iPhone 4 geeft 1 streepje bereik - Zonder Unlock!

iPhone 4 geeft 1 streepje bereik - Zonder Unlock! discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhoneclub gebruikers, ik heb verschillende forums gelezen en gebruikers ervaringen, maar ik tref nu wel iets vaags! Ik heb mijn iPhone 4 van 4.0.1 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 April 2011, 12:45
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 12
Question iPhone 4 geeft 1 streepje bereik - Zonder Unlock!

Beste iPhoneclub gebruikers,

ik heb verschillende forums gelezen en gebruikers ervaringen, maar ik tref nu wel iets vaags!

Ik heb mijn iPhone 4 van 4.0.1 JB geupdate naar 4.3.1 JB middels PwnageTool. Gewoon Simple en niet Expert Mode gedaan. Werkt prima, heb al me apps er weer op, en via AptBackup me Cydia Apps.

Nou heb ik dus een schoonheidsfoutje, ik heb namelijk, waar ik mij ook bevind, maar 1 streepje bereik. Ik heb gelezen dat dit probleem zich voordoet bij mensen die afhankelijk zijn van een unlock en dus UltraSn0w hebben geinstalleerd. Dit is bij mij niet het geval! Ik heb gewoon Tmobile en nog nooit UltraSn0w geinstalleerd. Hoe kan het dat ik deze fout toch krijg? Zijn er meer mensen met deze fout? En natuurlijk nog belangrijker, hoe kom ik er vanaf?

Bedankt alvast!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 April 2011, 12:52
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

 Verplaatst naar: Jailbreak, hier krijg je vast sneller antwoord.

Laatst gewijzigd door leontjuh1; 8 April 2011 om 15:12.
  #3  
Oud 7 April 2011, 15:47
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

ja dat probleem komt wel eens voor bij de jailbreak voor 4.3.1. Suggestie van het Dev-team is toch ultran0w gebruiken ( die slaat de unlock over ) om de streepjes te herstellen. Het is puur "schoonheidsfoutje". het signaal is gewoon goed, alleen de streepjes worden niet goed weergegeven.
__________________
Revenge of the nerd..
  #4  
Oud 7 April 2011, 18:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 35
Standaard

Ik heb precies hetzelfde met 4.3.1 en een factory unlocked telefoon! Irritant zeg!
Update Redsnow R11 gaf geen verbetering en Ultrasnow is er nog niet voor 4.3.1. begrijp ik. Zijn er andere suggesties?

groet,

Marc
  #5  
Oud 7 April 2011, 18:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2010
Berichten: 316
Standaard

Ultrasn0w is via een aparte repo te installe voor 4.3.1 ff googlen
  #6  
Oud 7 April 2011, 18:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 35
Standaard

Ultrasn0w lost helemaal niets op helaas......
Ideeen?
  #7  
Oud 7 April 2011, 18:56
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 150
Standaard

Ooo nou zie ik het topic pas, ik heb het ook, Franse iPhone dus simlockvrij. Zwaar irritant vind ik het.
  #8  
Oud 7 April 2011, 20:10
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 February 2010
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 209
Standaard

eerst herstellen jailbraik helemaal eraf. dan via wiki begrippen op deze site
Firmware 4.3.1 downloaden dan met redsnow jailbraiken.

Ik had het zelfde probleem, overal waar ik nu sta vol bereik
  #9  
Oud 7 April 2011, 20:43
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 150
Standaard

ik ga het zo even proberen, de officile ipsw heb ik al via felixbruns.de, bedankt voor de tip.

Dat was het idd, toppie!

Laatst gewijzigd door mneerhout; 7 April 2011 om 21:40. Reden: opgelost
  #10  
Oud 8 April 2011, 12:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2010
Berichten: 35
Standaard

Eerst jailbreak eraf, dan herstellen met genoemde firmware 4.3.1 (kaal) en vervolgens jailbreaken met Redsn0w is precies hoe ik dit probleem kreeg!

groet,

Marc
  #11  
Oud 8 April 2011, 15:05
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 20
Standaard

Zit met hetzelfde "probleem" en had inderdaad al door dat updaten met de originele firmware de oplossing moet geven, maar dan heb ik de lage baseband niet meer. Nu is dat op zich niet zo'n probleem aangezien hij toch simlock vij is gekocht, maar iedereen geeft aan dat het belangrijk is om je originele baseband te behouden gelet op de toekomst.

Wat kan ik nu het beste doen?
- Wachten op een fix, zodat de oude bb zonder problemen werkt op ios 4.3.1.
- Niks, gewoon accepteren dat de iPhone maar een streepje weergeeft.
- De telefoon origineel updaten met nieuwe bb en dan jailbreaken.
  #12  
Oud 15 April 2011, 00:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2010
Locatie: Belgi
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar bn326160 Stuur een bericht via Skype™ naar bn326160 Send a message via twitter to bn326160
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eppo Bekijk bericht
Zit met hetzelfde "probleem" en had inderdaad al door dat updaten met de originele firmware de oplossing moet geven, maar dan heb ik de lage baseband niet meer. Nu is dat op zich niet zo'n probleem aangezien hij toch simlock vij is gekocht, maar iedereen geeft aan dat het belangrijk is om je originele baseband te behouden gelet op de toekomst.

Wat kan ik nu het beste doen?
- Wachten op een fix, zodat de oude bb zonder problemen werkt op ios 4.3.1.
- Niks, gewoon accepteren dat de iPhone maar een streepje weergeeft.
- De telefoon origineel updaten met nieuwe bb en dan jailbreaken.
Je moet helemaal niet je baseband houden als je telefoon factory unlocked is

On: Ik heb hetzelfde probleem, zal eens proberen ultrasnow te installeren ;s
  #13  
Oud 15 April 2011, 14:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 20
Standaard

macht der gewoonte bij mijn iPhone 2g, dus heb ik voor de iPhone 4 ook maar braaf gedaan. Dan update ik hem binnenkort wel gewoon naar de 4.3.2 en dan jailbreak ik hem weer opnieuw (geen zin om hem nu te gaan herstellen, dan te gaan jailbreaken en dat over 1,5 week nogmaals te doen...)
Reageren

Labels
jailbreak bereik signaal


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Geen bereik na jailbreak/unlock 4.1 timarea51 Unlock 16 4 October 2010 17:27
Binnen maar 1 streepje bereik kpn(hi) okkie100 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 30 August 2010 12:30
iPhone 3GS: Geen bereik met T-mobile simkaart zonder unlock yeyo1991 Unlock 0 4 February 2010 22:44
Slecht bereik na unlock jk89 Unlock 1 9 October 2009 21:46
iPhone 3G: Geen bereik na unlock en jailbreak iPhone 3g baart Unlock 16 30 September 2009 16:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:25.