Geen ontvangst bij BASE

Geen ontvangst bij BASE discussie in Overige providers BelgiŽ forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door jackybe67 Heb opeens ook geen ontvangst meer......regio Antwerpen. Nota : edge werkt wel Base heeft enkel een Edge Netwerk, het 3g ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers BelgiŽ > Overige providers BelgiŽ
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 November 2009, 19:02
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jackybe67 Bekijk bericht
Heb opeens ook geen ontvangst meer......regio Antwerpen.

Nota : edge werkt wel
Base heeft enkel een Edge Netwerk, het 3g is nog aan uitrol toe.
Dus snap niet goed wat je bedoelt
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 November 2009, 19:49
» iPhone 6 128GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jackybe67 Bekijk bericht
Heb opeens ook geen ontvangst meer......regio Antwerpen.

Nota : edge werkt wel
Ik woon ook in Antwerpen en bij mij staat edge ook aan maar ik kan niet de andere telefoon functies gebruiken.
  #23  
Oud 10 November 2009, 19:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 October 2007
Berichten: 7
Standaard

Kan inderdaad ook niet bellen.....hoop dat Base het snel zal oplossen.
  #24  
Oud 10 November 2009, 20:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 November 2009
Berichten: 1
Standaard

same here regio Antwerpen !
  #25  
Oud 10 November 2009, 21:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door culin Bekijk bericht
same here regio Antwerpen !
daarom dat het handig is dat er een regio meegegeven wordt dus
blijkt gewoon een regionaal probleem dat waarschijnlijk te wijten is aan die netwerk upgrade naar 3G.

Nuja, uiteindelijk heb zo'n zaken niet veel meer te maken met een iPhone aangezien het het volledige netwerk betreft.
  #26  
Oud 11 February 2010, 20:15
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 1
Standaard

Ikzelf zit hier ook met volgend probleem, ik heb hier 2 iphones liggen 32Gig gs, 1tje met Base en 1tje met proximus allebij unlocked maar ik kan er niet mee bellen ze geven allebij de melding dat ze geblokkeerd zijn ???
Iemand een idee hoe ik dat kan oplossen aub - Grtz Kris
  #27  
Oud 12 February 2010, 09:31
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fashion1971 Bekijk bericht
Ikzelf zit hier ook met volgend probleem, ik heb hier 2 iphones liggen 32Gig gs, 1tje met Base en 1tje met proximus allebij unlocked maar ik kan er niet mee bellen ze geven allebij de melding dat ze geblokkeerd zijn ???
Iemand een idee hoe ik dat kan oplossen aub - Grtz Kris
Staat er bovenaan links Simlock? Misschien dan nog even ontgrendelen (zoals je ook je simpincode moet ingeven bij elke gewone gsm).
  #28  
Oud 27 July 2010, 13:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 7
Standaard

zijn er hier nog mensen die problemen hebben met base?
ik heb een iphone 3gs 16GB unlocked van O2 UK uit.
hij staat op IOS 4.0.1 met baseband 05.13.04
op het mobistar netwerk werkt hij perfect, maar met base totaal niet.
ben al naar de winkel geweest, en daar hebben ze me een nieuwe sim kaart meegegeven maar dit lost het probleem niet op
kan er mij iemand helpen, of weet er iemand hier iets meer van?
  #29  
Oud 27 July 2010, 21:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DjWesley Bekijk bericht
zijn er hier nog mensen die problemen hebben met base?
ik heb een iphone 3gs 16GB unlocked van O2 UK uit.
hij staat op IOS 4.0.1 met baseband 05.13.04
op het mobistar netwerk werkt hij perfect, maar met base totaal niet.
ben al naar de winkel geweest, en daar hebben ze me een nieuwe sim kaart meegegeven maar dit lost het probleem niet op
kan er mij iemand helpen, of weet er iemand hier iets meer van?
Probeer eens met een proximus SIM kaart. Ik vermoed dat je dan de melding zal krijgen dat de gsm geblokkeerd is... Ik denk dat 02 de iphone heeft laten blokkeren. mobistar kan je echter steeds gebruiken, ook op geblokkeerde gsm's (~gestolen gsms bijvoorbeeld, waarmee ik niet wil zeggen dat jouw iphone gestolen is hoor... maar allicht vind 02 het niet zo leuk dat ze die laten blokkeren !?)

