[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic

[1.0] 2.0.2 Pwnagetool verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door stettero He he eindelijk, ik heb met de laptop nu voor elkaar dat de 1.1.4 er op gaat. Hoe kan ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #641  
Oud 11 August 2008, 23:39
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stettero Bekijk bericht
He he eindelijk, ik heb met de laptop nu voor elkaar dat de 1.1.4 er op gaat.
Hoe kan ik nu het beste naar de 2.0 gaan? welke costum firmware moet ik hebben?
Zet 'm in 'recovery mode' (zodat je op het iPhonescherm het ituneslogo + USB-stekkertje ziet) en 'shift' + 'herstel' dan in iTunes met de custom firmware van Michael (2.0 of 2.0.1, jouw keuze).
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #642  
Oud 12 August 2008, 03:18
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 50
Standaard

Ik heb daarnet vanuit iTunes Michael's Custom (Cydia+Installer) vanuit "Normal Mode" m.b.v. "Shift"+"Restore" erop gezet.

BootNeuter startte automatisch op en wist te vertellen dat er geen aanpassingen nodig waren (mooi zo!)

Vervolgens meldde iTunes dat er een iPhone voordien werd gesynced met mijn computer en vroeg me of hij de backup mocht teruggezetten (net hetzelfde zoals bij de vorige upgrade van 1.1.4 naar 1.2.0) waarmee hij nu nog steeds mee bezig is...

Ik hoop nu maar dat het goed afloopt (was eerlijk gezegd m'n iPhone vergeten in Restore Mode te zetten)
  #643  
Oud 12 August 2008, 03:28
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 June 2008
Berichten: 39
Exclamation Opgelet: ALT-toets ipv Option-toets

Hoi,

Ik heb toch even gezweet toen bleek dat er in de handleiding verkeerdelijk stond dat ik de option-toets moest indrukken bij het aanklikken van "herstel" in Itunes... Ik zat daardoor dus met de officle 2.01-versie inclusief SIMLOCK opgescheept.

Uiteindelijk heb ik met een klein hartje m'n Iphone in DFU-mode gezet en gewoon in Itunes de ALT-knop samen met "herstel" ingedrukt.

Daardoor kon ik wel Michael's firmware selecteren en de installatie verliep nu zonder problemen.

Ik heb dus niet eerst gedowngrade naar 1.1.4.

Groetjes en bedankt voor de hulp,

Stoffel
  #644  
Oud 12 August 2008, 09:57
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

@Stoffel, Waar lees jij "Option" toets?
Er staat toch echt duidelijk ALT toets
  #645  
Oud 12 August 2008, 10:20
SwitchNL's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 January 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 3
Standaard

Yesss, tis allemaal goed gegaan. Thnx aan michael! Ik moet wel zeggen dat mijn eerste ervaring met customize en winterboard slecht zijn (winterboard werkt wel beter na de update van gisteravond) waardoor ik nu em overnieuw moet Pwnen. Anyway ik dwaal af, tis gelukt. Als je iphone dus al gePwned is zet em dan niet in DFU op OSX!
  #646  
Oud 12 August 2008, 10:43
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 May 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aernout Bekijk bericht
Ik heb de custom fw van Michael genstalleerd (installer + cyndia), WAARVOOR DANK MICHAEL!! Alleen heb ik nu elke keer als ik mijn iphone aan iTunes koppel de vraag of ik mijn telefoon als 'nieuwe iphone' wil instellen of restoren van een vorige backup.

Ik heb nu twee keer de backup erop gezet en nu is de telefoon weer aan het syncen. Toch blijf ik elke keer de vraag krijgen of ik wil backuppen/instellen als nieuwe iphone. Kan ik gewoon kiezen voor 'setup new iphone'? Heb ik dan nog wel al mijn contacten/smsjes etc?!
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MartinZ Bekijk bericht
Beste Aernout,

Ik had hetzelfde. iPhone opnieuw instellen en het is opgelost.
Als je al je app van Apple ook op je computer hebt gezet middels itunes dan ben je daarna weer compleet.

Groet,

Martin
Ik denk dat ik nog een betere oplossing heb gevonden!

Alhoewel dat mijn iPhone volledig was gerestored (Apps, e-mail, Camera Roll foto's, sms, notes, ...) wou ook bij mij iTunes niet meer synchen. Mijn gesynchroniseerde foto's, audio en video uit iTunes stonden na de restore er echter nog niet op.

Omdat ook mijn e-mail niet werkte, heb ik eerst rechten op mijn 'user' folders terug hersteld m.b.v. BossPrefs die ik snel heb genstalleerd vanuit Cydia

Daarna heb ik de volgende tip eens uitgeprobeerd, die bij mij heeft gewerkt om het sync-probleem op te lossen zonder je iPhone te moeten aanmelden als 'New iPhone'

Citaat:
I can verify that pulling the cable out of the iPhone as soon as it says Restore in Progress will fix this issue. Your phone will reboot and should be fine.

