Bootlogo aanpassen met LogoMe

Bootlogo aanpassen met LogoMe discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) hmmm, heel apart, dan moet je bij iedere image ff in de preview kijken of hij het goed doet. Als hij daar goed staat, dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #141  
Oud 30 January 2009, 22:35
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

hmmm, heel apart, dan moet je bij iedere image ff in de preview kijken of hij het goed doet. Als hij daar goed staat, dan doet hij het.....
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #142  
Oud 31 January 2009, 03:30
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Weet iemand een goede bootlogo site?
  #143  
Oud 31 January 2009, 11:36
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
Weet iemand een goede bootlogo site?
www.google.nl
  #144  
Oud 31 January 2009, 15:17
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
Weet iemand een goede bootlogo site?
Ga dit topic op iPod touch Fans maar even door!

Had LogoMe geupdate op Firmware 2.2, kreeg de optie niet om plaatjes uit je Fotoalbums te kiezen...
Maar even proberen op Firmware 2.2.1.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #145  
Oud 31 January 2009, 19:42
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Ga dit topic op iPod touch Fans maar even door!

Had LogoMe geupdate op Firmware 2.2, kreeg de optie niet om plaatjes uit je Fotoalbums te kiezen...
Maar even proberen op Firmware 2.2.1.
@iMario

Ik heb zelf Firmware 2.2. en ik heb wel de optie om plaatjes uit mijn fotoalbums te kiezen, alleen worden niet alle plaatjes gepakt, ondanks dat ze wel dezelfde image-formaat hebben als de plaatjes die wel gepakt worden...
  #146  
Oud 4 February 2009, 21:37
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Tip?
vandaag van het internet een plaatje gepakt, wat geplakt en gelijmd en geupload als jpg naar ImageShack® - Image Hosting
Daar wordt je foto op de server geplaatst met url die voer je in op LogoMe en klaar!
__________________
IPhone 2G, IPhone 3G wit en 3GS wit MacBook en IMac.
Voor mij geen Windows. Officieel unlock via T-Mobile
  #147  
Oud 6 February 2009, 09:30
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Heb sinds gister ook LogoMe erop, werkt goed!
__________________
*|~iPhone 4 & iPad Wi-Fi~|*
  #148  
Oud 6 February 2009, 09:34
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFrankieG Bekijk bericht
Tip?
vandaag van het internet een plaatje gepakt, wat geplakt en gelijmd en geupload als jpg naar ImageShack - Image Hosting
Daar wordt je foto op de server geplaatst met url die voer je in op LogoMe en klaar!
@MacFrankieG

maar wat houdt dat precies in bij jou, "wat plakken en lijmen"? Want ik heb bv de image-size aangepast van bepaalde plaatjes en dan nog krijg ik het met bepaalde plaatjes niet voor elkaar om die te gebruiken met LogoMe..

Krijg jij het bv voor elkaar, om het plaatje, zie vorige bericht van mij met bijlage of je die kan gebruiken met LogoMe?
  #149  
Oud 6 February 2009, 11:56
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

Hoi Lucien, plakken en lijmen is mijn term voor Photoshoppen.
Ik heb jou plaatje gedownload en omgezet naar jpg en geupload naar imageshack en dat gaat prima.
  #150  
Oud 6 February 2009, 12:03
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFrankieG Bekijk bericht
Hoi Lucien, plakken en lijmen is mijn term voor Photoshoppen.
Ik heb jou plaatje gedownload en omgezet naar jpg en geupload naar imageshack en dat gaat prima.
Ja okay, dan bedoelen we hetzelfde met plakken en lijmen..want, ik als fotograaf, gebruik ook Photoshop...

Het uploaden is ook helemaal geen probleem, maar het als goede bootlogo op je iphone te krijgen lukt niet met alle plaatjes die je image-size 320x480 geeft, dus daar zoek ik eigenlijk een oplossing voor.
  #151  
Oud 8 February 2009, 10:37
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Gaaf, ook even getest en werkt prima
  #152  
Oud 11 February 2009, 08:39
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Er is weer een update geweest (zonder dat ik het door had blijkbaar), het progje heeft nu ook een restore default knop....

  #153  
Oud 11 February 2009, 10:31
MacFrankieG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 84
Standaard

die was er al.
  #154  
Oud 11 February 2009, 10:46
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Sure??? Zoals je kunt zien bij mijn screenie bovenaan de vorige pagina bij mij niet.....

Kan iemand hier trouwens aan het bootlogo komen van quickpwn??? De bekende ananas dus, ik had hem, maar die was zwart/wit en ik wil hem dus in kleur hebben. En google is mijn vriend vandaag niet, kan niks vinden....

Laatst gewijzigd door Chrisl; 11 February 2009 om 12:02.
  #155  
Oud 11 February 2009, 11:49
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MacFrankieG Bekijk bericht
die was er al.
Dat klopt niet. Dit is echt pas in de nieuwste versie!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #156  
Oud 11 February 2009, 14:27
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

@ Chrisl,

Ik heb hem niet als bootlogo, maar misschien ben je handig met Paint of een ander fantastisch programma
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg ananas.jpg‎ (13,8 KB, 9x gelezen)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #157  
Oud 11 February 2009, 20:25
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Euh, nee dus....

Dit plaatje ben ik ook al 80 keer tegen gekomen via google...

Heb echt de boot-image nodig...

EDIT: kan het toch...



Maar ben toch nog op zoek naar de echte....

Laatst gewijzigd door Chrisl; 19 February 2009 om 23:21.
  #158  
Oud 24 February 2009, 04:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 February 2009
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mixhael Bekijk bericht
Dit lijkt me wel een mooie voor een bootlogo

k heb er ff een bootscreentje van gemaakt ;

  #159  
Oud 16 March 2009, 00:04
spysical's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 733
Send a message via twitter to spysical
Standaard

Hmm zat een tijd geleeden te denken... Is het mogelijk een geanimeerde gif te gebruiken? Want dit zou het nog unieker maken enz.
  #160  
Oud 19 June 2009, 22:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 38
Standaard

Zodra ik mijn logo probeer te flashen komt er een mooi balkje in beeld waarna er niks gebeurt. Ik kan gewoon de knoppen aantikken etc.
Na een reboot heb ik nogsteeds het ontzettend lelijke ananas logo. Weet iemand hoe dit komt?

edit:

Zou het misschien komen omdat ik een 3.0 jailbreak run?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag logome ruberinho Jailbreak apps en thema's 2 17 February 2011 22:16
Probleem met volume aanpassen RobbievanZomeren iPhone algemeen 5 23 December 2009 13:52
Fout bij installeren LogoMe Rover110 Archief 3 17 October 2009 13:36
HELP!, LogoMe genstalleerd en nu doet die het niet! :( VerCouter Archief 5 21 March 2009 14:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:41.