[1.0] QuickPwn 2.1 - Verzameltopic (OSX versie)

[1.0] QuickPwn 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door krijnb ok, ik het nu qiuckpwn 1.1. Wie weet werkt jou suggestie Hij is bezig en geeft I HAZ SUCCES!! lijkt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 13 September 2008, 23:18
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door krijnb Bekijk bericht
ok, ik het nu qiuckpwn 1.1. Wie weet werkt jou suggestie
Hij is bezig en geeft I HAZ SUCCES!! lijkt goed te gaan!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 13 September 2008, 23:18
Reinier's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rijswijk
Berichten: 137
Standaard

Michael, kan ik direct van 2.0 naar 2.1, of moet ik eerst nog naar 2.0.2 ?

Thanks alvast.
__________________
Origineel: iPhone OTB 1.1.2 BL 4.6 | Huidige versie: 2.2 | Modemfirmware: 04.05.04_G
  #83  
Oud 13 September 2008, 23:23
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reinier Bekijk bericht
Michael, kan ik direct van 2.0 naar 2.1, of moet ik eerst nog naar 2.0.2 ?Thanks alvast.
Wanneer eerder gepwned , dan zou dit geen probleem mogen geven.
  #84  
Oud 13 September 2008, 23:40
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: melsele, belgie
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Heb je bootneuter ook al gebruikt. Staat in cydia
Yep, ook gebruikt maar nog steeds geen signaal ...
  #85  
Oud 14 September 2008, 00:01
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Antwerpen
Berichten: 89
Standaard

in recovery gezet, custom van michael erop gezet via alt + restore en voila 2.1 staat erop

morgen eens kijken wat de verbetering zijn

txs for the ipsw !
__________________
IMAC 2.1 GHz PPC - OSX
  #86  
Oud 14 September 2008, 00:12
Reinier's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rijswijk
Berichten: 137
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Wanneer eerder gepwned , dan zou dit geen probleem mogen geven.
Ja hij is eerder GePwned, om 2.0 er op te zetten. Ik krijg echter een "1600" fout als ik probeer om Michael's custom firmware in te laden.

  #87  
Oud 14 September 2008, 00:16
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reinier Bekijk bericht
Ja hij is eerder GePwned, om 2.0 er op te zetten. Ik krijg echter een "1600" fout als ik probeer om Michael's custom firmware in te laden.

Doe je dit in dfu of recovery?
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #88  
Oud 14 September 2008, 00:21
Reinier's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rijswijk
Berichten: 137
Standaard

Ik heb 'em in DFU gezet.
  #89  
Oud 14 September 2008, 00:25
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Reinier Bekijk bericht
Ik heb 'em in DFU gezet.
Doe het in recovery
  #90  
Oud 14 September 2008, 00:30
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Berichten: 18
Standaard

Oke even voor de duidelijkheid is het nu al wel mogelijk om via itunes 8 op een windows pc de custom firmware 2.10 te installeren op de iphone. Neem aan dat installer en cydia erin zitten en als je telefoon al eerder gepwd is heb je dan aan een shift+herstellen in dfu modus genoeg en is die dan ook weer simlock vrij ?
  #91  
Oud 14 September 2008, 00:30
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Berichten: 59
Standaard

Thx michael !! dfu werkte idd niet, en recovery wel !!
  #92  
Oud 14 September 2008, 00:42
Reinier's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Rijswijk
Berichten: 137
Standaard

Yay, ik zit op 2.1. Bedankt voor de hulp, Michael en andere!

  #93  
Oud 14 September 2008, 00:44
» iPhone US 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Berichten: 16
Standaard

nogmaals ook bedankt namens mij, ik ben ook op 2.1....
  #94  
Oud 14 September 2008, 00:51
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Locatie: melsele, belgie
Berichten: 3
Standaard

Oorspronkelijk geplaatst door harald
Heb net 1gen US iphone van 1.1.3 naar 2.1 geupgraded en dat ging vlot,
synchroniseren en recovery allemaal goed
Wi-Fi werkt ook goed

sim unlocken om op het netwerk te gaan
= geen signaal meer!
( ik zit op het Proxlmus netwerk)
vroeger heb ik hier nooit 1 probleem mee gehad

wat is hier de oorzaak van en hoe kan ik dit herstellen?

Harald
Heb je bootneuter ook al gebruikt. Staat in cydia

ja, ook gebruikt
maar nog steeds geen signaal
sterker: nu staat er "geen service"

bij instellingen staat "netwerk niet beschikbaar"

tevens staat er voor nummers en videos "0"
terwijl er duidelijk deze opstaan
maar dit is voor mij niet zo van belang, als ik maar terug kan bellen en smssen!!
  #95  
Oud 14 September 2008, 00:54
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Heb het al een paar keer gemeld.
Gewoon restoren naar de originele firmware 2.1 en dan met de laatste quickpwn de boel losbreken . Werkt uitstekend op deze manier.
  #96  
Oud 14 September 2008, 01:04
sNicker's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: In de buurt van Arnhem
Berichten: 124
Standaard

een leuk vraagje: Wat is het verschil tussen [shift + herstel] en [shift + update]?
Bij allebei kun je namelijk een ispw-bestand selecteren.

