Bootlogo aanpassen met LogoMe

Bootlogo aanpassen met LogoMe discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Dit is mijn nieuwe Bootscreen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #121  
Oud 6 January 2009, 04:20
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Dit is mijn nieuwe Bootscreen

__________________
 retina MacBook Pro 13" (late 2013) / Apple Watch 42mm SS 
 iPhone 7 Plus 256GB Black 
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 28 January 2009, 21:36
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

LogoMe doet het weer even niet onder de nieuwe firmware 2.2.1

Update: Met FWChanger (uit Cydia) heb ik het firmware en build nummer aangepast naar 2.2 en 5G77. Daarna Logome opgestart, die denkt met firmware 2.2 te werken, en gewoon het logo veranderd. Dit werkt!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!

Laatst gewijzigd door iScorpio; 28 January 2009 om 22:47.
  #123  
Oud 30 January 2009, 00:22
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Na het downloaden van de necessary files, gebeurt er niets als ik op het knopje "install logo" klik, weet iemand hier een oplossing voor?
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #124  
Oud 30 January 2009, 00:29
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
Na het downloaden van de necessary files, gebeurt er niets als ik op het knopje "install logo" klik, weet iemand hier een oplossing voor?
Je moet ook eerst onder 'Select Logo' een webadres naar een afbeelding opgeven. Deze wordt dan binnengehaald. Daarna kan je onder 'Install Logo' een preview bekijken en daarna het nieuwe logo installeren.
  #125  
Oud 30 January 2009, 00:38
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Ik heb met de auteur van deze app contact gezocht om te kijken of het ook mogelijk is het recovery scherm te veranderen, ik vertel het wel als hij iets terug zegt.
  #126  
Oud 30 January 2009, 00:42
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Je moet ook eerst onder 'Select Logo' een webadres naar een afbeelding opgeven. Deze wordt dan binnengehaald. Daarna kan je onder 'Install Logo' een preview bekijken en daarna het nieuwe logo installeren.
ja dat had ik dus ook gedaan via select logo, en daarna krijg ik dus ook de tekst "downloading necessary files" te zien, maar daarna gebeurt er niets als ik op het knopje "install logo" klik, home-button werkt wel gewoon.
  #127  
Oud 30 January 2009, 00:43
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gilliam Bekijk bericht
Ik heb met de auteur van deze app contact gezocht om te kijken of het ook mogelijk is het recovery scherm te veranderen, ik vertel het wel als hij iets terug zegt.
Tot op heden heeft hij nog niet gereageerd op mijn e-mails

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lucien1966 Bekijk bericht
ja dat had ik dus ook gedaan via select logo, en daarna krijg ik dus ook de tekst "downloading necessary files" te zien, maar daarna gebeurt er niets als ik op het knopje "install logo" klik, home-button werkt wel gewoon.
Krijg je dan niet het scherm te zien zoals je die in de eerste post kan zien met de opties voor Preview en om het te installeren? Heb je wel de laatste versie van LogoMe genstalleerd? (lees deze hele post even door)

Laatst gewijzigd door iScorpio; 30 January 2009 om 00:45.
  #128  
Oud 30 January 2009, 00:46
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Tot op heden heeft hij nog niet gereageerd op mijn e-mails


Krijg je dan niet het scherm te zien zoals je die in de eerste post kan zien met de opties voor Preview en om het te installeren?
nee dat krijg ik dus niet te zien, gisteren is me dat nog wel gewoon gelukt, maar nu doet hij dus helemaal niets
(hoeveel kb mag het jpg-je zijn?)

edit: ik heb het voor de zekerheid eens geprobeerd met jouw (eerste) bootlogo (http://www.micheldeboer.nl/iphone/bootlogo1.jpg) en dat lukte wel, dus waarschijnlijk ligt het aan de grootte van de kb's van het plaatje (198kb)

edit2: ik heb gisteren LogoMe geinstalleerd, dus neem aan de nieuwste versie en ik heb al deze pagina's voordat ik het geinstalleerd heb al doorgelezen...

