Bootlogo aanpassen met LogoMe

Bootlogo aanpassen met LogoMe discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Vreemd, nadat het nieuwe logo was geďnstalleerd heb ik direct een reboot gedaan. Het nieuwe logo werkt en verder geen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 19 October 2008, 19:21
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Vreemd, nadat het nieuwe logo was geďnstalleerd heb ik direct een reboot gedaan. Het nieuwe logo werkt en verder geen gekke dingen mee gemaakt met de iPhone. Zal misschien een combinatie van thems en geďnstalleerde software zijn misschien? Wie weet...

Heb je de iPhone nu alweer terug in de 'normal mode'?

Volgens mij heeft de gebruiker Jakiie ook geen problemen ondervonden.
Nee, bij mij ging alles vlekkeloos! Had de ImageShack link ingevuld van een bootlogo, laten downloaden, even preview bekeken, en daarna ingesteld. Ging echt vlekkeloos allemaal.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Undertaxxx Bekijk bericht
Ja denk dat het gewoon de mix was van enkele WinterBoard themas/mods, IntelliScreen en dan nog een telefoon gesprek intussen . Dit zal mss effe misgelopen zijn terwijl ie de BootLogo aan het flashen was, heeft uiteraard geen andere schade toegebracht. Iphone werkt weer zoals daarvoor maar wel met een nieuwe BootLogo hé
Wel vervelend! Maar gelukkig is het opgelost

----

Oja, btw: Misschien is het handig als iemand hier even de standaard/officiële Bootlogo van Apple post, voor het geval dát.

Groetjes!
__________________
Connected with: iPhone 5, 32GB (Zwart), Firmware: 6.1, T-Mobile i-150, Jailbroken.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 19 October 2008, 21:53
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Met andere woorden, dit programma is aan te raden!
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #23  
Oud 19 October 2008, 22:48
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 September 2008
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jakiie Bekijk bericht
Nee, bij mij ging alles vlekkeloos! Had de ImageShack link ingevuld van een bootlogo, laten downloaden, even preview bekeken, en daarna ingesteld. Ging echt vlekkeloos allemaal.



Wel vervelend! Maar gelukkig is het opgelost

----

Oja, btw: Misschien is het handig als iemand hier even de standaard/officiële Bootlogo van Apple post, voor het geval dát.

Groetjes!
Hierbij wat bootlogo's plus de backup bootlogo's origineel.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Boot&Restore.rar‎ (88,0 KB, 70x gelezen)
  #24  
Oud 19 October 2008, 23:10
ArB's schermafbeelding
ArB ArB is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 November 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2.523
Standaard

Geinig programma
__________________
Origineel: iPhone US 1.0.2 OTB BL3.9 | Huidige firmware: 3.X | Bootloader: 3.9 | Baseband: 04.05.04_G

Zoek in de WIKI voor 99% van alle antwoorden.
Op persoonlijke berichten met vragen over de iPhone reageer ik niet. Gebruik hiervoor het forum. Ik ben geen helpdesk.
  #25  
Oud 19 October 2008, 23:31
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Bij deze dus nog even de default boot logo voor als je terug wilt (dank aan RNMC).

  #26  
Oud 20 October 2008, 10:26
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Ja, super zo

Thankyou!
  #27  
Oud 20 October 2008, 13:34
dikkiedick51's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Zuidholland
Berichten: 160
Stuur een bericht via MSN naar dikkiedick51 Stuur een bericht via Skype™ naar dikkiedick51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Vreemd, nadat het nieuwe logo was geďnstalleerd heb ik direct een reboot gedaan. Het nieuwe logo werkt en verder geen gekke dingen mee gemaakt met de iPhone. Zal misschien een combinatie van thems en geďnstalleerde software zijn misschien? Wie weet...

Heb je de iPhone nu alweer terug in de 'normal mode'?

Volgens mij heeft de gebruiker Jakiie ook geen problemen ondervonden.
Heb dezelfde als jouw zonder problemen geinstalleerd!!
  #28  
Oud 20 October 2008, 13:36
» iPod touch 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb dit ook geinstalleerd. Nu werkt bij mijn iPod Touch de home en power button niet meer. Hoe kan ik dit het beste oplossen. Applicatie verwijderen helpt niet...
  #29  
Oud 20 October 2008, 13:39
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door massiebassie Bekijk bericht
Ik heb dit ook geinstalleerd. Nu werkt bij mijn iPod Touch de home en power button niet meer. Hoe kan ik dit het beste oplossen. Applicatie verwijderen helpt niet...
heb je misschien een te grote afbeelding genomen?
dan veel kans dat je opnieuw moet gaan jailbreaken en unlocken.