Hoe is je iphone geunlocked -> ultrasn0w ?

Ik zou niet direct weten wat je ermee moet aanvangen...
Je kan eens bellen naar base en vragen of ze jouw EMEI niet willen deblokkeren en eventueel vragen hoe het komt dat die geblokkeerd is.

Als dat niet lukt zou je die best verkopen 2dehands ; eerst terug locken en zeggen dat je hem niet unlocked krijgt.... best doen voor de 4g hier is, want dan zal de prijs van een 2dehands 3GS wel zwaar zakken vermoed ik.

Als je meer info hebt, hou je me dan op de hoogte, ik ben wel een benieuwd..
  #30  
Oud 28 July 2010, 09:19
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 7
Standaard

Mijn telefoon heb ik laten unlocken door O2 zelf (na veel heen en weer gemail hebben ze dit gedaan).
Dat kostte £15 om te doen.
Hij is dus officieel unlocked.
Mij lijkt indien de gsm geblokkeerd zou zijn, dat ze dit wel even zouden zeggen?
  #31  
Oud 28 July 2010, 10:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DjWesley Bekijk bericht
Mijn telefoon heb ik laten unlocken door O2 zelf (na veel heen en weer gemail hebben ze dit gedaan).
Dat kostte £15 om te doen.
Hij is dus officieel unlocked.
Mij lijkt indien de gsm geblokkeerd zou zijn, dat ze dit wel even zouden zeggen?
£15 valt goed mee hť. Zo raar dat mobistar wel werkt en base niet....

Ik had alleszins voor met iemand anders zijn gsm dat proximus zei dat die geblokkeerd was. Allicht was dit hetzelfde verhaal als bij jou (die kwam ook uit de UK als ik me niet vergis).

Je had die misschien ook kunnen unlocken met de laatste versie van ultrasn0w. Ma bon, blij dat jouw probleem opgelost is!
  #32  
Oud 28 July 2010, 10:43
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 7
Standaard

Het probleem is niet opgelost hť ...
Mijn telefoon werkt perfect op mobistar maar dus niet met base.
Ik zie base staan vanboven, maar geen enkel streepje bereik.
Met mobistar heb ik dus wel perfect bereik.
Hoe kan ik weten indien mijn telefoon dan geblokkeerd is door een bepaalde provider?
  #33  
Oud 28 July 2010, 11:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DjWesley Bekijk bericht
Het probleem is niet opgelost hť ...
Mijn telefoon werkt perfect op mobistar maar dus niet met base.
Ik zie base staan vanboven, maar geen enkel streepje bereik.
Met mobistar heb ik dus wel perfect bereik.
Hoe kan ik weten indien mijn telefoon dan geblokkeerd is door een bepaalde provider?
Stop er een proximus sim in en probeer te bellen... Dan zal er een stem zeggen dat jouw gsm geblokkeerd is....

Blijkbaar is het apple zelf die de telefoon blokkeert: zie forum iPhone geblokkeerd door Apple - Pagina 5 - InterMactivity Forum

Je kan eens proberen jailbreaken en de laatste versie van yellowsn0w erop zetten...
  #34  
Oud 29 July 2010, 17:02
Colpaert's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Locatie: BelgiŽ, Gavere
Berichten: 427
Standaard

iemand een lijst met de emailadressen van de BASE-shops in BelgiŽ?
  #35  
Oud 29 July 2010, 19:42
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 7
Standaard

Iedereen alvast vriendelijk bedankt voor de reacties... Ik heb contact gehad met de klantendienst van Base. Daar zeiden ze me dat het aan het toestel moet liggen ( een open deur in trappen ), en dat ik met het toestel zelf ''s naar de base winkel moet gaan.
Opnieuw jailbreaken is een optie, maar momenteel kan dit niet wegens geen voorradig voor ios4, en ook de shsh keys niet opgeslaan van de vorige versies.
Tevens is het dan ook wat nutteloos dat ik £15 betaald heb om hem officieel te laten unlocken.
Dit weekend maar eens naar de Base shop gaan in Roeselare. Ik houd jullie op de hoogte.
Is er hier trouwens iemand die weet waar ik kan controleren of mijn iPhone geblocked is?
  #36  
Oud 25 November 2010, 21:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 35
Standaard

