iPhone blijft in recovery

iPhone blijft in recovery discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben nu al een paar uur bezig met me 8gb iPhone. Het verhaal gaat alsvolgt; Ik heb een 3G gekocht vandaag en de oude ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 3 August 2008, 01:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard iPhone blijft in recovery

Ik ben nu al een paar uur bezig met me 8gb iPhone.

Het verhaal gaat alsvolgt;
Ik heb een 3G gekocht vandaag en de oude gaat nu naar me vriendin. Ik heel netjes alles wissen gedrukt en me iphone wou nar 3 uur wachten niet opstarten. Hij bleef het apple logotje laten zien met de "zandloper" in beeld die vast bleeft hangen.

Na verschillende pogingen om weer 2.0 erop te zetten en met ook verschillende FW files is mij dit nog steed niet gelukt.

Ik heb nu ook al itunes 7.5 gedownload en een 1.1.4 FW bestand, maar nu staat me iphone nog steeds in recovery mode en niet in DFU mode. Op het moment krijg ik em ook niet meer naar DFU mode.

Ik weet het ff niet meer ben er al vanaf 9 uur mee bezig..

Iemand die mij hiermee kan helpe?

Mvg,
Ricardo
__________________
UK 2.0 8GB iPhone
NL 2.0 16GB iPhone 3G
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 August 2008, 02:10
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 444
Standaard

je moet hem uit recovery duwen met +liberty
  #3  
Oud 3 August 2008, 02:18
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je kunt IEDERE iphone in DFU-modus zetten in welke staat hij ook verkeerd.
gaat zo:

je start itunes op, steekt je iphone in.
De meldingen die je krijgt klik je weg zonder te restoren ofzo.
Dan druk je power en home button te samen in, na precies 5sec slaat beeld zwart, net voordat normaal gezien je wit appeltje op je scherm verschijnt, dus nog zwart beeld op je iphone, laat je de power button los, maar blijft nog altijd die home-button ingedrukt houden voor nog 10 a15sec, mss iets langer, het beeld van je iphone blijft zwart.
Terwijl je iphone nog altijd zwart beeld heeft, blijf je dus nog altijd die home-button ingedrukt houden, tot je op je pc een melding links onder ziet verschijnen in je system tray van windows met een ballonneke,
"apple recovery (DFU) driver bla bla bla"

Dan staat je iphone in DFU-modus, je iphone blijft nog altijd zwart beeld hebben.
Dat is normaal.
Dan met itunes 7.5 downgrade je na 114 of gewoon ne itunes restoren.

Voila, probeer t eens, en la me weten hoe t is gegaan, anders wil k t wel doen.
DFU-modus door een programma zoals iLiberty, Ziphone ofzo heb je nog beeld, maar dit is de diepe DFU van apple zelf die ALTIJD werkt ongeacht de staat van je iphone.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #4  
Oud 3 August 2008, 11:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

beide bedankt voor jullie antwoorden ik ga er nu weer mee aan de slag.. ff kijken of ik dan vandaag me vriendin blij kan maken

Ik hou jullie op de hoogte!
  #5  
Oud 3 August 2008, 11:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

Fout 6 krijg ik nu en heb itunes 7.5.0.20 gedownload. en een 1.1.4 restore..
In dfu mode gehad en nog die fout..
  #6  
Oud 3 August 2008, 11:38
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

in DFU-modus zoals k je heb gezegt????
paar keer proberen, met oudere of nieuwe itunes versie, wat ook kan helpen is de batterij van iphone volledig leeg lopen gaan, herladen, en dan nog eens proberen te restoren na 114.
Daarna Kiphone eens.
  #7  
Oud 3 August 2008, 11:39
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.366
Standaard

Had je misschien eerst de officieel 2.0 genstalleerd? Hier een overzicht van fouten (en mogelijke oplossingen) die je kunt krijgen. Ook error 6 staat er tussen. Suc6.
  #8  
Oud 3 August 2008, 11:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Dat is dus dat je niet juist zit, dan zit je iphone niet in DFU, heb je em in DFU gezet zoals ik zei? Want je kreeg em niet in DFU, en met mijn mothode wel?
  #9  
Oud 3 August 2008, 11:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
in DFU-modus zoals k je heb gezegt????
paar keer proberen, met oudere of nieuwe itunes versie, wat ook kan helpen is de batterij van iphone volledig leeg lopen gaan, herladen, en dan nog eens proberen te restoren na 114.
Daarna Kiphone eens.
Ja ik heb em in DFU mode gehad. dan zie niks op het scherm geen itunes logotje ofzo.

Ik ga nu itunes overnieuw instaleren en kijken wat ie dan doet.
  #10  
Oud 3 August 2008, 11:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

Ja ik had 2.0 erop staan, maar gepwnd toen. maar ik krijg em nu niet meer terug >.<

Als ik gewoon herstellen druk krijg ik de melding "er is momenteel geen software voor deze iphone beschikbaar. etc"


Edit: Net weer geprobeerd met 7.7 in DFU mode via itunes zelf 2.0 erop te zetten. Weer fout 6!
Iemand die weet wat ik moet doen of waar ik heen kan gaan ofzo?? wordt er niet goed van.

