Micro-sim Vodafone

Micro-sim Vodafone discussie in Vodafone forum; ( verdwijnt na registratie ) In enschede kun je ze ook ophalen bij vodafone. ik ga er morgen langs!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Vodafone
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 14 August 2010, 02:09
hekimoglu's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 148
Standaard

In enschede kun je ze ook ophalen bij vodafone.

ik ga er morgen langs!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 14 August 2010, 20:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 May 2010
Locatie: West-Brabant
Berichten: 633
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door webgangster Bekijk bericht
Inmiddels werkt het bij mij
office.vodafone.nl
vodafone
vodafone

Razend snel! (H)
Hee,

wat moet je nou precies doen bij mij kan die ook niet vinden?

Edit: Laat maar is al gelukt Maar 1 vraag stel ik zit op safari (internet) En druk op homebutton knop sluit die dan automatisch af gaat er dan geld van af( Als ik prepaid zou hebben)

Laatst gewijzigd door Hermadrid; 14 August 2010 om 20:59.
  #163  
Oud 15 August 2010, 19:30
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Berichten: 186
Standaard

kun je nu alleen microsim krijgen via de winkel of ook via 1200 dat ze hem thuis sturen?
kan altijd nog knippen als mislukt een nieuwe regelen
  #164  
Oud 16 August 2010, 14:21
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Berichten: 78
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Hermadrid Bekijk bericht
Hee,

wat moet je nou precies doen bij mij kan die ook niet vinden?

Edit: Laat maar is al gelukt Maar 1 vraag stel ik zit op safari (internet) En druk op homebutton knop sluit die dan automatisch af gaat er dan geld van af( Als ik prepaid zou hebben)
Met multitasking blijft safari op de achtergrond werken, volgens mij.
Dit kun je dan uitschakelen door de home button 2x in te drukken en safari af te sluiten.
  #165  
Oud 16 August 2010, 14:26
dj_ko's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Zwollywood
Berichten: 83
Standaard

zijn er trouwens zichtbare signaal-ontvangst verschillen tussen een verknipte vodafone sim en een officiele micro-sim van vodafone?
__________________
Waarom kijk je hier? ga Mn posts eens lezen!
  #166  
Oud 21 August 2010, 14:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2010
Berichten: 12
Standaard

Wil ik ook wel eens weten, zit nu nog te twijfelen of ik zal knippen.
  #167  
Oud 21 August 2010, 15:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 76
Standaard

Mijn verknipte Telfort simkaartje had supergoed ontvangst (thuis), terwijl mijn nieuwe Vodafone microsimkaartje echt slecht ontvangst heeft... maar kan ook aan de provider liggen natuurlijk. Ik had geen deathgrip met mijn verknipte Telfort simkaartje, maar nu wel met mijn Vodafone microsimkaartje. Het zal wel.
  #168  
Oud 21 August 2010, 15:42
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 107
Standaard

Razend snel! (H)
Oorspronkelijk geplaatst door webgangster
Inmiddels werkt het bij mij
office.vodafone.nl
vodafone
vodafone

Razend snel! (H)
heej allemaal, inmiddels heb ik ook de iphone en vodafone microsim.werkt allemaal als een zonnetje. alleen heb ik hier toch echt als netwerk ingesteld live.vodafone.com wat is het verschil met office.vodafone.nl? is dat voor zakelijke klanten o.i.d?
  #169  
Oud 21 August 2010, 22:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maddutchy Bekijk bericht
Razend snel! (H)
Oorspronkelijk geplaatst door webgangster
Inmiddels werkt het bij mij
office.vodafone.nl
vodafone
vodafone

Razend snel! (H)
heej allemaal, inmiddels heb ik ook de iphone en vodafone microsim.werkt allemaal als een zonnetje. alleen heb ik hier toch echt als netwerk ingesteld live.vodafone.com wat is het verschil met office.vodafone.nl? is dat voor zakelijke klanten o.i.d?
Je geeft het juiste antwoord al, het is voor zakelijke klanten.
  #170  
Oud 21 August 2010, 22:21
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Groningen
Berichten: 92
Stuur een bericht via MSN naar Pdeb1993 Stuur een bericht via Skype™ naar Pdeb1993 Send a message via twitter to Pdeb1993
Standaard

Ik ga volgende week even in Groningen (herestraat) kijken we hebben 2 vodafone shops en kijken wat zij hier van weten en aan doen ik laat het jullie weten.
__________________
- 2009 de USA Iphone 3G 8GB -- 2010 de UK iPhone 4 16GB -- 2010 de USA iPad Wi-Fi 32GB -
  #171  
Oud 1 September 2010, 07:24
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik wil de iPhone 4 gaan halen bij T-mobile maar mijn abonnement bij vodafone loopt pas 30 nov af. Nou kan ik mijn huidige sim van Vodafone omzetten naar een microsim maar dan werkt dat toch niet in mijn iPhone 4 want die is niet simlock vrij toch?

