redsn0w: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.3 (behalve iPad2) - Verzameltopic

redsn0w: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.3 (behalve iPad2) - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Alles mislukt verdorie..Herstel gedaan..Uiteraard reservekopie ..Maar ben al mijn apps kwijt..GVD!! Ach..Wou hem toch opschonen..Ben denk 5 euro kwijt voor degene die ik weer terug ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #101  
Oud 16 May 2011, 22:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Alles mislukt verdorie..Herstel gedaan..Uiteraard reservekopie..Maar ben al mijn apps kwijt..GVD!! Ach..Wou hem toch opschonen..Ben denk 5 euro kwijt voor degene die ik weer terug wil hebben, maar toch..Vind het erg jammer hoor!! Kan nergens mijn apps weervinden in itunes..Heb nog wel oude laptop, maar daar staat nog een oude firmware op..Denk 4.2.1..Kan ik vandaar mijn apps pakken dan?

Edit..Natuurlijk hoef ik niet te betalen voor apps die ik al had aangeschaft..Deze kun je herinstallen..Toch vind ik het jammer..Jailbreak leek te werken namelijk..

Laatst gewijzigd door pdavie; 17 May 2011 om 07:48.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #102  
Oud 17 May 2011, 14:43
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2010
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter1981 Bekijk bericht
Besef me wel dat dit eigenlijk in het 4.3.3 topic thuis hoort.

Probleem 1: Dacht dat dit na een reboot meestal was opgelost.

Probleem 2: AptBackup moet je weer installeren via Cydia. Dit progje maakt namelijk een contact aan die wordt meegenomen met de reservekopie. Als je na een nieuwe jailbreak AptBackup weer installeert dan kun je een restore doen van alle packages van Cydia.
Wouter, hier verder..

Heb de procedure opnieuw gedaan, zonder effect. De reboot heeft ook niet geholpen. Cydia icoon blijft wit en werkt niet..
Voor de jailbreak heb ik trouwens redsn0w 0.9.6rc16 gebruikt.
  #103  
Oud 17 May 2011, 18:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Zijn er mensen bij wie de jailbreak helemaal goed werkt dan? Versie Redsnow en firmware welke hier staan? Hoor ook vandaag dat 4.3.3 nog niet echt een goede jailbreak voor is? Wel een jailbreak, maar niet vlekkeloos dus..Toch maar weer proberen vanaaf?
  #104  
Oud 17 May 2011, 18:32
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2010
Berichten: 56
Standaard

Bij mij is het uiteindelijk gelukt. Moest na poging 1 wel m'n toestel herstellen, omdat cydia niet werkte. Nu is die dus gejailbreaked
met redsnow versie xxxxx16; cydia werkt, m'n toestel is simlockvrij. Ik ben wel een handvol apps kwijtgeraakt.
  #105  
Oud 17 May 2011, 19:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Ah..ok..Het werkte ook wel, cydia enzo, maar hyves en alle internetapps deden niet meer..Dat moet wel natuurlijk..
  #106  
Oud 17 May 2011, 19:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdavie Bekijk bericht
Zijn er mensen bij wie de jailbreak helemaal goed werkt dan? Versie Redsnow en firmware welke hier staan? Hoor ook vandaag dat 4.3.3 nog niet echt een goede jailbreak voor is? Wel een jailbreak, maar niet vlekkeloos dus..Toch maar weer proberen vanaaf?
De jailbreak werkt perfect, geen problemen ondervonden ook niet tijdens gebruik, heb er 2 iphones op lopen, de 4 en een 3gs een ipod touch 4g en een ipad. De jailbreak werkt dus prima ik denk echt dat het probleem ergens anders ligt.
  #107  
Oud 17 May 2011, 19:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

Ga nu weer proberen...
  #108  
Oud 17 May 2011, 20:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2010
Locatie: noorden
Berichten: 128
Standaard

heb hem erop staan..cydia geopend, sprong weer uit en weer geopend..gegevens herladen..Alles werkt nog..Dus gister toch iets verkeerds erop gezet? Zou niet weten wat...waren maar 3 dingen ofzo...
  #109  
Oud 17 May 2011, 20:31
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2010
Locatie: Huizen
Berichten: 37
Send a message via twitter to gemakki
Standaard

