[1.0] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie)

[1.0] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door remixed Het lijkt mij ook dat je de unlock dan kwijt raakt bij normale upgrade via itunes . Dus dan is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 13 September 2008, 19:08
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remixed Bekijk bericht
Het lijkt mij ook dat je de unlock dan kwijt raakt bij normale upgrade via itunes. Dus dan is hij weer simlocked. Je kan de aangepaste firmware van 2.1 hier downloaden (bovenste bericht).
Nee je wordt niet gelocked omdat de baseband van de 2.1 dezelfde is als die van de 2.0, 2.0.1 en 2.0.2. Alleen iedereen met 114 en lager wordt gelocked.
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 13 September 2008, 19:09
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 10
Standaard

Hallo allemaal

Klein vraagje?

Ik wil graag weten met welke instellingen die custom firmware van Michael is opgebouwd? Hiermee bedoel ik als je pwnage tool opstart en met expert mode aan de gang gaat, krijg je een aantal instellingen voor je bijv: bootneuter,installer, cydia etc

alvast bedankt
  #23  
Oud 13 September 2008, 19:10
Wally's schermafbeelding
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Locatie: Tessenderlo Belgi
Berichten: 1.884
Send a message via twitter to Wally
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Nee je wordt niet gelocked omdat de baseband van de 2.1 dezelfde is als die van de 2.0, 2.0.1 en 2.0.2. Alleen iedereen met 114 en lager wordt gelocked.
Moeten diegenen die van 1.1.4 hun baseband na de upgrade naar 2.1 met Bootneuter flashen ?

Cheers...

Wally...
  #24  
Oud 13 September 2008, 19:11
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 May 2008
Berichten: 18
Standaard

Waarom is er eigenlijk een 1gb partitie? Ik dacht dat apps van cydia automatisch op de andere media partitie werden geinstalled.
  #25  
Oud 13 September 2008, 19:11
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Nee je wordt niet gelocked omdat de baseband van de 2.1 dezelfde is als die van de 2.0, 2.0.1 en 2.0.2. Alleen iedereen met 114 en lager wordt gelocked.
En dit dan: https://forum.iculture.nl/f14/i...r-2-0-2-a.html
Daarom dacht ik dat je weer gelockt zou worden...

P.S. Ik heb me iphone ff geupdate naar 2.1 met jou costum firmware en werkt perfect!!

EDIT: Kan ik "Herstel vanaf de reservekopie van: Mijn iphone" in itunes doen? Dan hoef ik niet weer alle apps te selecteren.. of geeft die optie problemen?
  #26  
Oud 13 September 2008, 19:11
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hakkatjai Bekijk bericht
Hallo allemaal

Klein vraagje?

Ik wil graag weten met welke instellingen die custom firmware van Michael is opgebouwd? Hiermee bedoel ik als je pwnage tool opstart en met expert mode aan de gang gaat, krijg je een aantal instellingen voor je bijv: bootneuter,installer, cydia etc

alvast bedankt
Bootneuter staat ingesteld op 4.6 neuter unlock de baseband. Als je onder 2.0 al bent unlocked zal bootneuter dat zien en verder niets doen. Het programma sluit weer en je iPhone zal opnieuw opstarten daarna is bootneuter verdwenen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wally Bekijk bericht
Moeten diegenen die van 1.1.4 hun baseband na de upgrade naar 2.1 met Bootneuter flashen ?
Cheers...

Wally...
Als je een custom hebt aangemaakt en alle zaken in bootneuter hebt aangevinkt gebeurt dat automatisch. Als je mijn custom gebruikt gebeurt dat ook automatisch.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mitch2 Bekijk bericht
Waarom is er eigenlijk een 1gb partitie? Ik dacht dat apps van cydia automatisch op de andere media partitie werden geinstalled.
Ook de appstore applicatie zijn hierdoor verplaatst en heb je meer ruimte om apps erop te zetten. Apple heeft dat nogal beperkt.

Laatst gewijzigd door Michael; 13 September 2008 om 19:15.
  #27  
Oud 13 September 2008, 19:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 189
Standaard

Michael , ge zyt echt heel hartelijk bedankt .

Custom werkt perfect hier

Mercikes maatje
  #28  
Oud 13 September 2008, 19:16
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 44
Standaard

Michael, kan ik in itunes me oude reservekopie herstellen? Itunes vraagt namelijk het volgende: "Herstel vanaf de reservekopie van: Mijn iphone" Of "Configureer als een nieuwe iphone -> Ga door...

Het is makkelijker als ik gewoon die reservekopie terug kan zetten (dan heb ik de apps weer georganiseerd en de muziek goed...) maar is dat veilig?
  #29  
Oud 13 September 2008, 19:18
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door remixed Bekijk bericht
Michael, kan ik in itunes me oude reservekopie herstellen? Itunes vraagt namelijk het volgende: "Herstel vanaf de reservekopie van: Mijn iphone" Of "Configureer als een nieuwe iphone -> Ga door...