Verder, bedankt Michael voor je custom ispw. Wou eerst wachten op de windows-versies om met mijn eigen custom logo te QuickPwn-en, maar daar wacht ik dan maar even mee ;-)

[edit:] Nouja, ik heb maar [SHIFT + Herstellen] gedaan, hij is nog unlocked en nu is-ie aan het herstellen vanaf een reserve-kopie. Ziet er goed uit dus! (Moet trouwens ook zeggen dat het updaten ERG snel ging! )
Michael, bedankt.
[nog een edit:] zo snel als dat de update verliep, zo langzaam verliep het herstellen vanaf de reservekopie
Overigens zie ik nu bij Automatisch afspelen in Vista dat mijn iPhone nu ook echt een iPhone-icoontje heeft!
En ook dat de Apps geen aparte kleur hebben in mijn "Capaciteit"-balk. Ow wacht, nu wel

Laatst gewijzigd door sNicker; 14 September 2008 om 03:06. Reden: onbekend. (Waarschijnlijk is hij zo gek als een deur.)
  #97  
Oud 14 September 2008, 08:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Hallo Michael,
jouw custom werkt goed, heb 2.1 met cydia en installer
het gaat mis met Appstore programma's
Probleem is zodra je synchroniseert alle Appsstore programma's terugkomen en werken maar als je een programma (Byte-sms) via Cydia installeert worden alle Appstore programma's geblokkeerd.
heb het 4x geprobeerd, dus op de een of andere manier starten de Appstore programma's niet meer op als je een Cydia programma installeert.
Het lijkt wel een beveiliging van Apple
Ga nu terug naar 2.0.2 kijken of het daar nog wel werkt
groetjes vanuit den haag

edit; heb nu 2.0.2 (laatste michael custom2.0.2 pwn 2.0.3.1)

Nu werken de Cydia programma's en Appstore programma's wel naast elkaar
Dus met de nieuwe custom werken de Cydia programma's wel en Appstore programma's niet, starten niet op.
Het maakt niet uit of je de Appstore programma's via Itunes download of de Iphone zelf.
Ik denk een beveiliging van Apple 2.1 die detecteert of er vreemde software op staat


edit2; Heb uitgevonden dat Bite-sms de Appstore blokkeerd, is bekent bij Byte-sms en komt een update op maandag
Byte-sms is nog niet geschikt voor 2.1!!!!! nog niet installeren dus!

Laatst gewijzigd door dick43; 14 September 2008 om 10:59.
  #98  
Oud 14 September 2008, 10:59
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dick43 Bekijk bericht
Hallo Michael,
jouw custom werkt goed, heb 2.1 met cydia en installer
het gaat mis met Appstore programma's
Probleem is zodra je synchroniseert alle Appsstore programma's terugkomen en werken maar als je een programma (Byte-sms) via Cydia installeert worden alle Appstore programma's geblokkeerd.
heb het 4x geprobeerd, dus op de een of andere manier starten de Appstore programma's niet meer op als je een Cydia programma installeert.
Het lijkt wel een beveiliging van Apple
Ga nu terug naar 2.0.2 kijken of het daar nog wel werkt
groetjes vanuit den haag

edit; heb nu 2.0.2 (laatste michael custom2.0.2 pwn 2.0.3.1)
Nu werken de Cydia programma's en Appstore programma's wel naast elkaar
Dus met de nieuwe custom werken de Cydia programma's wel en Appstore programma's niet, starten niet op.
Het maakt niet uit of je de Appstore programma's via Itunes download of de Iphone zelf.
Ik denk een beveiliging van Apple 2.1 die detecteert of er vreemde software op staat
Niet alle programma's uit cydia werken goed met de nieuwe FW 2.1 Het ligt zeker niet aan de appstore.
  #99  
Oud 14 September 2008, 13:05
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 May 2008
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 21
Standaard

Goeie morgen allemaal,

gisteren tot 12 uur bezig geweest en heb nu weer een werkende iphone.
in dfu gezet, terug naar 2.0.2. daarna quickpwn 1.0 erover gedaan en dan is de lock eraf.

het probleem is dat itunes nu de iphone niet herkent. pas wanneer ik deze weer in dfu zet krijg ik een melding en 'ziet' itunes de telefoon weer. Ik kan dus geen backup doen of de custom 2.1 van michael instaleren. Ik heb al zitten zoeken op het forum maar vind weinig antwoorden hoe ik de telefoon weer kan laten herkennen in itunes.
iemand hier een antwoord op?

ps. ik werk op een mac
  #100  
Oud 14 September 2008, 13:15
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

probeer nogmaals een custom 2.1 erop te zetten (in DFU mode, bij fouten recovery mode proberen)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: [1.0] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Unlock 68 22 August 2009 11:25
iPhone: [3G] Quickpwn 2.2.5 voor FW 2.2.1 - Verzameltopic (OSX) Destiny Jailbreak 95 16 June 2009 16:47
iPhone 1e gen.: [1.0] QuickPwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Unlock 14 28 February 2009 23:40
iPhone: [3G] QuickPwn 2.2 voor FW 2.2 - Verzameltopic (OSX) ArB Jailbreak 19 25 January 2009 18:01
iPhone: [3G] QuickPwn 2.1 - Verzameltopic (OSX versie) Gonny Jailbreak 61 29 October 2008 00:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:30.