Installer installeren

Installer installeren discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Mensen help! Heb gisteren mijn iPhone gekocht (gewoon NL met T-mobile als provider). Ik wil heel graag Installer downloaden (heb begrepen dat zonder dat kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 August 2008, 20:48
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 August 2008
Berichten: 2
Standaard Installer installeren

Mensen help!
Heb gisteren mijn iPhone gekocht (gewoon NL met T-mobile als provider).
Ik wil heel graag Installer downloaden (heb begrepen dat zonder dat kan ik niets). Elke keer als ik het doe, krijg ik het volgende melding: itunes heeft een iPhone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes. (Ik heb een Mac OS X)
P.S. Ik ben echte dombo, dus willen jullie het graag stap voor stap uitleggen!
Alvast tnx!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 August 2008, 22:04
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 3Gphone Bekijk bericht
Mensen help!
Heb gisteren mijn iPhone gekocht (gewoon NL met T-mobile als provider).
Ik wil heel graag Installer downloaden (heb begrepen dat zonder dat kan ik niets). Elke keer als ik het doe, krijg ik het volgende melding: itunes heeft een iPhone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes. (Ik heb een Mac OS X)
P.S. Ik ben echte dombo, dus willen jullie het graag stap voor stap uitleggen!
Alvast tnx!
Dat je zonder Installer 'niets kunt' is onzin. De App Store biedt heel veel leuke software, waarvan een groot deel ook nog eens gratis.
Als je al aangeeft dat je het (nog) niet in de vingers hebt, waarom je dan direct al wagen aan een jailbreak? Mijn advies is eerst je iPhone (en iTunes) eens goed te verkennen, veel te lezen hier op het forum, en pas als je denkt het een beetje door te hhebn, pas dŠn aan een jailbreak te beginnen.
Oh ja, en klik gewoon op 'Herstellen' in iTunes. De grote ontdekkingstocht kan dan beginnen
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 28 August 2008, 23:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 August 2008
Berichten: 2
Standaard

Hihihi, ik ben wel blond maar niet zoooo erg! Ik zeg wel dombo, maar ik ben wel heel handig met mijn Mac en met itunes.....iphone ken ik ook al door, bij app store was ik ook al geweest.....vond niets! Installer wil ik hebben voor mijn eigen boltonnen en andere leuke dingetjes.
Ik heb ook veel gelezen op het forum....heel handig!
Dombo ben ik in al die afkortingen, die mens hier gebruikt en niet in iphone!

Tnx!

Willen mensen me aub uitleggen waarom ik die melding krijg en vooral wat ik moet doen!
  #4  
Oud 28 August 2008, 23:31
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Voor mij blijft de grote vraag wat je bedoeld met "Elke keer als ik het doe, krijg ik het volgende melding"

Maar goed, mocht je een custom willen flashen:

https://forum.iculture.nl/f59/i...m-2-0-2-a.html
  #5  
Oud 29 August 2008, 08:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 77
Standaard

lekker cydia nemen die werkt teminste
  #6  
Oud 29 August 2008, 11:57
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jantjuh Bekijk bericht
lekker cydia nemen die werkt teminste
installer werkt ook perfect, als je maar de nieuwste beta hebt.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 29 August 2008, 17:36
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 77
Standaard

Nou zolang het een beta is kan het nooit perfect werken dan hadden ze hem wel uit de beta gehaald. Als je geen problemen wil of proefkonijn wil wezen moet je van beta software afblijven is mijn ervaring.
  #8  
Oud 29 August 2008, 20:02
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jantjuh Bekijk bericht
Nou zolang het een beta is kan het nooit perfect werken dan hadden ze hem wel uit de beta gehaald. Als je geen problemen wil of proefkonijn wil wezen moet je van beta software afblijven is mijn ervaring.
Hij is dan wel beta, maar alstie slecht was geweest had hij egt niet voor de grote menigte uitgekomen, maar puur alleen voor de mensen die de repo's ontwikkelen, er kan niets verkeerd gaan...

en zonder installer, heb je ook geen ifoneguide repo...
  #9  
Oud 29 August 2008, 23:52
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
en zonder installer, heb je ook geen ifoneguide repo...
Precies!
maar terug op de initeele post: je moet volgens mij gewoon ff je 3G jailbreaken, met pwnage of quickpwn ofzo dan zet je gelijk c(hlam)ydia EN installer erop en ben je helemaal het mannetje
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #10  
Oud 30 August 2008, 12:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2008
Berichten: 23
Standaard

ik heb vorige week mijn iphone 3G gekregen en wil Installer erop zetten. Als ik de lhandleiding-link hierboven check dan moet ik kiezen uit 1 van drie "Michael's Fw"-versies. Ik heb gewoon een t-mobile abbo. Welk moet ik dan kiezen...die met activering of die zonder activering?