Misschien een goed bericht?
Ben niet 100% zeker maar volgens mij is Base bezig met het omschakelen van Edge naar 3G in Leuven, BelgiŽ. (We hebben hier lang op gewacht. Ik weet niet of dit noemenswaardig is te vernoemen, en of dit op iPhoneclub kan.) Maar dit is misschien wel interessant en leuk nieuws voor iPhonegebruikers in Leuven/die Leuven bezoeken.
(Mobilevikings= Ä15/maand prepaid, 2GB data, 1000 sms'en en die 15Ä kan je opbellen (=61min bellen)
Als Mobilevikings voor 1 december 5000 'likes' heeft op hun pahina op Facebook, krijgen we er nog eens 1000 bij (deze wel enkel van MV klanten naar MV klanten)

Mvg
KL
Twitter:

mobilevikings mobilevikings
Er kunnen in Leuven nog wat onderbrekingen zijn tijdens de omschakeling!
8 minutes ago Favorite Retweet Reply
  #37  
Oud 4 December 2010, 20:01
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2010
Berichten: 20
Standaard

Ik heb ook iphone 3gs
heb mobile vikings, heb last van slechte ontvangst, kan iemand me aub helpen

Mvg

EDIT

Misschien kan dit helpen


Laatst gewijzigd door Nick1908; 4 December 2010 om 20:04.
  #38  
Oud 5 December 2010, 00:43
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.761
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nick1908 Bekijk bericht
Ik heb ook iphone 3gs
heb mobile vikings, heb last van slechte ontvangst, kan iemand me aub helpen

Mvg

EDIT

Misschien kan dit helpen

Verklaar u nader wat je probleem is dan?

MV werkt via het netwerk van base; MV heeft heel veel mooie voordelen wat andere providers niet kunnen aanbieden, helaas is het zo dat base wel liegt in hun reclame spots en dergelijke meer zij het beste bereik hebben,helaas hebben zij nu net het minst goeie netwerk.

Mijne maat heeft ook een 3Gs en MV en ik vergelijk dikwijls met deze o verscheidene plaatsen, op de meeste plaatsen scoor ik beter (proximus) qua bereik.

Maar heb je het dan op vele plaatsen je slecht bereik hebt?

Ik woon ook bv op een plaats waar ik met geen enkele provider superbereik heb, mee z'n alleen slechts een paar blokjes maar.
  #39  
Oud 6 December 2010, 12:01
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 November 2010
Berichten: 20
Standaard

Ik praat niet over het bereik van internet, maar wel om te bellen en smsen zal ik zeggen

Als ik buite ben heb ik inderdaad goede ontvangst maar als ik ergens binnen zit of ergens in een klein dorp heb heb ik soms maar 1 blokje en soms niets ...

Ik heb ook al een SIM van proximus erin gestoken en is net hetzelfde prob

Alvast bedankt !
  #40  
Oud 13 March 2011, 14:59
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2011
Locatie: Belgie
Berichten: 4
Standaard

Ik heb dezelfde probleem met mijn schoonbroer zijn 3gs, heb ios 4.2.1 erop gezet en gedowngrade naar bb 06.15.00 en gejailbreakt met redsnow en unlockt met repo666.ultrasn0w.com, alles gedaan zoals het hoort maar krijg alle netwerken maar kan base niet selecteren,krijg dan wel jim te zien maar geen streepjes. 1 dag is het goed gegaan en kon ik bellen en sinds de volgende dag niets meer. Word er gek van
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
providers gevonden, toch base geen ontvangst(belgie) seleiphone Base 5 12 November 2012 09:21
iPhone 3G: unlock werkt behalve bij m n provider base (belgie) erol Unlock 22 7 November 2011 20:22
iPhone 4 bij BASE in BelgiŽ gekocht, nu defect... stefmen Koopinformatie BelgiŽ 37 7 August 2011 13:30
3G bij Base in Leuven kasperlannoo Chat en geruchten 2 24 December 2010 15:57
bij autolock geen ontvangst svekke Unlock [archief] 21 15 February 2008 22:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:57.