So:

1. Restore from backup
2. After it completes and asks again, do it again, but this time pull the cable out of the iPhone as soon as you see Restore In Progress on your phone.
3. The phone will reboot
4. You should be good to go.

Bron: iTunes Backup Issues - iPhone News & Review
Ik heb de USB-kabel er al wel sneller uitgetrokken (vanaf de melding "Preparing for Restore", enkele seconden nadat je de restore opdracht hebt gestart) waarbij mijn iPhone zich zelfs niet eens hoefde te rebooten. Volgens mij gaat iTunes in het begin van de restore procedure nog niet direct data verzenden naar je iPhone en blijkt eerst de restore op je PC een tijdje voor te bereiden. Het is op dat moment dat volgens mij het sync probleem wordt opgelost (ik vermoed door een herindexering van je backup database?). In ieder geval werkt het truukje en heb ik nu lekker al mijn e-mail instellingen, sms-jes, etc. gewoon terug onder Custom Firmware 2.0.1 van Michael.

Mijn dank is groot aan iedereen die hier zijn steentje heeft bijgedragen en vooral aan Michael die voor ons altijd die prachtige CFW's beschikbaar stelt
  #647  
Oud 12 August 2008, 11:44
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Berichten: 9
Standaard repost

repost
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nonkel808 Bekijk bericht
ik ben nieuw hier, kheb nu al een half jaar een 1ste gen iPhone,
maar heb deze indertijd unlocked met zibriphone!

kzou nu graag update naar iPhone 2.0 software met pwnage 2.0.2 maar heb nog enkele vragen voor ik dit doe:

1: lukt dit wel als je voordien gekraakt bent met die Zibriphone?

2: ik lees dat je na de pwnage je backup moet terugzetten....
hoe maak ik een juist backup van mijn iphone? Of bedoel je dat ik reservecopy van volledige itunesbibliotheek moet maken

thanks 4 the help,
808
dat van die backup heb ik gevonden, maar hoe zit het met vraag 1:
lukt pwnage als je voordien gekraakt bent met die Zibriphone?

thanks, 808
  #648  
Oud 12 August 2008, 11:49
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Zit momenteel met een locked Iphone firmware 2.0
Probeer firmware update via Itunes herstel de custom firmware van Michael te updaten maar krijg steeds een foutmelding. De iphone kan niet worden hersteld er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (6)? iemand een idee wat ik verkeerd doe?
  #649  
Oud 12 August 2008, 13:56
DGCAR's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 51
Standaard

Ik heb hier ook een iphone al 80 keer geprobeert in DFU te zetten maar hellaas elke keer code 6.
en als het niet lukt om in DFU te zetten en telefoon gaat in recovery is er dan een makkelijkere manier om hem weer gewoon te krijgen of moet je dan recovery doen en daarna weer opnieuw proberen
__________________
DGCE.NL
  #650  
Oud 12 August 2008, 14:00
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Voor errors e.d. kijk even HIER: Pwnage Tool / WinPwn: Foutmeldingen bij jailbreak en unlock van je iPhone > Nieuws > iPhoneclub.nl

Extra aanvullingen voor mogelijke oplossingen:

Problem: I cant restore my custom firmware. I just get error 6, 1, 2, (something low).
Solution: This has multiple causes. Generally, you are not in DFU mode. See DFU guide. Winpwn solution after ruling out the above: Delete the device file (x12220000_4_Recovery.ipsw) in your iTunes folder. (Search for the file). This can also be caused by using the incorrect firmware image (a 3g on a 2g for example).

Problem: I am in DFU mode and I just get error 1604, 1602, 1601 (some 160x). I am pulling my hair out! What do I do?!
Solution: This one sucks. There’s no single answer for it. Here are some possible suggestions:
  1. Validate you are using the correct firmware. You can get this if you are using an incompatible firmware (3g for 2g for example).
  2. Restart your computer and try again.
  3. Try another computer
  4. Try switching USB ports
  5. Uninstall and reinstall iTunes 7.7
  #651  
Oud 12 August 2008, 14:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

Als je het filmpje ziet op: YouTube - How to put your iPhone in DFU mode , dan lijkt het gemakkelijk om je iPhone in DFU-mode te zetten, maar het is een handigheidje dat vrijwel nooit in n keer goed gaat.
  #652  
Oud 12 August 2008, 14:21
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Tsja, handmatig in DFU of restore zetten lukt mij vaak ook niet.

