Bootlogo aanpassen met LogoMe

Bootlogo aanpassen met LogoMe discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mijn 3.0 wil die 'm niet eens installeren... Ik krijg een "Half-Installed Package" |-)......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #161  
Oud 20-06-09, 18:08
JDFS's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Locatie: Tiel
Berichten: 47
Send a message via twitter to JDFS
Standaard

Bij mijn 3.0 wil die 'm niet eens installeren... Ik krijg een "Half-Installed Package" |-)...
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 20-06-09, 18:10
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JDFS Bekijk bericht
Bij mijn 3.0 wil die 'm niet eens installeren... Ik krijg een "Half-Installed Package" |-)...
Heb ik ook..
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #163  
Oud 20-06-09, 18:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Belgie
Berichten: 19
Standaard

Ik krijg hem ook niet geinstalleerd , mss nog maar ff wachten op een nieuwere versie
  #164  
Oud 17-07-09, 22:07
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

is er inmiddels al een nieuwe versie??? werkt t al op 3.0 / 3GS????
ow en kan je hiermee ook logo van je provider aanpassen (links bovenin, naast ontvangst balkjes)...wil graag een logo'tje daar hebben
  #165  
Oud 17-07-09, 22:11
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Voor zover ik het weet, is er nog geen 3.0 versie. Maar als ik het fout heb hoor ik dat graag
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #166  
Oud 18-07-09, 02:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 139
Standaard

Nee klopt werkt niet... Kan je niet op een andere manier dit doen via Iphone browser fzo?
  #167  
Oud 03-08-09, 13:46
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 694
Standaard

Is er al een werkende versie voor 3.0 of 3.0.1 dat iemand weet ?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
is er inmiddels al een nieuwe versie??? werkt t al op 3.0 / 3GS????
ow en kan je hiermee ook logo van je provider aanpassen (links bovenin, naast ontvangst balkjes)...wil graag een logo'tje daar hebben
Via de repository van Hackers.nl kan je die van KPN en Vodafone toevoegen, als je die van T-Mobile wil kan je via Icy alle sources toevoegen en dan zoeken naar CB T-Mobile NL en die even installeren

Laatst gewijzigd door iScorpio; 04-08-09 om 15:55.
  #168  
Oud 03-10-09, 19:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 11
Standaard

Tijdes het installeren via cydia krijg ik de volgende melding:
Half-installed Package


Momenteel draai ik op Firmeware 3.1 met jailbreak
Imand die hier nog meer probleemen mee hebben,
Of een oplosing weten

Greetz Hymm

Laatst gewijzigd door Hymm; 03-10-09 om 19:07.
  #169  
Oud 12-10-09, 18:21
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 2
Standaard

ik heb een vraaag,
als je in itunes je ipod aanstluit en herstel klikt.
is dan je aangepaste bootlogo ook weg?
  #170  
Oud 12-10-09, 20:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oo7sh14 Bekijk bericht
ik heb een vraaag,
als je in itunes je ipod aanstluit en herstel klikt.
is dan je aangepaste bootlogo ook weg?
Als je hersteld wel ja
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #171  
Oud 13-10-09, 10:12
» iPod touch 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 2
Standaard

owke, maar zie net dat logome niet meer werkt op 3.1 is er een manier do nog wel werkt op 3.1.2 ipod touch 1g jailbroken?
  #172  
Oud 18-10-09, 22:14
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 15
Standaard

LogoMe is denk ik nog niet geport naar 3.0 want bij mij werkt ie op alle fw's niet vanaf 3.0
  #173  
Oud 18-10-09, 22:23
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Alex-511 Bekijk bericht
LogoMe is denk ik nog niet geport naar 3.0 want bij mij werkt ie op alle fw's niet vanaf 3.0
Was al te lezen in deze topic
  #174  
Oud 18-10-09, 23:08
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2008
Berichten: 47
Standaard

Bij deze de welbekende ananas

  #175  
Oud 19-10-09, 11:12
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard

werkt dit nog op firmwarre 3.1.2?
  #176  
Oud 19-10-09, 11:31
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door koen2709 Bekijk bericht
werkt dit nog op firmwarre 3.1.2?
Lees dit topic even door, op de vorige pagina is deze post te lezen.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #177  
Oud 19-10-09, 11:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Hellevoetsluis
Berichten: 60
Standaard

ok dat word weer wachten
  #178  
Oud 19-10-09, 21:55
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Doetinchem
Berichten: 31
Standaard

Ik krijg als ik de URL heb ingevoerd wel het logo te zien dat ik wil gebruiken, echter kan ik vervolgens alleen kiezen tussen preview of flash, als ik preview aantik krijg ik het logo te zien, bij flash aantikken vraagt hij netjes: weet je zeker dat je wil flashen? als ik dan op ja tik gebeurd er niets...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag logome ruberinho Jailbreak apps en thema's 2 17-02-11 22:16
Probleem met volume aanpassen RobbievanZomeren iPhone algemeen 5 23-12-09 13:52
Fout bij installeren LogoMe Rover110 Archief 3 17-10-09 13:36
HELP!, LogoMe genstalleerd en nu doet die het niet! :( VerCouter Archief 5 21-03-09 14:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:04.