Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vandaag mijn iphone 3g 8gb binnen gekregen, maar ik ben een redelijke noob op dit gebied dus ik en er is enige onduidelijkheid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #641  
Oud 9 October 2008, 22:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 44
Standaard

Ik heb vandaag mijn iphone 3g 8gb binnen gekregen, maar ik ben een redelijke noob op dit gebied dus ik en er is enige onduidelijkheid (sorry!)

Ik ben van telfort naar T-mobile overgegaan. Mijn telfort abbo loopt nog tot 22/12. Ik heb echter wel een sim gelijk gekregen van TM

- iemand enig idee hoe dit dat zit? Heb het nog niet geprobeerd, maar ik kan er ongetwijfeld niet mee bellen of wel?! Aangezien ik heb aangegeven dat ik mijn abbo pas wil laten ingaan als mijn huidige abbo afloopt;
- ik krijg morgen als het goed is een super/turbo-sim. Nu wil ik mijn iphone werkend hebben met mijn huidige telfort sim. Knal ik dan gewoon mijn huidige sim op de super/turbo-sim en sluit ik dan pas de iphone op itunes aan om mijn iphone te activeren? Of moet dat met de TM simkaart?

That's it. De TM klantenservice hadden honderden wachtenden voor me had ik het idee.. Hoop dat het niet al te lompe vragen zijn die ik stel ..
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 10 October 2008, 14:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ditta Bekijk bericht
Moet bij de ifoneguide sim ''Data roaming'' aan staan als ik wil internetten via mijn vodafone abbo? Hij vraag dit gewoon als ik in nederland zit....

Wanneer ik dit uitzet kan ik namelijk niet op internet en krijg ik de melding dat ik data-roaming moet activieren of met Wi-Fi moet verbinden.

Dan internet je volgens mij niet via Vodafone maar via ander netwerk en maak je extra kosten..

Kan iemand mijn vermoeden bevestigen?

Ik heb hetzelfde probleem. Heb nooit 3G verbinding (Telfort) maar wel internet gehad toen dataroaming AAN en 3G en Wi-Fi UIT stond. Dus op het netwerk van Telfort zat ik niet. En ik vermoed dat jij tot nu toe ook niet op het netwerk van Vodafone hebt geinternet..
  #643  
Oud 11 October 2008, 18:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Ik heb de i-smartphone unlock sim getest, en ze werken prima.
Ze zijn ook in Nederland te koop voor 16 euries.
Ik had ze 1 dag later al in de brievenbus liggen
3G datanetwerk oke
Je hoeft gelukkig niet je eigen simkaart niet te mollen.

[FONT=Arial]Het werkt heel eenvoudig.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]3G en dataroaming aanzetten in je iphone 3G.[/FONT]
[FONT=Arial]Plaats de unlock sim in je simkaart houder.[/FONT]
[FONT=Arial]Leg je eigen simkaart op de unlock sim.[/FONT]
[FONT=Arial]Samen in je toestel schuiven.[/FONT]
[FONT=Arial]iphone 3g toestel aanzetten.[/FONT]
[FONT=Arial]De i-smartphone unlock sim gaat nu automatisch verbinding zoeken met je nieuwe provider. ( ik had binnen 1 minuut verbinding met Vodafone )[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Toppy[/FONT]
  #644  
Oud 11 October 2008, 22:46
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door appledr Bekijk bericht
Ik heb de i-smartphone unlock sim getest, en ze werken prima.
Ze zijn ook in Nederland te koop voor 16 euries.
Ik had ze 1 dag later al in de brievenbus liggen
3G datanetwerk oke
Je hoeft gelukkig niet je eigen simkaart niet te mollen.
Dus de SIM samen met de i-smartphone unlock sim komt er ook zonder problemen uit? Geen kapotte SIM-trays o.i.d.? En cht alles werkt?
  #645  
Oud 11 October 2008, 23:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2008
Berichten: 17
Standaard

Deze unlock sim heeft een 0,70 mm chip en is daardoor dunner. waardoor het plaatsen van de simkaart eenvoudiger is.
Ik heb een goed 3G netwerk verbinding en inkomende en uitgaande gesprekken zijn ook oke.
  #646  
Oud 12 October 2008, 01:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 58
Standaard

Heb jij je simkaart niet wat platter gemaakt? Ik heb de mijne wel wat geschuurd...ik wou geen risico nemen dat die vast zou blijven zitten. Nu weet ik zeker dat die niet vast blijft
  #647  
Oud 12 October 2008, 21:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 127
Standaard

beste mensen,

ik vertrek over paar dagen naar NY en wil eigenlijk weten of ik zonder al teveel problemen een iphone van daar mee kan nemen en hem hier kan gebruiken zonder dat ik daar aan een abbo vast zit of wat ook.

Groeten en alvast bedankt!
  #648  
Oud 12 October 2008, 21:35
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Nee dat gaat niet ^^ Mischien binnekort maar nu nog niet...

Greetz, Stiruam
  #649  
Oud 12 October 2008, 21:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 127
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Nee dat gaat niet ^^ Mischien binnekort maar nu nog niet...