Edit2: Wanneer ik het toestel aanzet krijg ik hetvolgende scherm

Alleen inplaats van de brede aansluiting krijg ik een USB stekker te zien.

Edit 3: ondertussen heb ik een herstel kunnen maken naar 1.1.4 weet niet hoe maar naar 30x hetzelfde te proberen werkte het ineens, maar nu hoe ik de heletijd recovery zoals het plaatje hierboven.

Geprobeerd met iTunes 7.5 om Custom 1.1.4 erop te zetten gemaakt met winpwn, maar als ik deze probeer te laden in recovery krijg ik error 1604 en in DFU error -10.

Met itunes 7.7 ook geprobeerd te upgraden naar 2.0, maar hier kreeg ik verschillende foutmeldingen. Onderandere error 6, error 20 & error 5.

Ik heb de forums al erg goed door gelezen en ik weet wat error 6, 1604(bij 2.0 upgrade) & 20 zijn, maar 5 en -10 zijn voor mij nieuw.

Edit 4: Nadat ik iPwner heb lostgelaten op itunes en dan het toestel in dfu mode te zetten als ik dan de costum 2.0 update laat stop deze na ongeveer de helft van het herstellen an de iphone software. Dan krijg ik weer een error 6.

Geen idee wat ik nu kan doen...

Laatst gewijzigd door Flexa; 3 August 2008 om 23:13.
  #11  
Oud 4 August 2008, 15:40
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Hoi Flexa,

Ik zit met soortgelijk probleem, kijken of we elkaar kunnen helpen

gr Billy
  #12  
Oud 4 August 2008, 15:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

yes eindelijk weer eens een reply

Vertel eens wat jij precies heb?

Ik kan nu wel 1.1.4 herstellen in DFU, maar daarna start de iphone meteen weer in recovery mode.. waardoor ik nog niks kan.
  #13  
Oud 4 August 2008, 17:17
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 11
Standaard

Hoi Flexa,

hoe zoet de recovery mode er bij jou uit?

ik kom tot het punt dat ik de iphone kan activeren via AT&T en jij
gr Billy
  #14  
Oud 4 August 2008, 17:42
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 444
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Flexa Bekijk bericht
yes eindelijk weer eens een reply

Vertel eens wat jij precies heb?

Ik kan nu wel 1.1.4 herstellen in DFU, maar daarna start de iphone meteen weer in recovery mode.. waardoor ik nog niks kan.
als hij hersteld is naar 1.1.4 en hij komt niet uit de recovery mode dat is normaal .
je moet hem er echt uit duwen met +liberty anders komt hij er niet uit na een downgrade.

hopelijk heb je hier iets aan ?
  #15  
Oud 4 August 2008, 17:58
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 11
Standaard

eruit duwen??? welke opties moet je dan aanvinken?

als ik dat probeer krijg ik via Itunes direct de melding:
controlleer of de simkaarst geplaatst is en niet is vergrendeld met een pincode


of deze zie ik ook vaak:
itunes heeft een iphone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze Iphone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met Itunes


Liberty+ duwt hem er niet uit?
wat te doen??
  #16  
Oud 4 August 2008, 18:09
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 444
Standaard

https://forum.iculture.nl/f14/i...r-1-1-4-a.html

kijk hier hier vind je er alles over
  #17  
Oud 4 August 2008, 18:11
kimvb's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 1 October 2007
Locatie: oudenaarde
Berichten: 444
Standaard

bij iliberty+ ga je naar other tools,
en neem je jump out of recovery mode en dan gaat hij recovery komen .
ook kan je hem via hier in revovery zetten en in DFU.
daarna kan je hem unlocken jailbreaken en de baseband daowngraden allemaal in iliberty+

Laatst gewijzigd door kimvb; 4 August 2008 om 18:30.
  #18  
Oud 4 August 2008, 19:09
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 11
Standaard stand van zaken

stand van zaken

Iphone herstellen via Itunes kan alleen met iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw
dan worden de fabrieksinstellingen hersteld

dan wordt ik uitgenodigd om via AT&T een abbonement te nemen

wat lukt (mij) niet

om Daarna....via +Liberty de optie jump out of recovery mode selecteren en unlocken jailbreaken en de baseband daowngraden

ik heb al behoorlijk wat gelezen en het duizeld me een beetje.
het lijkt alsof ik een stap(je) niet neem waardoor ik maar niet verder kom.

ik hoor graag jullie tips

gr Billy
  #19  
Oud 4 August 2008, 19:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 60
Standaard

Ik heb nu met ziphone, iplus en iliberty geprobeerd om em uit recovery mode te kicken, maar lukt niet.
Iemand nog een tip?
  #20  
Oud 4 August 2008, 19:31
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Berichten: 11
Standaard

lekker frustrerend of niet Flexa
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 3GS blijft in recovery mode sjorriss Jailbreak 18 16 October 2010 18:06
iPhone blijft in recovery mode Levitas Archief 2 27 January 2010 14:01
iphone blijft in recovery mode ramin iPhone algemeen 3 12 September 2008 23:50
iPhone 1e gen.: help! iphone blijft in recovery mode DaveyY Unlock 12 16 August 2008 21:36
iphone blijft in recovery zitten vanrumst Unlock [archief] 8 10 December 2007 09:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:47.