Laatst gewijzigd door Lucien1966; 30 January 2009 om 01:04.
  #129  
Oud 30 January 2009, 08:25
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Heeft inderdaad ook met de grote van de afbeelding te maken. Je bent hier nu zelf al achter gekomen en ik lees dat alles ondertussen al werkt, mooi!
  #130  
Oud 30 January 2009, 13:04
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Heeft inderdaad ook met de grote van de afbeelding te maken. Je bent hier nu zelf al achter gekomen en ik lees dat alles ondertussen al werkt, mooi!
is er wel bekend, hoe groot een jpg wel moet zijn om te gebruiken als bootlogo?
  #131  
Oud 30 January 2009, 14:43
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Juist logome geprobeerd op 2.2.1, maar werkt niet.
Nog iemand dit probleem?
  #132  
Oud 30 January 2009, 14:47
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Astro Bekijk bericht
Juist logome geprobeerd op 2.2.1, maar werkt niet.
Nog iemand dit probleem?
Kijk eens bij post 129 en zie daar de (tijdelijke) oplossing. Toch handig om de topic even in z'n geheel door te lezen
  #133  
Oud 30 January 2009, 14:58
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Kijk eens bij post 129 en zie daar de (tijdelijke) oplossing. Toch handig om de topic even in z'n geheel door te lezen
Sorry, had de laatste pagina vluchtig overlezen en er dan ook overgelezen.
thx anyway

//EDIT

Idd works like a charm

Laatst gewijzigd door Astro; 30 January 2009 om 15:38.
  #134  
Oud 30 January 2009, 20:05
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard Update LogoMe

Er is een update verschenen van LogoMe. Je kan nu ook een boot-image kiezen uit je eigen foto's.

Best handig als je het mij vraagt....



__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.

Laatst gewijzigd door Chrisl; 30 January 2009 om 21:28.
  #135  
Oud 30 January 2009, 20:07
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Arrow

Topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #136  
Oud 30 January 2009, 22:06
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Ik kan nog steeds niet alle plaatjes goed zien (zie bv bijlage) met de nieuwe update geprobeerd, maar krijg als ik mijn iphone opstart een zwart scherm te zien en als ik het via imagepicker als preview probeer te bekijken, dan zie ik alleen maar een heel wit scherm... weet iemand hier een oplossing voor?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png 61370-giger.png‎ (295,3 KB, 27x gelezen)

Laatst gewijzigd door Lucien1966; 30 January 2009 om 22:10.
  #137  
Oud 30 January 2009, 22:10
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Bij mij doen ook niet alle plaatjes het goed, misschien het verkeerde formaat of verkeerde extentie????
  #138  
Oud 30 January 2009, 22:13
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Bij mij doen ook niet alle plaatjes het goed, misschien het verkeerde formaat of verkeerde extentie????
qua formaat is het plaatje gewoon de 320x480 px, dus dat zou gewoon goed moeten zijn, maar ik snap gewoon niet waarom sommige *.png's wel en andere (met dezelfde formaat) niet.
  #139  
Oud 30 January 2009, 22:27
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

En als je dat plaatje flashed en dan een reboot doet, wat zie je dan????
  #140  
Oud 30 January 2009, 22:33
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
En als je dat plaatje flashed en dan een reboot doet, wat zie je dan????
dan zie ik een zwart scherm bij het opstarten van mijn iphone..en opeens zie ik dan mijn springboard verschijnen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag logome ruberinho Jailbreak apps en thema's 2 17 February 2011 22:16
Probleem met volume aanpassen RobbievanZomeren iPhone algemeen 5 23 December 2009 13:52
Fout bij installeren LogoMe Rover110 Archief 3 17 October 2009 13:36
HELP!, LogoMe genstalleerd en nu doet die het niet! :( VerCouter Archief 5 21 March 2009 14:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:41.