Ik heb firmware 2.0.2 eropgezet via itunes...geeft dit nog verdere problemen of kan ik gewoon met de handleiding hierboven m'n iphone jailbraken zodat Installer erop staat? Thanks alvast.
  #11  
Oud 30 August 2008, 13:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

mij lijkt, omdat jouw iphone al geactiveerd is, zonder activatie, maar dat weet ik niet ckr, want ik heb geen 3g
  #12  
Oud 4 September 2008, 16:08
» iPhone DE 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 13
Standaard

helloww.. ik zie juist jullie conversatie en nu heb ik een vraag.. ik heb cydia, maar kan ik daar nog eens installer erbij krijgen dan en hoe moet ik tewerk gaan.
grtz
  #13  
Oud 4 September 2008, 16:10
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door caramello Bekijk bericht
helloww.. ik zie juist jullie conversatie en nu heb ik een vraag.. ik heb cydia, maar kan ik daar nog eens installer erbij krijgen dan en hoe moet ik tewerk gaan.
grtz
Dan zal je hem er handmatig op moeten zetten, hij is wel te vinden, even hier zoeken en op Google.. Cuz he's your friend
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #14  
Oud 15 September 2008, 15:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 34
Standaard Intaller handmatig op je iphone zetten

Hallo,

Ik heb van de week een Iphone 2g gekocht (hij is gejailbreakt 2.0.2)
maar ik heb Installer.app er nog niet opstaan is het mogelijk om hem ergens te downloaden en weet iemand hoe je hem er dan handmatig op zet?

Danku.
  #15  
Oud 15 September 2008, 16:03
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

samengevoegd
  #16  
Oud 15 September 2008, 16:06
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jelmerbosma Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb van de week een Iphone 2g gekocht (hij is gejailbreakt 2.0.2)
maar ik heb Installer.app er nog niet opstaan is het mogelijk om hem ergens te downloaden en weet iemand hoe je hem er dan handmatig op zet?

Danku.
kijk even op het forum, en download de custom fw 2.1 van michael, lees goed hoe je hem er op krijgt en je hebt EN installer EN cydia, werkt perfect!

Succes
  #17  
Oud 16 September 2008, 23:10
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 34
Standaard

is er een groot verschil tussen 2.0.2 en 2.1?? en ik heb nu al een aantal dingen gedownload als ik 2.1 er op zet moet ik die dan opnieuw downloaden?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 16 September 2008 om 23:11. Reden: firmware versie aangepast
  #18  
Oud 16 September 2008, 23:27
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jelmerbosma Bekijk bericht
is er een groot verschil tussen 2.0.2 en 2.1?? en ik heb nu al een aantal dingen gedownload als ik 2.1 er op zet moet ik die dan opnieuw downloaden?
iPhone firmware 2.1 - de eerste evaluaties: Beveiligingsupdates, Geluid, Snellere backups, Applicaties, Genius > Nieuws > iPhoneclub.nl en iPhone firmware 2.1 - de eerste evaluaties: Bereikbaarheid, 3G, T-Mobile-logo en vernieuwde 3G/GPRS-iconen > Nieuws > iPhoneclub.nl , van je 2e vraag weet ik t antwoord niet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Shazam installeren via INSTALLER thijsIphone Jailbreak apps en thema's 1 11 May 2009 16:27
Hoe installer installeren? ludo0077 Archief 1 28 August 2008 15:13
Installer 4.0 installeren via Cydia Ragdolled Jailbreak apps en thema's 10 10 August 2008 23:57
Installer installeren mbliek Unlock [archief] 14 8 May 2008 09:26
installer installeren op iphone maaikel35 Archief 1 1 February 2008 14:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:15.