limera1n en ultrasn0w -> geen mobiel datanetwerk, wel bellen

limera1n en ultrasn0w -> geen mobiel datanetwerk, wel bellen discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) goedemorgen, Ik heb zojuist mijn Iphone 4 (FW4.1 BB 1.59.00) ge-Jailbreakt met behulp van Limera1n. Zeer succesvol mag ik wel zeggen. Cydia e.d. intakt en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 October 2010, 10:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 20
Standaard limera1n en ultrasn0w -> geen mobiel datanetwerk, wel bellen

goedemorgen,

Ik heb zojuist mijn Iphone 4 (FW4.1 BB 1.59.00) ge-Jailbreakt met behulp van Limera1n. Zeer succesvol mag ik wel zeggen. Cydia e.d. intakt en goed te gebruiken.

Ultrasn0w geinstalleerd en de nieuw microsim die ik gister heb opgehaald werkt, althans de simkaart wordt geaccepteerd en ik kan er mee bellen en smsen.
Echter, het mobiel datanetwerk wordt niet geactiveerd.
Inmiddels geprobeerd om via unlockit.co.nz de apn te changen naar NL-KPN en via blank ook geprobeerd. Tevens via cydia "apn editing" van BigBoss geprobeerd (deze wilde niet installeren trouwens)

Nu is mijn vraag, iemand nog een idee? kan ik ergens in de bestandsstructuur ook nog iets vinden of zo??

en nog even voor de duidelijkheid: ik heb dus bij instellingen - netwerk geen mogelijkheid om mobiel datanetwerk in te vullen omdat die optie daar niet staat! iemand een manier om die optie daar wel te krijgen?

Laatst gewijzigd door Foddermocker; 10 October 2010 om 10:38.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2010, 14:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Berichten: 3
Standaard

Ok.. ik had exact het zelfde. even gterug naar vanochtend.

1. nieuwe iphone met tmobile card.
2. jailbreak uitgevoerd
3. KPN simkaart geknipt(met schaar) naar microsim
4. ultrasnow uitgevoerd met tmobile kaart erin
5. Bijgeknipte kpn kaartje erin.
6. Hij herkent de kaart. IK kan bellen en smsen. Geen datanetwerk mogelijk
kan ook geen apn instellingen vinden.

7.zorg voor Wi-Fi verbinding en gaa dan via iphone safari naar
www.unlockit.co.nz

8. IK heb bij blank NL-KPN ingesteld.

APN= internet
Username= kpn
wachtwoord=gprs

9. creatie profile
10. installeer profile en reboot je iphone.

ik heb nu een jailbroken en unlocked iphone 4 op kpn netwerk met datanetwerk. IK kon net naar facebook, hyves, enz. zonder Wi-Fi.

suc6
  #3  
Oud 10 October 2010, 19:22
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2010
Berichten: 19
Standaard

Hebben jullie de iPhone 4 met 4.1 dus al simlock vrij gemaakt met ultrasn0w??
Ik heb hem 24 september gehaald, kan ik hem nu ook jailbreaken en simlock vrij maken?
  #4  
Oud 10 October 2010, 19:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

ik heb dit probleem dus ook.
bellen kan ik inderdaad wel maar mobiel datanetwerk no way
iphone 4 ... at&t lock en geunlockt dus met ultrasn0w ....
  #5  
Oud 10 October 2010, 19:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bohr2009 Bekijk bericht
Ok.. ik had exact het zelfde. even gterug naar vanochtend.

1. nieuwe iphone met tmobile card.
2. jailbreak uitgevoerd
3. KPN simkaart geknipt(met schaar) naar microsim
4. ultrasnow uitgevoerd met tmobile kaart erin
5. Bijgeknipte kpn kaartje erin.
6. Hij herkent de kaart. IK kan bellen en smsen. Geen datanetwerk mogelijk
kan ook geen apn instellingen vinden.

