Bootlogo aanpassen met LogoMe

Bootlogo aanpassen met LogoMe discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Deze heb ik nu: En deze vind ik ook wel leuk: De 1e heeft alleen wel een lang adres Iemand de adressen nodig?? (Tip: Zet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 03-11-08, 18:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 3
Standaard

Deze heb ik nu:



En deze vind ik ook wel leuk:



De 1e heeft alleen wel een lang adres
Iemand de adressen nodig?? (Tip: Zet ze in notities)
__________________
iPhone 8 GB Hongkong - Jailbreak 2.1

Laatst gewijzigd door basspanjaard; 03-11-08 om 18:14.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 04-11-08, 13:10
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 52
Standaard

Als ik een foto download en ik installeer hem dan zie ik helemaal niks?
dit is mijn foto : http://g.appleguru.org/boot.png

weten jullie misschien hoe dat komt
  #63  
Oud 04-11-08, 13:16
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
De preview optie krijg je als je de optie 'Install Logo' klikt. Je ziet dan een preview en om terug te keren klik je 1x op het nieuwe logo. Daarna kan je hem installeren.

ja en dan zie ik mijn logo niet ik zie alleen maar een zwart scherm
  #64  
Oud 04-11-08, 14:14
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 52
Standaard

kan ik mijn boot logo aanpassen met winscp
  #65  
Oud 04-11-08, 15:26
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro Max 256GB (Middernachtgroen) [FW: 13.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Melick
Berichten: 404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
kan ik mijn boot logo aanpassen met winscp
Ja dat was mijn vraag in mijn vorige post ook. Weet iemand dit. En waar dat dan staat?
  #66  
Oud 04-11-08, 16:11
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Bij mij ook helemaal in 1x gelukt, geen problemen gehad! Bedankt!
  #67  
Oud 04-11-08, 19:12
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 52
Standaard

als ik op download klick krijg ik :

" Image too large after conversion, it may not work"

en als ik dan toch op ok klik dan zie ik niks bij preview


help
  #68  
Oud 04-11-08, 19:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
als ik op download klick krijg ik :

" Image too large after conversion, it may not work"

en als ik dan toch op ok klik dan zie ik niks bij preview


help
Die waarschuwing zegt toch ook al genoeg . Probeer gewoon een afbeelding die wel voldoet aan de gestelde eisen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #69  
Oud 04-11-08, 19:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Wuustwezel
Berichten: 48
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
als ik op download klick krijg ik :

" Image too large after conversion, it may not work"

en als ik dan toch op ok klik dan zie ik niks bij preview


help
bij mij kwam deze melding er ook op, maar uiteindelijk heb ik hem toch geinstalleerd en alles werkt.
Maar misschien heb ik geluk gehad
  #70  
Oud 04-11-08, 20:20
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 11 (2018) Wi-Fi + 4G 512GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.168
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
Ja dat was mijn vraag in mijn vorige post ook. Weet iemand dit. En waar dat dan staat?
Die kan je niet zomaar erin zetten. Staat ergens gecodeerd in maar weet ook niet precies waar.
  #71  
Oud 04-11-08, 21:16
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 11 Pro Max 256GB (Middernachtgroen) [FW: 13.2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Melick
Berichten: 404
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Die kan je niet zomaar erin zetten. Staat ergens gecodeerd in maar weet ook niet precies waar.

ooh gecodeerd. Ja dan hou ik het maar bij LogoMe
  #72  
Oud 04-11-08, 21:30
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Die waarschuwing zegt toch ook al genoeg . Probeer gewoon een afbeelding die wel voldoet aan de gestelde eisen.
ik heb echt heel veel foto's geprobeerd en niks werk, nu bij het opstarten laat het ook niks zien ...

weet jij missen een foto die wel kan?
  #73  
Oud 04-11-08, 21:46
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

aswien probeer anders een plaatje die op dit draadje staat..
  #74  
Oud 04-11-08, 22:17
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone XS Max 256GB (Goud) [FW: 13.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
ik heb echt heel veel foto's geprobeerd en niks werk, nu bij het opstarten laat het ook niks zien ...

weet jij missen een foto die wel kan?
Gast, je gebruikt te grote afbeeldingen, na een paar keer moet je haast wel weten dat het maximaal de grootte mag hebben van je scherm in resoluties.. Ga je eroverheen, mislukt het, heb je de exacte grootte of daaronder, dan lukt het..

  #75  
Oud 05-11-08, 12:33
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 52
Standaard

als ik gewoon op een plaatje die op deze forum staat met mijn rechtermuis knop klik en dan eigenschappen dan zie ik toch de url adres die ik moet invullen in logome

dat doe ik ook maar het werkt niet
  #76  
Oud 05-11-08, 12:52
Cmdaulnis's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 212
Standaard

url intikken, daarna downloaden, vervolgens instellen (of eerst preview, dan kan je zien of het werkt) en dan je telefoon opnieuw opstarten....

edit; Kijk anders gewoon naar de eerste post in dit topic, zie je incl screenshot precies wat je moet doen....kind kan de was doen...en neem iig een foto die niet te groot is...

Laatst gewijzigd door Cmdaulnis; 05-11-08 om 13:01.
  #77  
Oud 05-11-08, 14:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cmdaulnis Bekijk bericht
url intikken, daarna downloaden, vervolgens instellen (of eerst preview, dan kan je zien of het werkt) en dan je telefoon opnieuw opstarten....

edit; Kijk anders gewoon naar de eerste post in dit topic, zie je incl screenshot precies wat je moet doen....kind kan de was doen...en neem iig een foto die niet te groot is...

Ik heb het ook gebrobeerd met de informatie die op de eerste post staat, maar als ik op preview klik zie ik niks
  #78  
Oud 06-11-08, 14:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 7
Standaard

Dit lijkt me wel een mooie voor een bootlogo

  #79  
Oud 06-11-08, 17:47
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: iPadOS 14.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.221
Standaard

Moet alleen nog wel in het juiste formaat (afmetingen) omgezet worden.
  #80  
Oud 06-11-08, 19:51
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: amsterdam
Berichten: 30
Standaard

kijk maar uitmet deze waardeloze app, wat een bagger prog is dit, heb alle logo's met alle maten, tot 25 kb aan toe geprobeerd, krijg gewoon een zwart scherm, geen preview te zien, daarna reboot the iphone, gaat allemaal enge dingen flashen en nu dus een compleet zwart scherm, wat een MEUK is dit zeg!
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag logome ruberinho Jailbreak apps en thema's 2 17-02-11 21:16
Probleem met volume aanpassen RobbievanZomeren iPhone algemeen 5 23-12-09 12:52
Fout bij installeren LogoMe Rover110 Archief 3 17-10-09 12:36
HELP!, LogoMe genstalleerd en nu doet die het niet! :( VerCouter Archief 5 21-03-09 13:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:01.