Unlocked gloednieuwe 3G van T-Mobile

Unlocked gloednieuwe 3G van T-Mobile discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Heb van mijn zwager de "gratis" iPhone 3G overgenomen omdat hij liever zijn HTC TYTN II wil blijven gebruiken. Ik wil meteen mijn iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 May 2009, 21:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2009
Berichten: 6
Standaard Unlocken gloednieuwe 3G van T-Mobile

Hallo,
Heb van mijn zwager de "gratis" iPhone 3G overgenomen omdat hij liever zijn HTC TYTN II wil blijven gebruiken.

Ik wil meteen mijn iPhone unlocken en heb mijn KPN simkaart erin gestopt en aangesloten op iTunes. Helaas loop ik nu al meteen vast:
  • Ik kan het versie nummer niet achterhalen en de instructies op het forum gaan ervan uit dat de telefoon kan bellen (of tenminste een geauthoriseerde simkaart heeft)https://forum.iculture.nl/f59/i...hone_actief_is
  • Daarnaast krijg ik een error in iTunes dat de SIM kaart niet herkent is.
Ik weet niet wat ik moet doen...

Laatst gewijzigd door marco.hoppenbrouwer; 3 May 2009 om 08:53.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 May 2009, 22:26
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 754
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marco.hoppenbrouwer Bekijk bericht
Hallo,
Heb van mijn zwager de "gratis" iPhone 3G overgenomen omdat hij liever zijn HTC TYTN II wil blijven gebruiken.

Ik wil meteen mijn iPhone unlocken en heb mijn KPN simkaart erin gestopt en aangesloten op iTunes. Helaas loop ik nu al meteen vast:
  • Ik kan het versie nummer niet achterhalen en de instructies op het forum gaan ervan uit dat de telefoon kan bellen (of tenminste een geauthoriseerde simkaart heeft)https://forum.iculture.nl/f59/i...hone_actief_is
  • Daarnaast krijg ik een error in iTunes dat de SIM kaart niet herkent is.
Ik weet niet wat ik moet doen...
je moet hem even jailbreaken met quickpwn en dan even kijken naar je firmware en baseband versie, hopelijk heb je 2.2 of lager er op staan met daar bij behorende baseband 02.28.03, zo ja dan kun je na de jailbreak unlocken met yellowsn0w!

succes
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
  #3  
Oud 2 May 2009, 22:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2009
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
je moet hem even jailbreaken met quickpwn en dan even kijken naar je firmware en baseband versie, hopelijk heb je 2.2 of lager er op staan met daar bij behorende baseband 02.28.03, zo ja dan kun je na de jailbreak unlocken met yellowsn0w!

succes
De Iphone is gloednieuw, zoals staat in de topic titel. Dus dit zal dan de nieuwste baseband zijn en de nieuwste Firmware..

Enigste optie is het legaal unlocken door T-mobile.. kost je wel 120 euro
  #4  
Oud 2 May 2009, 22:38
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2009
Berichten: 6
Standaard Browse for Firmware

Hallo,
Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb dit al geprobeerd alleen krijg ik een schermpje die aangeeft dat ik de de firmware versie moet selecteren.
Als ik op "Browse"klik dan krijg ik Windows verkenner en moet ik een firware bundle selecteren (=bestand) op mijn harde schrijf....?
  #5  
Oud 2 May 2009, 22:48
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marco.hoppenbrouwer Bekijk bericht
Hallo,
Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb dit al geprobeerd alleen krijg ik een schermpje die aangeeft dat ik de de firmware versie moet selecteren.
Als ik op "Browse"klik dan krijg ik Windows verkenner en moet ik een firware bundle selecteren (=bestand) op mijn harde schrijf....?
Even zoeken in de Wiki en je kunt hem downloaden.

https://forum.iculture.nl/f59/i...-firmware.html
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #6  
Oud 2 May 2009, 22:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2009
Berichten: 6
Standaard Welke versie?

