Supreme Preferences 3.0 - By iMario

Supreme Preferences 3.0 - By iMario discussie in Jailbreak apps en thema's forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door iMario WinterBoard werkt met Mobile Substrate ja, je mag het .plist bestandje ook gewoon in SpringBoard .app zetten. En dat met ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak apps en thema's
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #821  
Oud 13 May 2009, 16:32
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
WinterBoard werkt met Mobile Substrate ja, je mag het .plist bestandje ook gewoon in SpringBoard.app zetten. En dat met de plaatjes ligt hem aan WinterBoard Lite.
met winterboard lite uit doen de plaatjes het anders nog steeds niet
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #822  
Oud 13 May 2009, 16:52
» iPod touch 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 6
Standaard

Wat zou ik moeten lezen? Ik praat over de nieuwe sp itouch, dan moet die toch werken?
  #823  
Oud 13 May 2009, 19:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aap14 Bekijk bericht
Wat zou ik moeten lezen? Ik praat over de nieuwe sp itouch, dan moet die toch werken?
Lees even de posts op de vorige pagina door, dan weet je genoeg
  #824  
Oud 13 May 2009, 21:36
» iPod touch 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 6
Standaard

sorry fout gelezen.. Dacht dat de normale sp niet werkte op de itouch.. Niet dat er een speciale versie was voor de itouch
  #825  
Oud 13 May 2009, 21:44
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 June 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Aap14 Bekijk bericht
sorry fout gelezen.. Dacht dat de normale sp niet werkte op de itouch.. Niet dat er een speciale versie was voor de itouch
Kan gebeuren, zelfs de besten maken fouten
  #826  
Oud 13 May 2009, 22:00
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Okee dr zit een serieus probleem in Supreme Pref.! Iedere keer als ik het installeer, dan gooit ie mn labels onder mn icons op mn springboard dr af:S ik krijg ze dan niet meer terug en moet weer helemaal herstellen!
Ik dacht eerst dat ergens anders de fout in zat, dus vanaf niks begonnen en hij doet het nogsteeds...
  #827  
Oud 13 May 2009, 22:04
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Waarom moet je dan herstellen.

Zet Hide Icon Labels gewoon uit in Supreme Preferences > Mobile Substrate.

Mensen, onthoud ook: Oranje schakelaars geven aan de een respring vereist is! Bij sommige schakelaars respringt hij vanzelf, omdat de respring dan Úcht persÚ nodig is!
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #828  
Oud 13 May 2009, 22:04
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Kijk eens in Supreme Preferences -> MobileSubstrate en zet Hide Icons Labels op OFF
  #829  
Oud 13 May 2009, 22:07
Rasz's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 208
Standaard

Jezus, waaarom staat die dan ook standaard aan?
Ik had eerst niet door dat het daar aan lag, maar aan SBSettings, maar dat was de eerste respring na insalleren van SP.
Ik heb heel winterboard aan en uit gezet, hielp niks, toen reboot, hielp ook niks..
Shit, vandaag 4x hersteld.. ongelofelijk


Op die oude fout in te gaan, ik had de beta dr op staan, toen verwijderde ik SP kreeg ik een conflict in beeld te zien, die ging na een seconde weer weg. Heb iphone hersteld, had net een reservekopie gemaakt, dus kon geen kwaad

Laatst gewijzigd door Rasz; 13 May 2009 om 22:09.
  #830  
Oud 13 May 2009, 22:15
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Jezus kan er niks aan doen, ik ook niet. Maar een update wel.
  #831  
Oud 13 May 2009, 22:21
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Lier, Belgie
Berichten: 37
Question

Ik krijg Supreme Preferences niet te zien. Ik heb hem aangevinkt in
winterboard en hij staat bovenaan.
Ik heb dit ook met bijv. een ander keyboard,calculator,dialer.
Themes werken wel gewoon goed. Weet iemand hier een oplossing voor ?
ps. ik ben ook mijn letters onder mijn icoontjes kwijt .

Laatst gewijzigd door tarantino; 13 May 2009 om 22:24.
  #832  
Oud 13 May 2009, 22:22
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Wat bedoel je met 'niet te zien'?
  #833  
Oud 13 May 2009, 22:25
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Lier, Belgie
Berichten: 37
Standaard

Er staat wel het Supreme Preferences icoontje maar in mijn instellingen staat geen Supreme Preferences.
  #834  
Oud 13 May 2009, 22:28
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tarantino Bekijk bericht
Er staat wel het Supreme Preferences icoontje maar in mijn instellingen staat geen Supreme Preferences.
Zal hem eerder aan wat anders liggen dan. Niet aan Supreme Preferences.
  #835  
Oud 13 May 2009, 22:29
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Lier, Belgie
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iMario Bekijk bericht
Zal hem eerder aan wat anders liggen dan. Niet aan Supreme Preferences.
Enig idee wat dan ?
  #836  
Oud 13 May 2009, 23:04
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tarantino Bekijk bericht
Enig idee wat dan ?
Kan niet zien wat er allemaal op je iPhone staat, hoor.
  #837  
Oud 13 May 2009, 23:04
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tarantino Bekijk bericht
Enig idee wat dan ?
Staat het vAnbove in wb?
  #838  
Oud 13 May 2009, 23:07
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Lier, Belgie
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems Bekijk bericht
Staat het vAnbove in wb?
ja helemaal bovenaan.
  #839  
Oud 13 May 2009, 23:20
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2008
Locatie: Lier, Belgie
Berichten: 37
Standaard

Hij start wel op en ik zie het nieuwe Supreme Preferences laadscherm maar in de instellingen is er daarna niks meer van te zien.
Dit gebeurt ook als ik een andere dialer wil of calculator ofzo.
  #840  
Oud 13 May 2009, 23:53
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tarantino Bekijk bericht
Hij start wel op en ik zie het nieuwe Supreme Preferences laadscherm maar in de instellingen is er daarna niks meer van te zien.
Dit gebeurt ook als ik een andere dialer wil of calculator ofzo.
Installeer WinterBoard opnieuw.
Discussie gesloten

Labels
instellingen, preferences, settings, supreme, winterboard


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
supreme preferences pieter69 Jailbreak apps en thema's 8 30 May 2011 01:30
iPhone: Supreme preferences syds Jailbreak 1 24 May 2010 23:08
Supreme Preferences milan13 Archief 1 4 October 2009 16:54
FW 2.x: Supreme Preferences 1.6.3 RVPV2009 Jailbreak [archief] 1 1 May 2009 12:38
Supreme Preferences 3.0 Beta - Firmware 3.0 - By iMario iMario Archief 15 24 April 2009 19:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:38.