*NOTE* If the application ever warns you that the logo is too large, do not install, because it could cause you to restore your phone.
__________________
at your service
  #30  
Oud 20 October 2008, 13:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door massiebassie Bekijk bericht
Ik heb dit ook geinstalleerd. Nu werkt bij mijn iPod Touch de home en power button niet meer. Hoe kan ik dit het beste oplossen. Applicatie verwijderen helpt niet...
Ik lees meer problemen met de iPod Touch. Het lijkt er op dat deze applicatie alleen bedoelt is voor de iPhone. Ik heb het openings bericht hierop aangepast.

Ben bang dat je de Touch opnieuw moet voorzien van de firmware, tenzij iemand anders een beter idee heeft.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 20 October 2008 om 13:43.
  #31  
Oud 20 October 2008, 14:02
» iPod touch 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb een afbeelding van de site van ispazio gehaald. Kreeg geen melding dat de afbeelding te groot was...
Als er geen andere oplossing is dan zal ik opnieuw firmware er op zetten... Moet ik zeker ook weer opnieuw jailbreaken?
  #32  
Oud 20 October 2008, 14:14
nighttrain's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 125
Stuur een bericht via Skype™ naar nighttrain Send a message via twitter to nighttrain
Standaard

Nu nog een prog om het restorelogo te installeren en de wereld is weer perfect.
__________________
If it aint a Harley or an Iphone who cares what it is
  #33  
Oud 20 October 2008, 14:58
» iPod touch 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb inmiddels opnieuw Quickpwn (met bootlogo vervangen) opnieuw gedraaid en het werkt weer!! Gaat wat sneller dan dat je eerst via herstellen de boel terugzet. Je bent dan al je jailbreak instellingen kwijt...
Bedankt voor de reacties!!
  #34  
Oud 20 October 2008, 15:15
Astro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Locatie: Lebbeke
Berichten: 218
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door massiebassie Bekijk bericht
Ik heb een afbeelding van de site van ispazio gehaald. Kreeg geen melding dat de afbeelding te groot was...
Als er geen andere oplossing is dan zal ik opnieuw firmware er op zetten... Moet ik zeker ook weer opnieuw jailbreaken?
Heb via iphone bootlogo van ispazio site (I like rainbows) en werkt zonder probleem. Dus kan inderdaad aan touch liggen...



ziet er volgens mij echt super uit

Laatst gewijzigd door Astro; 21 October 2008 om 22:11. Reden: foto
  #35  
Oud 20 October 2008, 16:00
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door massiebassie Bekijk bericht
Ik heb inmiddels opnieuw Quickpwn (met bootlogo vervangen) opnieuw gedraaid en het werkt weer!! Gaat wat sneller dan dat je eerst via herstellen de boel terugzet. Je bent dan al je jailbreak instellingen kwijt...
Bedankt voor de reacties!!

Off-topic
Heey Massie,

Ik zie dat je een iPod Touch (2e Generatie) hebt!
ik wist niet dat je die al kon jailbreaken?

Of loop ik nu qua nieuws achter? haha!

  #36  
Oud 20 October 2008, 16:09
reemar's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Locatie: Lisse
Berichten: 7
Standaard

Werkt op mijn Us gejailbreakte ook, bedankt voor je info en uitleg. ben er blij mee..........

Gr.Reg.
  #37  
Oud 20 October 2008, 16:28
» iPod touch 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 October 2008
Berichten: 4
Standaard

Foutje van mij Jakiee!! :-0 (is 1e generatie)
  #38  
Oud 20 October 2008, 17:22
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ondertussen is versie 1.03 uitgekomen welke de home/sleep button problemen moet oplossen.
  #39  
Oud 20 October 2008, 17:35
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ondertussen is versie 1.03 uitgekomen welke de home/sleep button problemen moet oplossen.
Ooh, zal even kijken en dan updaten. Btw, gefeliciteerd met je 1.500 posts!
  #40  
Oud 21 October 2008, 01:03
jdenijs's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Locatie: De Lier
Berichten: 94
Standaard

Ik


gebruik nu deze:

geistallerd met versie 1.0.3 en heb totaal geen problemenen.
Werkt perfect !!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vraag logome ruberinho Jailbreak apps en thema's 2 17 February 2011 22:16
Probleem met volume aanpassen RobbievanZomeren iPhone algemeen 5 23 December 2009 13:52
Fout bij installeren LogoMe Rover110 Archief 3 17 October 2009 13:36
HELP!, LogoMe geďnstalleerd en nu doet die het niet! :( VerCouter Archief 5 21 March 2009 14:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:42.