Maakt het nog uit welke versie ik download?
2.2 of 2.2.1

Thanks!
  #7  
Oud 2 May 2009, 23:00
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Jazeker dat maakt weldegelijk uit.
Je kunt de firmware versie zien via Settings / General / About
  #8  
Oud 2 May 2009, 23:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2009
Berichten: 6
Standaard Toestel nog niet geactiveerd

Een goede vraag - dit weet ik niet omdat het toestel niet geactiveerd is (zie originele vraag)
  #9  
Oud 2 May 2009, 23:05
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Dan zou ik eerst 2.2.1 proberen, ik geloof dat quickpwn aangeeft welke versie je moet hebben. In ieder geval wel dat het de verkeerde versie is.
  #10  
Oud 2 May 2009, 23:40
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ArB Bekijk bericht
Dan zou ik eerst 2.2.1 proberen, ik geloof dat quickpwn aangeeft welke versie je moet hebben. In ieder geval wel dat het de verkeerde versie is.
Klopt, Quickpwn geeft dat aan.

Maar waarom eerst 2.2.1? Stel dat er 2.2 op staat, dan is ie simpel te unlocken. Staat 2.2.1 er eenmaal op, dan wordt hem dat ws. niet meer.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #11  
Oud 2 May 2009, 23:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2009
Berichten: 6
Standaard Firmware download van forum niet goed

Ik heb de firmware 2.2.1 gedownload maar dat werkt niet.
QuickPwn verwacht dat je een firmware bundle selecteerd, welke niet in de download pakket zit...?

The correct IPSW will have a name beginning with iPhone1,2_2.2.1...

Helaas komt deze niet voor in de zip file.

Heb je nog meer tips?
  #12  
Oud 2 May 2009, 23:50
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marco.hoppenbrouwer Bekijk bericht
Ik heb de firmware 2.2.1 gedownload maar dat werkt niet.
QuickPwn verwacht dat je een firmware bundle selecteerd, welke niet in de download pakket zit...?

The correct IPSW will have a name beginning with iPhone1,2_2.2.1...

Helaas komt deze niet voor in de zip file.

Heb je nog meer tips?
Hernoem het .zip bestand naar een .ipsw (pak het niet uit!)
  #13  
Oud 3 May 2009, 00:21
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

2.2.1 zal iig betekenen dat je de KPN sim kaart NIET kan gebruiken aangezien hij gelocked is aan tmobile. Dat zal dus een eenmalige unlock via tmobile worden. Of je moet graag met x-sim kaartjes gaan werken.
  #14  
Oud 3 May 2009, 08:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2009
Berichten: 6
Standaard Unlock 2.2.1

Ik denk dat jullie gelijk hebben en dat de versie 2.2.1 is.
Het is nml een nieuw toestel en volgens de wiki zit deze versie van de firmware er sinds januari 2009 op.

- Zou TurboSim wat zijn ipv nar TMobile gaan?
- Kan ik hem nog wel jailbreaken of kan ik beter wachten?

O ja, ik maak gebruik van aanbieder Simpel en niet KPN, alhoewel Simpel wel gebruikt maakt van het KPN netwerk.

Nogmaals bedankt!
  #15  
Oud 3 May 2009, 09:09
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marco.hoppenbrouwer Bekijk bericht
Ik denk dat jullie gelijk hebben en dat de versie 2.2.1 is.
Het is nml een nieuw toestel en volgens de wiki zit deze versie van de firmware er sinds januari 2009 op.

- Zou TurboSim wat zijn ipv nar TMobile gaan?
- Kan ik hem nog wel jailbreaken of kan ik beter wachten?

O ja, ik maak gebruik van aanbieder Simpel en niet KPN, alhoewel Simpel wel gebruikt maakt van het KPN netwerk.

Nogmaals bedankt!
De versie zal idd 2.2.1 zijn gezien de 'vraag' van QuickPwn. Er is nog een hele kleine kans dat je alsnog softwarematig kunt unlocken, lees daarvoor dit topic eens rustig door. Hiervoor moet je eerst jailbreaken, maar dat kun je sowieso gewoon doen.

De hardware oplossingen in de vorm van een extra sim leveren vaak niet het gewenste resultaat. Veel storingen, geen of wisselend bereik, geen 3G, enz. Je kunt geluk hebben natuurlijk; de minst slechte lijkt gezien de reacties hier op het forum de Rebelsim.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak greenpoison en T-Mobile unlocked iphone MStrMnd T-Mobile 3 5 February 2011 15:29
iPhone 3G: iPhone 3G unlocked zonder ultrasn0w of T-mobile! Drinkyoghurt Unlock 0 13 December 2010 07:41
iPhone 2G unlocked op T-Mobile? nl21743 Archief 4 12 February 2010 14:45
MacOSX: Handleiding van unlocked 1.0.2 naar unlocked 1.1.1 MacFoxx Unlock [archief] 30 12 November 2007 18:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:31.