart van Vodafone erin
2. Ga naar Instellingen --> Algemeen --> Netwerk
3. Open APN scherm
4. Laat APN scherm openstaan en doe je simkaart erin
5. Vul de goede APN in en reboot device

Voila
  #35  
Oud 14 October 2010, 16:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Nijkerk
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Foddermocker Bekijk bericht
Dit lijkt te werken! Ik post nu vanaf de iPhone zonder Wi-Fi verbinding. Toen ik eenmaal supreme preferences had gevonden (was niet makkelijk). Genstalleerd en naar applications gegaan. Dan phone en dan edit cellular data aangezet. Vervolgens naar instellingen-netwerk stond de keuze er tussen. Ingevuld volgens KPN site. Toen kreeg ik verbinding. Viel een aantal keer weg, maar nu lijkt is stabiel. Ik kijk het even aan en report nog wel ff terug.

Maar tot nog toe: super bedankt. Dit lijkt de oplossing!!
Had ook veel stabiliteitsproblemen me 3G/GPRS/Wi-Fi in de volgende combo:

Ben simkaart
iPhone 4
iOS 4.1
Baseband 01.59.00 (Ultrasn0w)

Toen mijn nieuwe T-Mobile abbo gister inging die erin gedaan en de stabiliteitsproblemen waren er nog steeds. Omdat ik nu niet meer afhankelijk ben van een unlock voor de baseband herstel naar:

iPhone 4
iOS 4.1
Baseband 02.10.04 (Niet meer afhankelijk van unlock)

Nu zijn mijn 3G/GPRS/Wi-Fi problemen opgelost.

Na mijn idee ligt het aan de oudere baseband 1.59.00 (van versie 4.0.1) in combinatie met de nieuwere iOS 4.1 niet helemaal lekker.

Wie heeft dit nog meer ervaren?
  #36  
Oud 15 October 2010, 08:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 20
Standaard

Ik moet zeggen dat ik idd de verbinding af en toe nog kwijt ben. Ik geloof het wel dat de stabiliteit niet erg super is van de ode baseband icm 4.1
  #37  
Oud 15 October 2010, 12:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Bij mij waren tijdens de jb met gp de inloggegevens weggevallen van APN, mms en tethering. Hierdoor natuurlijk geen verbinding met datanetwerk.
Gegevens opnieuw ingevoerd en alles werkt weer
  #38  
Oud 15 October 2010, 23:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door guid021 Bekijk bericht
Maar Melvin18, je hebt een iphone 4 zie ik.
Het probleem zit bij mij en ShortyEx op een iphone 3gs

zelfde oplossing?
Volgens mij kun je een 3G(S) niet unlocken met limera1n jailbreak. Voor zover ik weet werkt het behouden van de Baseband alleen op een iPhone4! Maar kan me vergissen.
  #39  
Oud 19 October 2010, 09:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 7
Send a message via twitter to razzle
Standaard

Hm, ik heb ook geen verbinding met het datanetwerk meer en ook geen facetime sinds gisteren.

Ik zie dit topic nou net te laat..

Heb een update uitgevoerd heb van 4.01 naar 4.1 met baseband 01.59.00 (behouden via TinyUmbrella), greenpoison jailbreak en ultrasnow eroverheen gegooid.

Ik kwam er eigenlijk vanmorgen pas achter

Kan ik nu eventueel wel restoren naar 4.0.1 via dezelfde methode?
  #40  
Oud 19 October 2010, 17:11
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 October 2010
Locatie: Amersfoort
Berichten: 18
Standaard

Volgens mij even formatteren, en het dan weer proberen. Kijken of dat helpt?
Reageren

Labels
fout, geen netwerk, geen verbinding, limera1n, probleemen met laimrain


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Geen mobiel datanetwerk apengebaar Unlock 3 11 February 2011 18:49
Geen mobiel datanetwerk op iPhone 3G? Daniiel iPhone algemeen 5 12 December 2010 09:23
iPhone: Ineens geen mobiel datanetwerk meer.. sannetjeislief Jailbreak 3 11 September 2010 20:19
T-Mobile iPhone 4: geen 'Mobiel datanetwerk' en 'Tethering' gn!uz T-Mobile 2 25 August 2010 18:44
Na restore custom FW 3.1.2 geen mobiel datanetwerk meer mijnzzz Archief 5 9 February 2010 23:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:42.