Doorschakelen Actief bericht weghalen

Doorschakelen Actief bericht weghalen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Peter de Wit Als ik een gesprek opbouw, verschijnt er altijd een dialoogbox met daarin 2 teksten: 'doorschakelen actief' en (onderin) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 17 December 2009, 17:13
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Peter de Wit Bekijk bericht
Als ik een gesprek opbouw, verschijnt er altijd een dialoogbox met daarin 2 teksten: 'doorschakelen actief' en (onderin) 'sluiten'. Om de verbinding te laten plaatsvinden, moet ik eerst op 'sluiten' drukken voordat de verbinding tot stand komt. Ook als ik besluit het gesprek te beeindigen, moet ik eerst 'sluiten' aantikken alvorens ik de rode knop 'stop gesprek' kan indrukken.

Ik heb uitgevogeld, dat deze dialoogbox niet verschijnt, als ik mijn voicemail uitzet, maar dat kan volgens mij niet de bedoeling zijn. Hoe kom ik van de dialoogbox af en behoud ik toch mijn voicemail?

heb je bericht verplaatst naar dit topic, zoek hier eens
__________________

Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 January 2010, 23:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2009
Berichten: 4
Standaard "doorschakelen aktief"

ben blij met mn 3gs versie 3.1.2.
maar als ik sommige contacten bel of gebeld wordt krijg ik "doorschakelen aktief" in mn scherm, dat ik dan eerst moet sluiten. hoe kom ik daar van af?
  #23  
Oud 3 January 2010, 23:13
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

\\Topic's samengevoegd. Lees dit eens door
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #24  
Oud 4 January 2010, 21:54
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Het antwoord op al jullie vragen staat hier.

Vodafone/KPN/Telfort settings voor je iPhone 3G/GS met firmware 3.0

Bestand installeren zoals staat beschreven en je hebt nergens meer last van.
Ook op de nieuwste 3.1.2 en zonder jailbreak.
  #25  
Oud 4 January 2010, 22:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2009
Berichten: 4
Standaard

klinkt perfect! alleen: de "iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1" zit helemaal niet bij mijn Itunes :-((

als ik de zg. "moeilijke manier" probeer raak ik dan mn voicemail onherroepelijk kwitj??
  #26  
Oud 4 January 2010, 23:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door paulveldhuis Bekijk bericht
klinkt perfect! alleen: de "iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1" zit helemaal niet bij mijn Itunes :-((

als ik de zg. "moeilijke manier" probeer raak ik dan mn voicemail onherroepelijk kwitj??
Op je Windows PC waar je iTunes geinstalleerd hebt moet je het volgende uitvoeren in het run dialoog (windows toets + R):
Dus met andere woorden.........Itunes niet opstarten maar in je run dialog ( Start, Uitvoeren) die regel intypen.

En inderdaad.....bij de moeilijke manier heb je geen voicemail meer.

Succes.......
  #27  
Oud 4 January 2010, 23:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2009
Berichten: 4
Standaard

Helaas, t lukt niet, die file zit er gewoon niet bij. balen...
Maar in iedergeval bedankt!
  #28  
Oud 7 January 2010, 22:56
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 9
Standaard doorschakelen actief

Beste allemaal,
doorschakelen actief is een speeltje van KPN want T-mobile heeft het niet ik heb zojuist de simkaart vervangen met T-mobile en het probleem is opgelost
  #29  
Oud 7 January 2010, 23:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2009
Berichten: 4
Standaard

En als je vodafone hebt?
Bovendien heeft mn vriendin de zelfde telefoon en hetzelfde abonement maar nergens last van?
  #30  
Oud 7 January 2010, 23:41
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 9
Standaard doorschakelen actief

ik weet het ook niet meer, maar iets klopt er niet, het zeer lastig doordat je twee handelingen moet doen en ik wil geen jailbreak of zoiets. Is er dan niemand ook niet van apple
  #31  
Oud 8 January 2010, 02:23
rabbe_2's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 108
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door r.Vloemans Bekijk bericht
Beste allemaal,
doorschakelen actief is een speeltje van KPN want T-mobile heeft het niet ik heb zojuist de simkaart vervangen met T-mobile en het probleem is opgelost
Niet noodzakelijk van KPN, ik had dit ook voor en ben BASE. Is opgelost door Rufix te installeren vanuit Cydia.
  #32  
Oud 9 January 2010, 15:38
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2009
Berichten: 9
Standaard Rufix te installeren vanuit Cydia !!!!

Rufix te installeren vanuit Cydia wat is dat en welke gevolgen heeft dat ik ben maar een leek en waarom heeft t-mobile dat probleem niet
  #33  
Oud 9 January 2010, 15:49
rabbe_2's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 108
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door r.Vloemans Bekijk bericht
Rufix te installeren vanuit Cydia wat is dat en welke gevolgen heeft dat ik ben maar een leek en waarom heeft t-mobile dat probleem niet
Zoals ik hierboven al zei, dat vervelende bericht weghalen heeft dat als gevolg. Meer is er niet aan. Zo simpel is het. Anyway, ik weet niet waarom T-Mobile dat niet heeft, ik woon in Belgi.
  #34  
Oud 17 January 2010, 12:30
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 416
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mike2000 Bekijk bericht
Het antwoord op al jullie vragen staat hier.