7.zorg voor Wi-Fi verbinding en gaa dan via iphone safari naar
www.unlockit.co.nz

8. IK heb bij blank NL-KPN ingesteld.

APN= internet
Username= kpn
wachtwoord=gprs

9. creatie profile
10. installeer profile en reboot je iphone.

ik heb nu een jailbroken en unlocked iphone 4 op kpn netwerk met datanetwerk. IK kon net naar facebook, hyves, enz. zonder Wi-Fi.

suc6

dit heeft het ook voor mij opgelost super dank !
  #6  
Oud 10 October 2010, 19:37
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2010
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Melvin18 Bekijk bericht
dit heeft het ook voor mij opgelost super dank !
Even een vraagje.. Hebben jullie de iPhone ook gehaald met standaard 4.1 erop? Jullie hebben hem dus gejailbreakt en met ultasn0w geunlocked??
Ik dacht dat dit niet kon??

Alvast bedankt
  #7  
Oud 10 October 2010, 20:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 256
Standaard

Op een iPhone 3Gs in Belgi lukt dit dus niet -_-'

Ik jailbreak, installeer ultrasn0w. Er komt geen netwerk in de bovenhoek, en bellen/smsen is ook onmogelijk.
  #8  
Oud 10 October 2010, 21:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2010
Berichten: 8
Standaard

ik kan ook niet bellen geen bereik opeens
  #9  
Oud 10 October 2010, 21:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sjarrl Bekijk bericht
Even een vraagje.. Hebben jullie de iPhone ook gehaald met standaard 4.1 erop? Jullie hebben hem dus gejailbreakt en met ultasn0w geunlocked??
Ik dacht dat dit niet kon??

Alvast bedankt
hallo,

ik heb mijn iphone paar maanden geleden gekocht via ebay in amerika.
Er zat toen 4.0 op. Via de handleidingen wat ik hier gelezen heb heb ik gejailbreakt en daarna met ultrasn0w geunlockt.
Dit kan gewoon met de jailbreak wat nu er is maar let op dat je tinyunbrella gebruikt om de baseband te behouden (zodat je kan unlocken).

Laatst gewijzigd door Melvin18; 10 October 2010 om 21:42.
  #10  
Oud 10 October 2010, 21:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ShortyEx Bekijk bericht
Op een iPhone 3Gs in Belgi lukt dit dus niet -_-'

Ik jailbreak, installeer ultrasn0w. Er komt geen netwerk in de bovenhoek, en bellen/smsen is ook onmogelijk.
dat probleem had ik eerst ook maar nadat ik hem tot na de ultrasnow had aangesloten met ITUNES AAN werkte het wel....
  #11  
Oud 10 October 2010, 21:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

overigens heb ik wel problemen met facetime activatie hebben andere dit ook ?
  #12  
Oud 10 October 2010, 22:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 256
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Melvin18 Bekijk bericht
dat probleem had ik eerst ook maar nadat ik hem tot na de ultrasnow had aangesloten met ITUNES AAN werkte het wel....
Euhm, zou je die zin even nader kunnen verklaren? Dus je slaagde er wel in om met ultrasn0w te unlocken als je iPhone aan je computer hing met iTunes open?
  #13  
Oud 10 October 2010, 22:22
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Ja]
» macOS
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 912
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Foddermocker Bekijk bericht
goedemorgen,

Ik heb zojuist mijn Iphone 4 (FW4.1 BB 1.59.00) ge-Jailbreakt met behulp van Limera1n. Zeer succesvol mag ik wel zeggen. Cydia e.d. intakt en goed te gebruiken.

Ultrasn0w geinstalleerd en de nieuw microsim die ik gister heb opgehaald werkt, althans de simkaart wordt geaccepteerd en ik kan er mee bellen en smsen.
Echter, het mobiel datanetwerk wordt niet geactiveerd.
Inmiddels geprobeerd om via unlockit.co.nz de apn te changen naar NL-KPN en via blank ook geprobeerd. Tevens via cydia "apn editing" van BigBoss geprobeerd (deze wilde niet installeren trouwens)

Nu is mijn vraag, iemand nog een idee? kan ik ergens in de bestandsstructuur ook nog iets vinden of zo??

en nog even voor de duidelijkheid: ik heb dus bij instellingen - netwerk geen mogelijkheid om mobiel datanetwerk in te vullen omdat die optie daar niet staat! iemand een manier om die optie daar wel te krijgen?