Greetz, Stiruam
en die reden is dat ze nog niet te hacken zijn of wat dan ook?

want ik zie die handel erin wel zitten. heb toevallig op bestbuy.com zitten kijken en dan zie ik de 3g 8gb voor 200$ staan.

maar dat is dus geen optie? om die 4 mee te nemen uit ny?
  #650  
Oud 15 October 2008, 13:06
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bekside Bekijk bericht
en die reden is dat ze nog niet te hacken zijn of wat dan ook?

want ik zie die handel erin wel zitten. heb toevallig op bestbuy.com zitten kijken en dan zie ik de 3g 8gb voor 200$ staan.

maar dat is dus geen optie? om die 4 mee te nemen uit ny?
Nee, omdat ze nog steeds moeten worden gekocht met een AT&T abo. En activatie is volgens mij ook nog steeds inde winkel.
Ik heb het 4 weken geleden nog in diverse Apple winkels geprobeerd, maar helaas.
Ik weet niet hoe dat bij Best Buy zal gaan, maar ik denk niet veel anders.
  #651  
Oud 16 October 2008, 23:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: zwolle
Berichten: 7
Standaard

hoi ook in ben nieuw en echt een leek, wil wel graag alles weten en leren,
ik ben op zoek na het prog waarmee ik hem kan " hacken" ? en daardoor cydia erop kan zetten.
heb al vrij veel gelezen en gezocht op het forum maar kom er niet echt uit.
Ik wil hem gewoon heel graag oppimpen
zou iemand me op weg kunnen helpen........

groetjes een leergierige smurfin
  #652  
Oud 17 October 2008, 08:16
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door smurfin Bekijk bericht
hoi ook in ben nieuw en echt een leek, wil wel graag alles weten en leren,
ik ben op zoek na het prog waarmee ik hem kan " hacken" ? en daardoor cydia erop kan zetten.
heb al vrij veel gelezen en gezocht op het forum maar kom er niet echt uit.
Ik wil hem gewoon heel graag oppimpen
zou iemand me op weg kunnen helpen........

groetjes een leergierige smurfin
Lees deze handleiding maar eens door: iClarified - iPhone - How to Unlock/Jailbreak Your 2.1 2G iPhone Using QuickPwn (Windows)
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #653  
Oud 17 October 2008, 21:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 October 2008
Locatie: zwolle
Berichten: 7
Standaard

ik ga eens kijken of het lukt dank je wel alvast
  #654  
Oud 18 October 2008, 15:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2008
Berichten: 1
Standaard Ifoneguide Sim Unlock

Ik heb sinds 3 weken mijn black Iphone 3G 16gb bij Dien laten unlocken en alles werkt echt super !! Ik ben vervolgens al in Finland, Zweden, Duitsland & Belgie geweest waar alles gewoon functioneert zelfs 3G !

Jongens helemaal top !
  #655  
Oud 19 October 2008, 08:22
» Ik heb geen iPhone  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2008
Locatie: zerkegem
Berichten: 5
Standaard

Bij best buy kon ik er 1 los kopen mits een afkoopsom van 300$ dollar extra. Was dus niet echt voordelig, met alle risico's erbij.
  #656  
Oud 19 October 2008, 10:49
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JoskeF Bekijk bericht
Ik heb sinds 3 weken mijn black Iphone 3G 16gb bij Dien laten unlocken en alles werkt echt super !! Ik ben vervolgens al in Finland, Zweden, Duitsland & Belgie geweest waar alles gewoon functioneert zelfs 3G !

Jongens helemaal top !
Hallo
Heb zelfde ervaring met ifoneguide sim. Gisteren ontvangen, geplaatst en alles werkt meteen...helemaal goed dus.
gr
Paul
  #657  
Oud 20 October 2008, 01:40
» Ik heb geen iPhone  
» Anders
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 200serie Bekijk bericht
Hallo
Heb zelfde ervaring met ifoneguide sim. Gisteren ontvangen, geplaatst en alles werkt meteen...helemaal goed dus.
gr
Paul
Met de ifoneguide sim moet er toch in je SIM geknipt worden?
Weet iemand hier mss of het mogelijk is een extra SIM kaart te bestellen bij KPN als het fout gaat?
  #658  
Oud 20 October 2008, 08:34
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 73
Standaard

Ook al mensen hier met de SIMable sim? Die wordt op de frontpage als een goede oplossing aangeduid!
  #659  
Oud 20 October 2008, 11:46
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Berichten: 5
Standaard

Je moet wel knippen bij de ifonesim, maar dat is geen probleem. Je kunt altijd een duosim pakken bij je, kost wel iets extra. Voor mij 15 euro (zakelijk abo).
  #660  
Oud 20 October 2008, 11:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik ben 4 maanden in Turkije en ik kan hier dus mijn iPhone niet gebruiken met een Turkse simkaart.. Ik zie vele unlock simkaarten maar weet echt niet welke nou echt werkt etc.. Welke raden jullie aan? Ik zie yessim staan.. maar ook i-smartphone unlock etc..
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 18:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 14:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 02:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 01:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:45.