iPhone 4 jb resnow laatste versie phone laad niet op in de auto start niet als ik hem connect met auto in de aansteker verbinding iemand ook ondervonden,sorry kon het niet zo gauw vinden in de betichten.
Graag advies jb 4.3.3 laad probleem
  #110  
Oud 17 May 2011, 20:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gemakki Bekijk bericht
iPhone 4 jb resnow laatste versie phone laad niet op in de auto start niet als ik hem connect met auto in de aansteker verbinding iemand ook ondervonden,sorry kon het niet zo gauw vinden in de betichten.
Graag advies jb 4.3.3 laad probleem
En waarom denk je dat het aan de jb ligt? Dit lijkt mij geen jb probleem eerlijk gezegd.
  #111  
Oud 17 May 2011, 20:41
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2010
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pdavie Bekijk bericht
Ah..ok..Het werkte ook wel, cydia enzo, maar hyves en alle internetapps deden niet meer..Dat moet wel natuurlijk..
Ik merk helaas toch wel een niet onbelangrijk probleem, mijn simkaart wordt niet herkend...

Heeft iemand dit meegemaakt?
  #112  
Oud 17 May 2011, 20:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AG78 Bekijk bericht
Ik merk helaas toch wel een niet onbelangrijk probleem, mijn simkaart wordt niet herkend...

Heeft iemand dit meegemaakt?
Probeer hem nog eens opnieuw op te starten..
Heb je een pincode op de simkaart staan? zo ja plaats de simkaart even in een ander toestel en zet de pincode uit en probeer het opnieuw.

Laatst gewijzigd door aburn; 17 May 2011 om 20:49.
  #113  
Oud 17 May 2011, 21:25
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2010
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aburn Bekijk bericht
Probeer hem nog eens opnieuw op te starten..
Heb je een pincode op de simkaart staan? zo ja plaats de simkaart even in een ander toestel en zet de pincode uit en probeer het opnieuw.
Bedankt, hij doet het weer. Kan ik nu weer de pin activeren?
  #114  
Oud 17 May 2011, 21:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AG78 Bekijk bericht
Bedankt, hij doet het weer. Kan ik nu weer de pin activeren?
Ja zou moeten werken.
  #115  
Oud 17 May 2011, 21:47
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2010
Locatie: Huizen
Berichten: 37
Send a message via twitter to gemakki
Thumbs up Laad probleem iPhone 4 inde auto

Ja het probleem gevonden,
De kabel die in de aansteker aansluiting moet is de kaduk.
Nog geen halfjaar oud nu stuk

Nieuwe geprobeerd en laad perfect

Bedankt voor reactie,'s
  #116  
Oud 17 May 2011, 22:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 10
Standaard

Mensen een vraag betreft redsnow... Als ik het ipsw bestand moet zoeken kan ik hem niet vinden ook niet als ik de gedownloade map benoem naar .ipsw
Kom er geen wijs uit kan iemand me helpen alvast vriendelijk bedankt
  #117  
Oud 17 May 2011, 23:10
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2010
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door palmertje Bekijk bericht
Mensen een vraag betreft redsnow... Als ik het ipsw bestand moet zoeken kan ik hem niet vinden ook niet als ik de gedownloade map benoem naar .ipsw
Kom er geen wijs uit kan iemand me helpen alvast vriendelijk bedankt
Ik heb de firmware van deze pagina gedownload,

Firmware - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPad en iPod touch

en hoefde verder niks aan te passen. Save het bestand op je bureaublad, kreeg ik ook als tip. Het bestand is al het type .ipsw.
  #118  
Oud 17 May 2011, 23:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 10
Standaard

heb hem net dus opnieuw gedownload en zonder succes ik heb hem gewoon opgeslagen op me bureaublad maar tevergeefs redsnow vind hem niet. Heb hem onaangepast gelaten... kan iemand me helpen?
  #119  
Oud 17 May 2011, 23:44
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2010
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door palmertje Bekijk bericht
heb hem net dus opnieuw gedownload en zonder succes ik heb hem gewoon opgeslagen op me bureaublad maar tevergeefs redsnow vind hem niet. Heb hem onaangepast gelaten... kan iemand me helpen?
Hm, dus als je op browse klikt in redsnow en dan Bureaublad kiest staat die er niet bij??
  #120  
Oud 17 May 2011, 23:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2011
Berichten: 10
Standaard

klopt helemaal
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.1 (behalve iPad2) - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 456 22 January 2012 21:06
Alle iDevices: JailbreakMe: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.3 (ook iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 26 18 November 2011 20:27
Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.2 (behalve iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 290 30 October 2011 16:31
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.2 met Redsn0w - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 981 9 August 2011 14:25
Alle iDevices: Jailbreak voor alle 3e/4e gen iDevices met iOS4.0-4.1 met Limera1n - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 905 19 December 2010 21:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:14.