Vodafone/KPN/Telfort settings voor je iPhone 3G/GS met firmware 3.0

Bestand installeren zoals staat beschreven en je hebt nergens meer last van.
Ook op de nieuwste 3.1.2 en zonder jailbreak.

Alleen moet je dit uitvoeren als je Windows 7 gebruikt.
"C:\Program Files\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
  #35  
Oud 18 January 2010, 23:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar datk
Standaard

Beste allen,

Heb toch nog een aantal vragen over deze toepassing.
Ook ik heb hier last van heb zelf vodafone en krijg de melding doorschakelen actief en even wachten of sluiten drukken en de melding is weg.

Heb zelf met vodafone gebeld die zeggen dat hun er niks aan kunnen doen ook niets met een .ipcc bestand en melde me dat ik naar apple moest gaan om meer informatie en oplossingen te bieden ze hebben wel geprobeerd om het bestand wat bij ruwbit.net.article/356 vermeld is te lezen en die melde me dat er voor vodafone geen nalatige eigenschappen in stonden nu is de vraag eigenlijk nog kan dit nalatige eigenschappen veroorzaken aan de iphone.
Dit ook omdat ik las dat als ik dit toepas de voicemail verlies?

ook vind ik het jammer dat ik geen visual voicemail heb, is dit ook niet mogelijk als vodafone klant?

hopelijk is mijn vraag duidelijk.

Groeten,

Laatst gewijzigd door datk; 18 January 2010 om 23:22. Reden: foutieve info
  #36  
Oud 20 January 2010, 18:43
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 3
Standaard

Ben in de vodafonewinkel langsgeweest. Leek het heel even alsof het weg was, maar vervolgens deed niks het meer...
  #37  
Oud 20 January 2010, 18:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 3
Stuur een bericht via MSN naar datk
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Piphone Bekijk bericht
Ben in de vodafonewinkel langsgeweest. Leek het heel even alsof het weg was, maar vervolgens deed niks het meer...

Konden die er wel wat aan doen dan? of melden hun ook dat je naar apple moest bellen?
  #38  
Oud 10 February 2010, 19:42
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Rijssen
Berichten: 199
Standaard

Heeft mij prima geholpen:


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door r.Vloemans Bekijk bericht
Rufix te installeren vanuit Cydia wat is dat en welke gevolgen heeft dat ik ben maar een leek en waarom heeft t-mobile dat probleem niet
  #39  
Oud 13 March 2010, 15:31
Cea Cea is offline
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Berichten: 12
Standaard

De reden is blijkbaar dat wanneer je een toestel koopt bij een Apple erkende provider, zoals T-mobile voor Nederland en voor Belgie is het Mobistar dat je dit problem niet hebt.
Heb een Belgische iPhone met in het begin een Mobistar abbo, geen melding van doorschakeling. Nu ben ik bij Base en kreeg deze melding ( opgelost door een aangepaste ipcc voor Base en dit met Logo ipv de letters BASE).
Dus bij de officiele providers zal je dit normaal niet tegen komen, enkel als je naar vodafone of kpn enz voor nederland overstapt krijg je de melding. Voor Belgie the same, proximus of Base en je hebt prijs.

Voor elke provider vind je wel een aangepaste ipcc die dit euvel oplost. Eventjes zoeken op Apple forums en google.
Dacht dat er zelfs een topic hier op iphoneclub was.

Laatst gewijzigd door Cea; 13 March 2010 om 15:35.
  #40  
Oud 17 March 2010, 10:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Breda
Berichten: 72
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem: doorschakelen actief pop-up. Deze moet je eerst wegklikken en daarna kun je pas opnemen. Met mij 2G iPhone werkte de fix uit Cydia perfect. Met mijn 3GS krijg ik het niet voor elkaar. Mijn toestel is officieel geunlocked door Apple, tegen betaling, en werkt nu met Telfort abo. Ik heb allerlei codes geprobeerd ##004# #004# etc maar elke keer kwam de melding weer terug. Heeft iemand nog voorstellen om de pop-up te laten verdwijnen?
Alvast bedankt, Leon
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Doorschakelen actief, uitschakelen? Cynt76 iPhone algemeen 7 20 May 2011 01:57
melding doorschakelen actief toon54 Archief 2 22 June 2009 20:33
'doorschakelen actief' uitzetten aaifoon Archief 1 4 November 2008 11:58
'Call forwarding'/ 'Doorschakelen actief' melding in FW 2.0 soulutions Archief 4 21 July 2008 17:44
KPN/hi 'doorschakelen actief' MartenBecker KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 2 May 2008 17:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:36.