Het is makkelijker als ik gewoon die reservekopie terug kan zetten (dan heb ik de apps weer georganiseerd en de muziek goed...) maar is dat veilig?
Dat kan je doen. Mocht je mail crashen dan de mailfix uit Cydia gebruiken of de permissie fix van bossprefs.
  #30  
Oud 13 September 2008, 19:21
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ook de appstore applicatie zijn hierdoor verplaatst en heb je meer ruimte om apps erop te zetten. Apple heeft dat nogal beperkt.

Gaat dit ten koste van de ruimte om music/films op te zetten? Ik heb maar een 8gb
__________________
iPhone US 8GB - FW 3.0 (custom) - Telfort NL - Windows & Hackingtosh
  #31  
Oud 13 September 2008, 19:21
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 May 2008
Berichten: 5
Standaard

mag ik vragen welke andere custom firmwares er nog meer komen? bvd
  #32  
Oud 13 September 2008, 19:23
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MP3-junky Bekijk bericht
Gaat dit ten koste van de ruimte om music/films op te zetten? Ik heb maar een 8gb
500mb raak je kwijt Heb ik ook last van maar kan wel meer apps kwijt.
  #33  
Oud 13 September 2008, 19:24
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjaak88 Bekijk bericht
mag ik vragen welke andere custom firmwares er nog meer komen? bvd
Customs voor de 3G Maar die staan in een andere topic.
  #34  
Oud 13 September 2008, 19:28
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Michael kun je er ook eentje maken met gewoon 500GB ? ik vind 1gb echt teveel.
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #35  
Oud 13 September 2008, 19:28
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 30
Standaard van 1.14 naar 2.1 met Michael custom firmware

Kan iemand mij vertellen of het met de firmware van Michael mogelijk is om te upgraden naar 2.1?

Of moet ik het eerst met de "oude" updaten naar 2.0? Dat wordt lastig want mijn itunes is al 8.0 op een mac wel te verstaan Wie helpt me op gang?
  #36  
Oud 13 September 2008, 19:30
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Michael kun je er ook eentje maken met gewoon 500GB ? ik vind 1gb echt teveel.
Ik ga dat doen of heb dat al gedaan ben bezig met uploaden
  #37  
Oud 13 September 2008, 19:36
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik heb een 1Gen iPhone 2.0.2 die ik reeds heb genlocked en gejailbreaked met behulp van Pwnage Tool.
Kan ik nu gewoon Michael's firmware downloaden en dan via restore in iTunes 8 die op mijn iPhone zetten?
Of heb ik Pwnage Tool nog nodig?
En wat is juist het verschil tussen de 1GB en 500MB-versie?

Hoe kan ik trouwens een back-up maken van cydia en installer-apps die geinstalleerd zijn.
En de volgorde van mijn iconen blijft die dezelfde?
Bedankt!

Laatst gewijzigd door debilio; 13 September 2008 om 19:47.
  #38  
Oud 13 September 2008, 19:36
» iPhone US 16GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2008
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iNiels Bekijk bericht
Kan iemand mij vertellen of het met de firmware van Michael mogelijk is om te upgraden naar 2.1?

Of moet ik het eerst met de "oude" updaten naar 2.0? Dat wordt lastig want mijn itunes is al 8.0 op een mac wel te verstaan Wie helpt me op gang?
Zie dit:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Unlocked inderdaad de baseband als je nog niet op 2XX zit
Moet dus lukken, lijkt mij.
  #39  
Oud 13 September 2008, 19:40
MP3-junky's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2007
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ik ga dat doen of heb dat al gedaan ben bezig met uploaden
mooi, bedankt! 500gb is voor mij ook genoeg.

Moet ik itunes 8 hebben of kan het ook met 7.7?

in Recovery mode of DFU mode?
  #40  
Oud 13 September 2008, 19:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 6
Standaard

Bij mij is ook alles perfect gegaan met Michael's custom firmware. Ik had eerst 1.1.4 met een fakeblank baseband. Tijdens het restore process kwam bootneuter idd te voorschijn en deed dingen die blijkbaar goed voor de iphone is, want mijn iphone werkt gewoon als voorheen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.0 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Unlock 1541 1 February 2009 10:33
iPhone 1e gen.: [1.0] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 36 31 January 2009 03:14
iPhone: [3G] Pwnage 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 5 24 January 2009 11:56
iPhone: [3G] Pwnage 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Jailbreak 283 20 November 2008 19:08
iPhone: [3G] Pwnage 2.0.2 - Verzameltopic (OSX versie) Michael Jailbreak 110 15 October 2008 15:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:29.