Beltegoed wordt automatisch afgeschreven HI

Beltegoed wordt automatisch afgeschreven HI discussie in Overige providers Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Ja grample, ik heb gezocht. Ik kom bij pagina's waar ik zie dat ik bij instellingen > Netwerk > edge dit kan aanpassen. Maar dit ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > Overige providers Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 03-05-08, 15:19
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard Beltegoed wordt automatisch afgeschreven HI

Ja grample, ik heb gezocht.
Ik kom bij pagina's waar ik zie dat ik bij instellingen > Netwerk > edge dit kan aanpassen.
Maar dit is het probleem.
Er staat geen EDGE optie onder netwerk.
En ik heb net voor 10 euro een oneindig internet abonnement genomen bij Hi, maar er gaat wel beltegoed af als ik het weer controleer...
bij het netwerk is overigens NL KPN gevonden...

Kan iemand me hierbij helpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #22  
Oud 03-05-08, 15:30
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Ga naar Settings, General, Reset en selecteer Reset Network Settings

Hierna verschijnt de EDGE setting wel onder Settings, General, Network.
__________________

Laatst gewijzigd door ironmanixs; 03-05-08 om 15:42.
  #23  
Oud 03-05-08, 15:31
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Je eigen sim zit toch wel in de iPhone, he? Anders zie je de EDGE optie inderdaad niet.
  #24  
Oud 03-05-08, 15:47
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ironmanixs Bekijk bericht
Ga naar Settings, General, Reset en selecteer Reset Network Settings

Hierna verschijnt de EDGE setting wel onder Settings, General, Network.
ok nu voel ik me ***, er staat netwerk onder settings, maar idd ook bij general.
Ik had niet verwacht dat ik daar moest kijken.
Bedankt, maar meteen een volgend probleem:

Ik heb bij Hi een oneindig internet abonnement genomen voor 10 euro per maand.
Alleen gaat op de een of andere manier mijn beltegoed langzaam omlaag, hoe kan dat?(dataroaming is uit)of kan deze aan bij het abonnement?
  #25  
Oud 03-05-08, 15:51
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Geen idee, misschien verstandig om even na te vragen bij KPN of je data abonnement al actief is.

DataroamingFF zorgt er alleen voor dat wanneer je in het buitenland bent je geen gebruik kunt maken van GPRS/EDGE vandaar 'roaming'.
  #26  
Oud 03-05-08, 15:55
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Beltegoed wordt automatisch afgeschreven

Heb ik gelijk of niet als ik voor de zoveelste keer zeg dat je niet of niet goed genoeg gebruik maakt van de zoekfunctie ?

Dit keer sluit ik je thread niet en voeg ik deze samen met die oude maar ik heb je al gewaarschuwd, als je zo door gaat krijg je een tijdelijk ban !
  #27  
Oud 03-05-08, 15:57
ironmanixs's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 282
Stuur een bericht via Instant Messenger naar ironmanixs Stuur een bericht via MSN naar ironmanixs
Standaard

Daar heeft Grample natuurlijk wel een punt
  #28  
Oud 03-05-08, 16:05
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

how the drol weet jij dat allemaal te vinden?
je bent een levende kaart...
ik HEB gezocht!!!
  #29  
Oud 16-04-10, 00:20
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Berichten: 8
Standaard

Iemand enig idee?
Ik heb hetzelfde probleem.
Er wordt gewoon beltegoed afgeschreven zonder dat ik ook maar sms of bel.
GPRS staat uitgeschakeld via BossPref dus daar kan het niet aan liggen.

Ik hoor het graag! Ik heb geen zin om steeds weer nieuw beltegoed te halen zonder dat ik er gebruik van maak. Of moet ik overstappen op Vodafone o.i.d.?
  #30  
Oud 29-04-10, 22:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb dit probleem ook gehad met een prepaid kaart van T mobile. Via provider konden ze me niet helpen. Ook op dit forum is het moeilijk zoeken. Maar de oplossing staat er bij: op je iphone via internet gaan naar Disable EDGE/3G data on iPhone - iphonenodata.com - for free en bestandje downloaden (Disable EDGE/3G.) probleem opgelost. Nu kan je alleen via Wi-Fi op internet. op het moment dat je via 3g of gprs of edge internet data wil laden geeft hij aan dat dit niet kan. Prima oplossing nu blijft mijn beltegoed er in iedergeval op staan en gaat deze niet verloren aan ongevraagd dataverkeer. suc6
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto: nieuw bericht wordt automatisch aangemaakt gaboronline Muziek, foto & video 1 18-11-10 13:33
Wordt tijd automatisch aangepast aan tijdzone? Geert1976 iPhone algemeen 3 08-04-10 12:00
wanneer afgeschreven? nickdw iPhone Apps 5 28-05-09 11:22
iPhone upgrade, X-Sim afgeschreven Marx Meinen Archief 1 30-11-08 18:07
Iets via E-Bay gekocht, maar geld niet afgeschreven? JaapTrekhaak Archief 2 03-12-07 22:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:35.