Bootlogo aanpassen met LogoMe

Bootlogo aanpassen met LogoMe discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Deze heb ik nu: En deze vind ik ook wel leuk: De 1e heeft alleen wel een lang adres Iemand de adressen nodig?? (Tip: Zet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 3 November 2008, 19:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Deze heb ik nu:



En deze vind ik ook wel leuk:



De 1e heeft alleen wel een lang adres
Iemand de adressen nodig?? (Tip: Zet ze in notities)
__________________
iPhone 8 GB Hongkong - Jailbreak 2.1

Laatst gewijzigd door basspanjaard; 3 November 2008 om 19:14.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 4 November 2008, 14:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 49
Standaard

Als ik een foto download en ik installeer hem dan zie ik helemaal niks?
dit is mijn foto : http://g.appleguru.org/boot.png

weten jullie misschien hoe dat komt
  #63  
Oud 4 November 2008, 14:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
De preview optie krijg je als je de optie 'Install Logo' klikt. Je ziet dan een preview en om terug te keren klik je 1x op het nieuwe logo. Daarna kan je hem installeren.

ja en dan zie ik mijn logo niet ik zie alleen maar een zwart scherm
  #64  
Oud 4 November 2008, 15:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 49
Standaard

kan ik mijn boot logo aanpassen met winscp
  #65  
Oud 4 November 2008, 16:26
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
kan ik mijn boot logo aanpassen met winscp
Ja dat was mijn vraag in mijn vorige post ook. Weet iemand dit. En waar dat dan staat?
  #66  
Oud 4 November 2008, 17:11
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Bij mij ook helemaal in 1x gelukt, geen problemen gehad! Bedankt!
  #67  
Oud 4 November 2008, 20:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 49
Standaard

als ik op download klick krijg ik :

" Image too large after conversion, it may not work"

en als ik dan toch op ok klik dan zie ik niks bij preview


help
  #68  
Oud 4 November 2008, 20:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
als ik op download klick krijg ik :

" Image too large after conversion, it may not work"

en als ik dan toch op ok klik dan zie ik niks bij preview


help
Die waarschuwing zegt toch ook al genoeg . Probeer gewoon een afbeelding die wel voldoet aan de gestelde eisen.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #69  
Oud 4 November 2008, 20:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2008
Locatie: Wuustwezel
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
als ik op download klick krijg ik :

" Image too large after conversion, it may not work"

en als ik dan toch op ok klik dan zie ik niks bij preview


help
bij mij kwam deze melding er ook op, maar uiteindelijk heb ik hem toch geinstalleerd en alles werkt.
Maar misschien heb ik geluk gehad
  #70  
Oud 4 November 2008, 21:20
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
Ja dat was mijn vraag in mijn vorige post ook. Weet iemand dit. En waar dat dan staat?
Die kan je niet zomaar erin zetten. Staat ergens gecodeerd in maar weet ook niet precies waar.
  #71  
Oud 4 November 2008, 22:16
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Die kan je niet zomaar erin zetten. Staat ergens gecodeerd in maar weet ook niet precies waar.

ooh gecodeerd. Ja dan hou ik het maar bij LogoMe
  #72  
Oud 4 November 2008, 22:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Die waarschuwing zegt toch ook al genoeg . Probeer gewoon een afbeelding die wel voldoet aan de gestelde eisen.
ik heb echt heel veel foto's geprobeerd en niks werk, nu bij het opstarten laat het ook niks zien ...

weet jij missen een foto die wel kan?
  #73  
Oud 4 November 2008, 22:46
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

aswien probeer anders een plaatje die op dit draadje staat..
  #74  
Oud 4 November 2008, 23:17
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aswien Bekijk bericht
ik heb echt heel veel foto's geprobeerd en niks werk, nu bij het opstarten laat het ook niks zien ...

weet jij missen een foto die wel kan?
Gast, je gebruikt te grote afbeeldingen, na een paar keer moet je haast wel weten dat het maximaal de grootte mag hebben van je scherm in resoluties.. Ga je eroverheen, mislukt het, heb je de exacte grootte of daaronder, dan lukt het..

  #75  
Oud 5 November 2008, 13:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 49
Standaard

als ik gewoon op een plaatje die op deze forum staat met mijn rechtermuis knop klik en dan eigenschappen dan zie ik toch de url adres die ik moet invullen in logome

dat doe ik ook maar het werkt niet
  #76  
Oud 5 November 2008, 13:52
Cmdaulnis's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 212
Standaard

url intikken, daarna downloaden, vervolgens instellen (of eerst preview, dan kan je zien of het werkt) en dan je telefoon opnieuw opstarten....

edit; Kijk anders gewoon naar de eerste post in dit topic, zie je incl screenshot precies wat je moet doen....kind kan de was doen...en neem iig een foto die niet te groot is...

Laatst gewijzigd door Cmdaulnis; 5 November 2008 om 14:01.
  #77  
Oud 5 November 2008, 15:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: haarlem
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Cmdaulnis Bekijk bericht
url intikken, daarna downloaden, vervolgens instellen (of eerst preview, dan kan je zien of het werkt) en dan je telefoon opnieuw opstarten....

edit; Kijk anders gewoon naar de eerste post in dit topic, zie je incl screenshot precies wat je moet doen....kind kan de was doen...en neem iig een foto die niet te groot is...

Ik heb het ook gebrobeerd met de informatie die op de eerste post staat, maar als ik op preview klik zie ik niks
  #78  
Oud 6 November 2008, 15:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 13 August 2008
Berichten: 7
Standaard

Dit lijkt me wel een mooie voor een bootlogo

  #79  
Oud 6 November 2008, 18:47
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Moet alleen nog wel in het juiste formaat (afmetingen) omgezet worden.
  #80  
Oud 6 November 2008, 20:51
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Locatie: amsterdam
Berichten: 30
Standaard

kijk maar uitmet deze waardeloze app, wat een bagger prog is dit, heb alle logo's met alle maten, tot 25 kb aan toe geprobeerd, krijg gewoon een zwart scherm, geen preview te zien, daarna reboot the iphone, gaat allemaal enge dingen flashen en nu dus een compleet zwart scherm, wat een MEUK is dit zeg!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag logome ruberinho Jailbreak apps en thema's 2 17 February 2011 22:16
Probleem met volume aanpassen RobbievanZomeren iPhone algemeen 5 23 December 2009 13:52
Fout bij installeren LogoMe Rover110 Archief 3 17 October 2009 13:36
HELP!, LogoMe genstalleerd en nu doet die het niet! :( VerCouter Archief 5 21 March 2009 14:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:56.