Daar gebruik ik nog steeds ziphone voor met een klik op de knop zit ie in de goede stand
  #653  
Oud 12 August 2008, 15:48
DGCAR's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Tsja, handmatig in DFU of restore zetten lukt mij vaak ook niet.

Daar gebruik ik nog steeds ziphone voor met een klik op de knop zit ie in de goede stand
Maar Ziphone werkt toch niet meer als er 2.0 opzit ?
  #654  
Oud 12 August 2008, 15:55
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

nee, dat zeker niet! (en da's maar goed ook )

Maar er zitten wel twee handige knoppen in die de telefoon in RESTORE of DFU zetten! En dat is dan ook de enige functionaliteit die ik gebruik
  #655  
Oud 12 August 2008, 16:13
DGCAR's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Locatie: Hoofddorp
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
nee, dat zeker niet! (en da's maar goed ook )

Maar er zitten wel twee handige knoppen in die de telefoon in RESTORE of DFU zetten! En dat is dan ook de enige functionaliteit die ik gebruik
Maar in DFU zetten lukt ook niet met ziphone als er 2.0 opstaat.
  #656  
Oud 12 August 2008, 16:58
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 335
Standaard

Kan iemand het verhaal van SwitchNL bevestigen dat een reeds eerder gepwnagde iPhone (met 2.0) NIET in DFU mode moet worden geupdate naar 2.0.1 maar in recoverymode ?!
  #657  
Oud 12 August 2008, 17:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 137
Standaard

Bij het unlocken van OTB 1.1.4 naar 1.1.4 met Pwnage heb ik Recovery mode gebruikt. Bij het updaten naar FW 2.0 heb ik DFU mode gebruikt. Bij het updaten naar FW 2.0.1 heb ik ook DFU mode gebruikt. En alles werkt steeds naar behoren. Als door de software gevraagd wordt of hij al eerder gepwned is, kies ik altijd 'Nee'.
  #658  
Oud 12 August 2008, 17:28
mhoutman's schermafbeelding
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 12 March 2008
Berichten: 335
Standaard

ik heb nu de custom 2.0 van michael erop staan. Ik kon toen kiezen tussen boatloader 3.9 en 4.6.

Als ik nu de custom 2.0.1 van michael er op zet krijg ik dan weer deze keuze en welke BL is dan de beste optie ?
  #659  
Oud 12 August 2008, 22:14
caatje's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 April 2008
Berichten: 51
Standaard

Hoi Allemaal,
Heb mn eigen iPhone helemaal op 2.0.1. Vertelde dat vol trots aan m'n neefje van 12 die mij vervolgens ging vragen hoe dat met zijn iPod Touch zit. Hij ha hem via Itunes willen updaten naar 2.0 toen hij daar de melding voor kreeg in van Itunes. Er werd vervolgens wel geupdate, maar bij het terugzetten van de reservekopie (althans, dat is hoe ik het van neefje begreep) bleef hele Touch vastzitten en deed niets meer. Z'n vader is ermee naar A-mac geweest en hij is nu weer hersteld blijkbaar, maar op de oude firmware.
Iemand hier dit toevallig ook gehad? Wil best voor hem proberen om het nog een keer naar 2.0 te zetten, maar als het weer misgaat is dat ook een beetje vervelend zeg maar.

Geldt eigenlijk alles wat voor updates e.d. voor de iPhone geldt, ook hetzelfde voor de iPod touch?

Alvast bedankt weer voor de hulp!
__________________
Het wordt iedere dag leuker met m'n iPhone!
  #660  
Oud 12 August 2008, 23:40
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mhoutman Bekijk bericht
Kan iemand het verhaal van SwitchNL bevestigen dat een reeds eerder gepwnagde iPhone (met 2.0) NIET in DFU mode moet worden geupdate naar 2.0.1 maar in recoverymode ?!
Dit hoeft idd niet,
Had zelf ook een reeds gepwnde Iphone met 2.0
Gewoon in recovery gezet en herstellen, dan krijg je ook geen foutmeldingen.

Als je Iphone nog niet gepwnd is dan moet je hem WEL in DFU zetten.

Dit geldt overigens alleen voor MAC gebruikers.

Niet gepwnde Iphones met windows gewoon in recovery
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: PwnageTool 4.1 Doblie Unlock 0 22 September 2010 17:18
Pwnagetool 4.0 verzameltopic. Dragon Jailbreak 158 23 June 2010 23:02
PwnageTool afbeeldingen [S]joerd Ringtones en Wallpapers 3 18 November 2009 18:21
iPhone: QuickPwn 1.1 of PwnageTool 2.1? aaifoon Jailbreak 9 10 December 2008 18:44
Pwnagetool crane Archief 2 1 October 2008 23:39

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:41.