Doorschakelen Actief bericht weghalen

Doorschakelen Actief bericht weghalen discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Zeker makkelijk (slaat linkje op), maar geen ideeeeeee welke code ik moet gebruiken. Heb er al een flink aantal geprobeerd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 29 June 2010, 17:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Zeker makkelijk (slaat linkje op), maar geen ideeeeeee welke code ik moet gebruiken. Heb er al een flink aantal geprobeerd (ik heb Hi, dus gebruik die van KPN) maar krijg nog telkens de melding.....
Cydia app RUFIX geprobeerd?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 29 June 2010, 17:40
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ja, dat is een of ander russisch tooltje, geen idee wat het doet maar in ieder geval niet mijn "probleem" oplossen. Dus die heb ik vrijwel meteen weer verwijderd.
  #83  
Oud 29 June 2010, 17:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Tjek eens hier: iPhone - Vodafone Carrier Settings ERROR - Vodafone eForum

Werkt jouw voicemailbutton wel?

Schijnt als die goed werkt, de melding ook weg zou moeten zijn...

Basis is eigenlijk dat als ALLE doorschakelingen uit staan, het probleem ook verholpen zou moeten zijn...

Ook lees ik dat iemand zijn toestel nogmaals heeft geupdate en toen van het probleem af was...
  #84  
Oud 29 June 2010, 19:10
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WieerterMenke Bekijk bericht
Tjek eens hier: iPhone - Vodafone Carrier Settings ERROR - Vodafone eForum

Werkt jouw voicemailbutton wel?

Schijnt als die goed werkt, de melding ook weg zou moeten zijn...

Basis is eigenlijk dat als ALLE doorschakelingen uit staan, het probleem ook verholpen zou moeten zijn...

Ook lees ik dat iemand zijn toestel nogmaals heeft geupdate en toen van het probleem af was...
Ja, nou, als ik die toets gebruik belt ie....dan krijg ik m'n "voicemailsysteem" en moet ik mijn 10-cijferig telefoonnummer intoetsen (afsluiten met een #). Dit doe ik : zegt ze fout nummer. Nog een keer... Fout nummer, "wij kunnen u niet helpen"
Eeeeehhhhhh ???

Nog es ingesteld met *5005*86*1233# en nu werkt die knop dus wel....

Wat ik in dat topic lees is dat het eigenlijk een veel breder probleem is en dat ik misschien maar even geduld moet hebben....

Laatst gewijzigd door mvveelen; 29 June 2010 om 19:21.
  #85  
Oud 30 June 2010, 10:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Ja, nou, als ik die toets gebruik belt ie....dan krijg ik m'n "voicemailsysteem" en moet ik mijn 10-cijferig telefoonnummer intoetsen (afsluiten met een #). Dit doe ik : zegt ze fout nummer. Nog een keer... Fout nummer, "wij kunnen u niet helpen"
Eeeeehhhhhh ???

Nog es ingesteld met *5005*86*1233# en nu werkt die knop dus wel....

Wat ik in dat topic lees is dat het eigenlijk een veel breder probleem is en dat ik misschien maar even geduld moet hebben....
Je hebt dus ook KPN?
Moet toch lukken man.. sjezus..

Uuhm...
Basis is eerst ALLE doorschakelingn uitzetten.
Dus bij Instellingen; Doorschakelen UIT.
Dan met de code alle doorschakelingen uit laten zetten:
Daarna alleen Voicemail inschakelen


Kijk!!
Net een nieuw artikel gevonden op Ruwenbit..
Het schijnt ook te werken in 4.0
http://www.ruwebit.net/article/421

##004#
of ##002#

Dan met *5005*86*+31654501233# de voicemail aanzetten.

Jij gebruikte alleen 1233.. Maar dan werkt die knop in het buiten land niet.
Voor KPN het nummer +31612001233 gebruiken...

Succes..!!

Laatst gewijzigd door WieerterMenke; 30 June 2010 om 10:33. Reden: Wel link erbij zetten natuurlijk ;)
  #86  
Oud 30 June 2010, 10:33
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WieerterMenke Bekijk bericht
Je hebt dus ook KPN?
Moet toch lukken man.. sjezus..

Uuhm...
Basis is eerst ALLE doorschakelingn uitzetten.
Dus bij Instellingen; Doorschakelen UIT.
Dan met de code alle doorschakelingen uit laten zetten:
Daarna alleen Voicemail inschakelen


Kijk!!
Net een nieuw artikel gevonden op Ruwenbit..
Het schijnt ook te werken in 4.0

##004# Done (al tig keer)
of ##002# Done (al tig keer)

Dan met *5005*86*+31654501233# de voicemail aanzetten.