Is jouw probleem inmiddels opgelost? Aangezien jouw topic overgenomen is door anderen.
  #14  
Oud 11 October 2010, 01:14
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 June 2009
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 196
Standaard

Ik had zelfde probleem... iPhone opnieuw opgestart en het was weg Facetime werkt nu ook..
  #15  
Oud 11 October 2010, 08:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ShortyEx Bekijk bericht
Euhm, zou je die zin even nader kunnen verklaren? Dus je slaagde er wel in om met ultrasn0w te unlocken als je iPhone aan je computer hing met iTunes open?
je moet alles gewoon met itunes (en tinyunbrella) open laten en alles gewoon uitvoeren. pas na dat je ultrasn0w heb geinstalleerd eruit halen en dan verder gaan.
Hiervoor deed ik de jailbreak alleen en ging het dus fout en nadat ik tot het einde heb gedaan met itunes open (en tinyunbrella) ging het wel goed.
misschien heb je er wat aan
  #16  
Oud 11 October 2010, 08:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Berichten: 256
Standaard

@Melvin18: Ik zal het eens proberen straks. Bedankt voor moest het lukken ^^!
  #17  
Oud 11 October 2010, 08:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Berichten: 15
Standaard

Maar Melvin18, je hebt een iphone 4 zie ik.
Het probleem zit bij mij en ShortyEx op een iphone 3gs

zelfde oplossing?
  #18  
Oud 11 October 2010, 09:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2009
Berichten: 147
Standaard

oo oke dat weet ik niet denk het eigenlijk wel en het proberen kan geen kwaad want je doet niets raars ermee ....
  #19  
Oud 11 October 2010, 12:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Berichten: 3
Standaard

IK had 4.0.2 erop daarna geupdate naar 4.1. vervolgens stappenplan gedaan.
  #20  
Oud 11 October 2010, 12:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2009
Berichten: 20
Standaard

TS (ik dus) heeft het nog steeds niet voor elkaar.
Wel even kortstondig data verbinding gehad en gebruikt maar na periode van niet gebruiken (even wandelen met de vriendin) had ik geen data verbinding meer.

Opnieuw diverse stappen uitgevoerd, zonder resultaat.
Vanavond weer verder proberen denk ik maar...

Waar ik eigenlijk naar toe wil, is dat ik in de carrier.bundle ergens een aanpassing wil doen dat ik de instellingen voor data zelf in kan vullen.
In mijn oude 3gs heb ik dat op een gegeven moment ook voor elkaar gekregen. Nadere research hier op het forum heeft mij iig geleerd dat zoiets zou moeten kunnen met custom ipcc files, alleen dat werkt dan weer niet op 4.1... dus dat is ook weer afwachten wanneer iemand dat kan realiseren was zo blij met een werkende unlock, maar toch te beperkt om nu volop te kunnen genieten van de JB

Laatst gewijzigd door Foddermocker; 11 October 2010 om 12:48.
Reageren

Labels
fout, geen netwerk, geen verbinding, limera1n, probleemen met laimrain


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3GS: Geen mobiel datanetwerk apengebaar Unlock 3 11 February 2011 17:49
Geen mobiel datanetwerk op iPhone 3G? Daniiel iPhone algemeen 5 12 December 2010 08:23
iPhone: Ineens geen mobiel datanetwerk meer.. sannetjeislief Jailbreak 3 11 September 2010 19:19
T-Mobile iPhone 4: geen 'Mobiel datanetwerk' en 'Tethering' gn!uz T-Mobile 2 25 August 2010 17:44
Na restore custom FW 3.1.2 geen mobiel datanetwerk meer mijnzzz Archief 5 9 February 2010 22:58

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:16.