Doorschakelen Actief bericht weghalen

Doorschakelen Actief bericht weghalen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb al meerdere topics bekeken hoe ik dit kon uitzetten, maar die geven sources aan, die nog wel bestaan maar de fix niet hebben. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 23 June 2009, 23:28
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard Doorschakelen Actief bericht weghalen

Ik heb al meerdere topics bekeken hoe ik dit kon uitzetten, maar die geven sources aan, die nog wel bestaan maar de fix niet hebben.

Ik heb dit probleem op OS 3.0...met jailbreak.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2009, 23:31
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

ForwardMsgFix voor 3.0 staat gewoon in cydia hoor.
  #3  
Oud 23 June 2009, 23:47
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
ForwardMsgFix voor 3.0 staat gewoon in cydia hoor.
waar dan? met de zoek functie vind ik hem niet.
  #4  
Oud 24 June 2009, 00:20
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Cydia -> more packages -> iphone-notes.de source toevoegen.

Daar staat hij bij.
  #5  
Oud 24 June 2009, 00:57
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 May 2009
Berichten: 4
Standaard

Nou bij mij staat hij er niet bij en als ik iphone-notes.de wil toevoegen lukt het niet. Wat moet ik nou precies doen?
  #6  
Oud 25 June 2009, 12:17
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 45
Standaard

In Cydia
More package sources
iphone-notes.de
install/confirm

search
ForwardMsgFix voor 3.0 install/confirm
iphone opnieuw opstarten?

Laatst gewijzigd door praatpaal; 25 June 2009 om 18:07.
  #7  
Oud 12 November 2009, 01:41
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 133
Standaard pop-up bericht vodafone

ik heb een vodafone abonnement en geen jailbreak hoe kan ik het bericht
doorschakelen actief wegkrijgen?

hartelijk dank voor jullie reactie.
  #8  
Oud 14 November 2009, 00:06
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik heb dezelfde vraag. Ik wil geen JB maar wel dat irritante doorschakelen actief uitzetten. Heb alle codes met telnummers geprobeerd maar werkt niet want als je doorschakelen uitzet dan werkt je VM niet zoals iedereen al weet. Heb een 32 GB 3gs 3.1.2 firmware vodafone abbo. Is er een oplossing zonder een JB? Hoor het graag! P
  #9  
Oud 14 November 2009, 13:00
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.836
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

thnxx working here
Nee zonder JB kan dit niet...
  #10  
Oud 14 November 2009, 13:24
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
thnxx working here
Nee zonder JB kan dit niet...
je kan het wel, ik deed het vroeger aan de hand van een aangepaste ipcc file. dat bracht voor mij oplossing
  #11  
Oud 14 November 2009, 22:28
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 3
Standaard

Hoe werkt dat dan met een aangepast ipcc file en hoe kan ik dat voor elkaar krijgen?
  #12  
Oud 15 November 2009, 02:28
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piphone Bekijk bericht
Hoe werkt dat dan met een aangepast ipcc file en hoe kan ik dat voor elkaar krijgen?
spijt me maar hiermee kan ik je niet helpen, ik heb mijn ipcc file ook maar online gevonden op een forum.

Zelf geen idee hoe dat werkt, maar misschien dat iemand hier wel eens zelf een ipcc file schreef?
  #13  
Oud 25 November 2009, 20:01
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Berichten: 133
Standaard

zie link:
Ruwebit | Vodafone/KPN/Telfort settings voor je iPhone 3G/GS met firmware 3.0
het werkt nu en geen vervelende pop-up menu's meer!
  #14  
Oud 26 November 2009, 18:32
YiL YiL is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 September 2009
Locatie: R'dam
Berichten: 16
Standaard Doorschakel popups

Ik hoop dat dit het juiste deel is waar ik het plaats.

Sinds een aantal weken krijg ik bij elke (inkomend/uitgaand) gesprek een popup waarbij de info wordt getoond over een doorschakeling.

Deze melding neemt nu dusdanige vormen aan, dat ik op het punt sta om die 3GS op te eten!!!!!

Voordat ik kan opnemen moet ik eerst de popup sluiten voordat ik op opnemen kan drukken.

wie o wie verlos mij van deze doorschakelterreur.

THNX
gr YiL
  #15  
Oud 26 November 2009, 18:35
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd, in het vervolg zelf even zoeken
  #16  
Oud 28 November 2009, 12:18
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door namastee Bekijk bericht
zie link:
Ruwebit | Vodafone/KPN/Telfort settings voor je iPhone 3G/GS met firmware 3.0
het werkt nu en geen vervelende pop-up menu's meer!
Dit werkt bij mij ook.

Simlock vrije iphone met laatste software en geen jailbreak.

Super bedankt !!!!!
  #17  
Oud 29 November 2009, 19:21
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2009
Berichten: 80
Standaard Call Forwarding popup uitzetten 3.1.2

Is er een manier om die irritante call forward pop-up uit te zetten die je krijgt als je iemand belt?

IK heb al van alles geprobeerd= maar krijg deze niet weg.
Bij oudere OS kon je een fix downloaden en installen maar deze werkt niet meer voor 3.1.2, ook de code #004# doet niets met deze popup.

In Cydia is ook geen fix te vinden, helaas geeft een zoek opdracht in google ook geen oplossing, wel honderden links maar nergens een oplossing.

Even samen gevat, ik heb dus een 3G met KPN HI, deze is fabriek af symlock vrij, deze is gejailbreaked naar versie 3.1.2 (laatste versie dus)

Wat ik wil is dat die irritante call forward pop melding verdwijnt als je iemand belt. IK heb dus al msgforwardfix geprobeerd, geen effect, ook #00# geen effect.

Iemand nog een idee?
  #18  
Oud 29 November 2009, 19:23
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd, in het vervolg zelf even zoeken
  #19  
Oud 29 November 2009, 22:50
rabbe_2's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 108
Standaard

En nog niemand die het hier over Rufix heeft gehad? Heeft bij mij die irritante popup gefixt Gewoon Rufix zoeken in Cydia... Is een Russische fix dat de .plist aanpast. Simple as that.
  #20  
Oud 17 December 2009, 17:09
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 March 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 26
Standaard Bellen met Vodafone

Als ik een gesprek opbouw, verschijnt er altijd een dialoogbox met daarin 2 teksten: 'doorschakelen actief' en (onderin) 'sluiten'. Om de verbinding te laten plaatsvinden, moet ik eerst op 'sluiten' drukken voordat de verbinding tot stand komt. Ook als ik besluit het gesprek te beeindigen, moet ik eerst 'sluiten' aantikken alvorens ik de rode knop 'stop gesprek' kan indrukken.

Ik heb uitgevogeld, dat deze dialoogbox niet verschijnt, als ik mijn voicemail uitzet, maar dat kan volgens mij niet de bedoeling zijn. Hoe kom ik van de dialoogbox af en behoud ik toch mijn voicemail?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Doorschakelen actief, uitschakelen? Cynt76 iPhone algemeen 7 20 May 2011 01:57
melding doorschakelen actief toon54 Archief 2 22 June 2009 20:33
'doorschakelen actief' uitzetten aaifoon Archief 1 4 November 2008 11:58
'Call forwarding'/ 'Doorschakelen actief' melding in FW 2.0 soulutions Archief 4 21 July 2008 17:44
KPN/hi 'doorschakelen actief' MartenBecker KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 2 May 2008 17:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:45.