Jij gebruikte alleen 1233.. Maar dan werkt die knop in het buiten land niet.
Voor KPN het nummer +31612001233 gebruiken... Ok, aangepast, kan handig zijn in het buitenland....

Succes..!!
Still no luck..... maf toch ? Heb inderdaad KPN (of eigenlijk Hi) en heb met voorgaande FW versies geen problemen hiermee gehad.
  #87  
Oud 30 June 2010, 10:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Still no luck..... maf toch ? Heb inderdaad KPN (of eigenlijk Hi) en heb met voorgaande FW versies geen problemen hiermee gehad.
Deze codes vond ik net op "het net" voor HI:
##61#, ##62#, ##67#, ##21#
Hi extra - Diensten met een Hi Abonnement - Hi

Hier nog meer:
Telefonie in Nederland: Doorschakelen vast

Good Luck..!!
  #88  
Oud 30 June 2010, 10:42
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WieerterMenke Bekijk bericht
Deze codes vond ik net op "het net" voor HI:
##61#, ##62#, ##67#, ##21#
Hi extra - Diensten met een Hi Abonnement - Hi

Hier nog meer:
Telefonie in Nederland: Doorschakelen vast

Good Luck..!!
Dank, dank, dank, maar.....codes helpen niet om de melding weg te krijgen. Blijkbaar ben ik niet de enige, getuige de reakties in het topic wat je hierboven aanhaalt (die had ik ook al gezien en de tips daarin ook al uitgevoerd). Zal er voorlopig mee moeten leven tot er een oplossing voor is.....
  #89  
Oud 30 June 2010, 10:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Dank, dank, dank, maar.....codes helpen niet om de melding weg te krijgen. Blijkbaar ben ik niet de enige, getuige de reakties in het topic wat je hierboven aanhaalt (die had ik ook al gezien en de tips daarin ook al uitgevoerd). Zal er voorlopig mee moeten leven tot er een oplossing voor is.....
Helaas..
We tried our best

Mss nog even Hi bellen.
Mss kunnen zij alle doorschakelingen uitzetten
  #90  
Oud 30 June 2010, 14:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 42
Standaard

Bizar dat hier nog geen oplossing voor is ... ik had onder 3.x de melding weggekregen dmv van een dingetje uit Cydia, weet helaas niet meer hoe het heette. Vind het ook irritant ...
  #91  
Oud 30 June 2010, 14:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Locatie: Breda
Berichten: 72
Standaard

fowardmsg fix of zoiets, werkt niet meer
  #92  
Oud 30 June 2010, 17:14
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Klopt, werkt niet meer. Heb het voorheen ook nooit gehad, maar sinds 4.0 dus wel. Bij Hi ook geen settings veranderd....
Evengoed Hi_webcare op Twitter gevraagd of zij iets konden betekenen. Ze hebben het nagekeken en het is geen setting bij hun. Sterker nog, op zijn BlackBerry heeft ie dezelfde melding. Het moet dus iets zijn in iOS4. Hopen dat iemand iets kan maken in Cydia waardoor deze meldingen weg blijven.
  #93  
Oud 30 June 2010, 20:58
z-nyx's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 May 2008
Berichten: 161
Stuur een bericht via Skype™ naar z-nyx Send a message via twitter to z-nyx
Standaard werkt

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Klopt, werkt niet meer. Heb het voorheen ook nooit gehad, maar sinds 4.0 dus wel. Bij Hi ook geen settings veranderd....
Evengoed Hi_webcare op Twitter gevraagd of zij iets konden betekenen. Ze hebben het nagekeken en het is geen setting bij hun. Sterker nog, op zijn BlackBerry heeft ie dezelfde melding. Het moet dus iets zijn in iOS4. Hopen dat iemand iets kan maken in Cydia waardoor deze meldingen weg blijven.

Ik hen ook Hi en bij mij werkt die oo4 code wel , kan het met je jailbreak te maken hebben ......die heb ik niet ?
__________________
The nice thing about standards is that there are so many to choose from.
  #94  
Oud 1 July 2010, 12:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 42
Standaard

Bij mij heeft #004# gewerkt. Eerst ##004# gedaan, daarna voicemail aangezet met 12331. Laten we hopen dat de melding wegblijft ...