Dus wat is eigenlijk het nut van een nieuw abonnement afsluiten bij een nieuwe provider en een nieuwe toestel krijgen terwijl je die toch nog niet kan gebruiken?
  #172  
Oud 1 September 2010, 08:35
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2010
Berichten: 27
Standaard

Vorige week in R'dam, op de lijnbaan, een micro-sim gehaald. Bij een vodafone servicepunt. Naar binnen, legitimatie laten zien en 2 minuten later weer buiten met een (gratis) simkaartje.
Prima geregeld dus.
  #173  
Oud 1 September 2010, 08:47
gus gus is offline
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 8
Standaard

ook ik in Doetinchem in de Vodafone winkel, gewoon een ms gehaald.
prima services hoor
  #174  
Oud 2 September 2010, 20:34
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2010
Berichten: 40
Standaard

Ben nu bezig met nummer behoud van de actie.
Ze vragen wat mijn netwerk provider is KPN lijkt me, aangezien ik bij Hi zit.

Dan vragen ze naar de service provider, lijkt me dan dat ik daar Hi in moet vullen. Helaas staat deze er niet tussen.

Moet ik dan bij service provider ook gewoon SP mobiel/KPN selecteren.
Hoop dat iemand me hier even snel mee kan helpen.
__________________
__________________
iPhone 4 16 GB/iPad 32 GB Wi-Fi
  #175  
Oud 2 September 2010, 22:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 35
Standaard

ik durf niet te knippen, dus vandaag microsim binnen gekregen, alleen 1 probleem...
bij het synchroniseren krijg ik mijn contacten er niet op... ik moet vast iets aanvinken, alleen wat ?ik heb bij de nieuwe geen jailbreak of zo... alleen een kale Iphone.Ik heb contact tool erop gezet, maar krijg ik ook niet voor elkaar.. het mooiste zou zijn via Itunes, ik zie wel een kopje contactgegevens, alleen is deze van outlook..
wie kan mij helpen, het zijn dik 150 contacten.. en ik krijg al kramp bij de gedachte..whaaaaa...
  #176  
Oud 2 September 2010, 23:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 June 2010
Locatie: zeist
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Luukx Bekijk bericht
Ben nu bezig met nummer behoud van de actie.
Ze vragen wat mijn netwerk provider is KPN lijkt me, aangezien ik bij Hi zit.

Dan vragen ze naar de service provider, lijkt me dan dat ik daar Hi in moet vullen. Helaas staat deze er niet tussen.

Moet ik dan bij service provider ook gewoon SP mobiel/KPN selecteren.
Hoop dat iemand me hier even snel mee kan helpen.
__________________

IDD gewoon kpn invullen Hi is uiteindelijk ook kpn
  #177  
Oud 3 September 2010, 09:44
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luukdoedens Bekijk bericht
ik durf niet te knippen, dus vandaag microsim binnen gekregen, alleen 1 probleem...
bij het synchroniseren krijg ik mijn contacten er niet op... ik moet vast iets aanvinken, alleen wat ?ik heb bij de nieuwe geen jailbreak of zo... alleen een kale Iphone.Ik heb contact tool erop gezet, maar krijg ik ook niet voor elkaar.. het mooiste zou zijn via Itunes, ik zie wel een kopje contactgegevens, alleen is deze van outlook..
wie kan mij helpen, het zijn dik 150 contacten.. en ik krijg al kramp bij de gedachte..whaaaaa...
Het probleem wordt voor anderen wellicht wat duidelijker als je ook vertelt waar die contacten nu op of in staan. Misschien kunnen we je dan helpen. Het synchroniseren van contacten dient (zonder jailbreak) inderdaad te gebeuren via iTunes, of als ze op je simkaart staan direct via je iPhone. (Instellingen > Mail, Contacten, Agenda > Importeer simcontacten)
  #178  
Oud 3 September 2010, 14:49
JHMdeRuijter's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2009
Locatie: Schagen
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar JHMdeRuijter Send a message via twitter to JHMdeRuijter
Standaard

O.a. te bestellen bij Welkom bij TripleTelecom, onafhankelijk specialist op het gebied van (mobiele)communicatie voor de zakelijke markt. - TripleTelecom gevestigd in Haarlem
Binnen enkel dagen in huis
  #179  
Oud 8 September 2010, 11:51
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2010
Berichten: 14
Standaard

Inderdaad netjes geregled bij Vodafone. MAAR WAT ZE NIET VERTELLEN: je kan alleen de microsim krijgen, geen duosim. Ik heb altijd een duosim als backup met een oude telefoon. Dat vind ik prettig. Als je je telefoon kwijt bent of kapot gaat, kan je nog steeds direct bellen en ben je bereikbaar.

Duosim met normale Sim en microsim: niet mogelijk, meneer.
Duosim met 2 microsims kan ook niet. (wil ik ook niet want ik heb geen 2 iphone4s, maar gaat om het principe).
  #180  
Oud 8 September 2010, 11:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 July 2010
Berichten: 29
Standaard

Normale duosim aanvragen en dan 1 tot microsim knippen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone prepaid micro-sim 1GB pdw75 Vodafone 23 6 December 2011 16:23
Sim kaart naar Micro sim Scooter Mobistar 10 11 November 2010 16:46
Duo sim vervalt bij activatie micro sim, beter oude knippen? s.keesen T-Mobile 10 1 August 2010 01:12
Micro Sim ligt al in winkels Vodafone.... BT73 iPhone accessoires en onderdelen 0 12 July 2010 16:14
Van sim naar Micro-sim hilversum1981 iPhone algemeen 8 1 July 2010 11:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:58.