Oh ja, ik heb Vodafone
  #95  
Oud 3 July 2010, 11:47
Channie's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Hellevoetsluis, NL
Berichten: 201
Stuur een bericht via Skype™ naar Channie Send a message via twitter to Channie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door omikron777 Bekijk bericht
Bij mij heeft #004# gewerkt. Eerst ##004# gedaan, daarna voicemail aangezet met 12331. Laten we hopen dat de melding wegblijft ...

Oh ja, ik heb Vodafone
Welke stappen heb je precies gedaan?

#004# of ##004# schakelt alles uit. 12331 zet voicemail aan, maar ook weer de melding. :-(
  #96  
Oud 3 July 2010, 21:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 42
Standaard

sorry ... ##004# deed ik.. maar nu, 1 dag later, is de melding bij mij ook weer terug ... zucht !
Ik blijf nu afwachten totdat ze in Cydia een werkende patch voor 4.0 hebben staan.

NoAccessorySplash en deze fix (ForwardMsg Fix ofzoiets) zijn 2 dingen die ik erg mis met de 4.0 update
  #97  
Oud 8 July 2010, 19:16
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 April 2008
Berichten: 31
Standaard

Ik heb mijn google fu gebruikt om een werkend antwoord ergens te vinden: helaas >> is er iemand die naast alle bovenstaande opties een andere werkende oplossing heeft weten te vinden?
  #98  
Oud 15 July 2010, 12:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door isezumi Bekijk bericht
Ik heb mijn google fu gebruikt om een werkend antwoord ergens te vinden: helaas >> is er iemand die naast alle bovenstaande opties een andere werkende oplossing heeft weten te vinden?
JAAAAH! Net de oplossing gevonden om de 'doorschakel-berichten' weg te krijgen, en werkend gekregen.

Heb een iPhone 3G, factory unlocked, jailbroken, op iOS 4.0.
De oplossing is als volgt:

Ga als volgt te werk:
SSH naar je iPhone, ga naar 'System/Library/Carrier Bundles'

Stap 1) Kopier de volgende mappen naar je computer
a) 'Unknown.bundle' (als reservekopie voor als alles in de soep loopt)
b) Een willekeurige 'officile' 'xxxxx.bundle' (ik heb de TMobile_nl.bundle genomen) - sla deze op in een andere map dan de Unknown.bundle

Stap 2) Hernoem de tweede (de 'officile' bundle, in ons geval TMobile_nl.bundle) naar 'Unknown.bundle'
Stap 3) Wis op je iPhone, via SSH, de originele map 'Unknown.bundle'
Stap 4) Kopier de nieuwe Unknown.bundle (dus eigenlijk de Tmobile_nl.bundle die hernoemt is) naar System/Library/Carrier Bundles
Stap 5) Start je iPhone opnieuw op

(Stap 6: Bel iemand, en laat diegene jou ook eens bellen, en geniet van een popup-loos gesprek )

Mocht je internet nu niet werken (in principe pikt hij nu namelijk de Tmobile-settings uit de nieuwe Carrier Bundle op!) installeer dan een custom APN-settings profiel (bijvoorbeeld door op je iPhone naar help.BenM.at | BENM.AT te browsen). Ik had een dergelijk profiel al staan vr bovenstaande ingreep, waardoor mijn internet het gewoon bleef doen.

Via bovenstaande methode blijft de signature van het profiel correct, klaarblijkelijk checked iOS4 niet of de mapnaam passend is bij de signature.
__________________
iPhone 3g 8GB icm Hi & Eindeloos Online (origineel simlock vrij, Tjechi)

Laatst gewijzigd door icerunner; 19 July 2010 om 17:52.
  #99  
Oud 19 July 2010, 17:27
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2007
Berichten: 136
Standaard

Tja, iemand een oplossing hiervoor (iPhone 4 met 4.01 firmware) ?

Alvast bedankt !
  #100  
Oud 19 July 2010, 17:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 July 2009
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door darkmanx Bekijk bericht
Tja, iemand een oplossing hiervoor (iPhone 4 met 4.01 firmware) ?

Alvast bedankt !
Ehm... Heb je het bericht bven jouw bericht gelezen? (oftewel: mijn vorige bericht?)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Doorschakelen actief, uitschakelen? Cynt76 iPhone algemeen 7 20 May 2011 01:57
melding doorschakelen actief toon54 Archief 2 22 June 2009 20:33
'doorschakelen actief' uitzetten aaifoon Archief 1 4 November 2008 11:58
'Call forwarding'/ 'Doorschakelen actief' melding in FW 2.0 soulutions Archief 4 21 July 2008 17:44
KPN/hi 'doorschakelen actief' MartenBecker KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 2 May 2008 17:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:57.