Geen ontvangst bij BASE

Geen ontvangst bij BASE discussie in Overige providers Belgi forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds kort een probleem met mijn provider Base. Ik krijg geen ontvangst meer van de Provider, we hebben hier 2 iPhones met identiek ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Overige providers Belgi
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 04-11-09, 10:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 4
Standaard Geen ontvangst bij BASE

Ik heb sinds kort een probleem met mijn provider Base.
Ik krijg geen ontvangst meer van de Provider, we hebben hier 2 iPhones met identiek hetzelfde probleem, die problemen kwamen voor op identiek dezelfde tijdstippen.
Bij de instellingen vind ik nog altijd de 3 providers; nl; Base, Mobistar en Proximus maar zodra ik er ntje selecteer zegt hij dat het een beperkt Netwerk is.

Wat ik al geprobeerd heb is alle normale en netwerkinstellingen te "resetten".
Ook op aanraden van de Base-winkel heb ik de laatste nieuwe Firmware erop gezet.

Iemand enig ID aan wat dit kan liggen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 04-11-09, 10:39
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 36
Standaard

Werkt het ook niet als je 3G netwerk activeert?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AlexP Bekijk bericht
Ik heb sinds kort een probleem met mijn provider Base.
Ik krijg geen ontvangst meer van de Provider, we hebben hier 2 iPhones met identiek hetzelfde probleem, die problemen kwamen voor op identiek dezelfde tijdstippen.
Bij de instellingen vind ik nog altijd de 3 providers; nl; Base, Mobistar en Proximus maar zodra ik er ntje selecteer zegt hij dat het een beperkt Netwerk is.

Wat ik al geprobeerd heb is alle normale en netwerkinstellingen te "resetten".
Ook op aanraden van de Base-winkel heb ik de laatste nieuwe Firmware erop gezet.

Iemand enig ID aan wat dit kan liggen?
  #3  
Oud 04-11-09, 10:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rumble101 Bekijk bericht
Werkt het ook niet als je 3G netwerk activeert?
Heb zo een 3 keer geprobeerd op beide iPhones: zonder en met 3G enabled, heb nog altijd hetzelfde probleem dan.
Momenteel ben ik bezig met een volledige reset van de iPhone, duurt wel even precies.
  #4  
Oud 04-11-09, 12:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 4
Standaard

Ok, heb een volledige reset gedaan van de iPhone, zo goed als nieuw.
Ik zie dat ik nog altijd hetzelfde probleem voorheb.
Als ik naar netwerkselectie ga en BASE selecteer krijg ik: Wachten op activering, en als dit gedaan is krijg ik weer dat het een Beperkt Netwerk is.

Het rare is dat beide iPhones op identiek hetzelfde moment besloten niet meer te werken!
En de sim kaart werkt wel in een ander GSM toestel.
Linksvanboven zie ik die 5 streepjes plat liggen, zonder ontvangst maw.
  #5  
Oud 04-11-09, 12:57
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Standaard

// Topictitel aangepast.
  #6  
Oud 05-11-09, 17:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 9
Standaard

ik heb hetzelfde probleem:

zie: https://forum.iculture.nl/f14/i...ltopic-11.html

Werkt het dan wel met een andere provider?? (mobistar / proximus?)
  #7  
Oud 05-11-09, 17:59
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AlexP Bekijk bericht
Ok, heb een volledige reset gedaan van de iPhone, zo goed als nieuw.
Ik zie dat ik nog altijd hetzelfde probleem voorheb.
Als ik naar netwerkselectie ga en BASE selecteer krijg ik: Wachten op activering, en als dit gedaan is krijg ik weer dat het een Beperkt Netwerk is.

Het rare is dat beide iPhones op identiek hetzelfde moment besloten niet meer te werken!
En de sim kaart werkt wel in een ander GSM toestel.
Linksvanboven zie ik die 5 streepjes plat liggen, zonder ontvangst maw.
Als je je iphone uitlegt en dan terug aan dan moet je iphone zelf de provider vinden zonder jij ook maar iets moet doen.Deze moet zelf signaal vinden en naar base springen.

En ik merk meer en meer dat jailbreaken en wat is het daar allemaal en blacksnow meer en meer voor problemen zorgt,ik begin daar allemaal niet meer mee en heb nog na al die tijd geen enkel probleem gehad mee mijn iphone.
  #8  
Oud 05-11-09, 18:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 9
Standaard

Ik heb gemerkt dat het niet aan de unlock ligt, maar....

>> De iphone staat geblacklist..

Via proximus krijg ik wel connectie, maar de melding dat het toestel veiligheidshalve geblokkeerd is...

Geen idee hoe dit komt (het is niet mijn toestel...)
  #9  
Oud 05-11-09, 19:05
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benderke Bekijk bericht
ik heb hetzelfde probleem:

zie: https://forum.iculture.nl/f14/i...ltopic-11.html

Werkt het dan wel met een andere provider?? (mobistar / proximus?)
Heb gisteren en vandaag naar een andere provider (proximus) een andere simkaart laten zetten, maar nog altijd geen resultaat. Beperkt netwerk, gsm geblokkeerd.
Ik heb reeds HERSTEL ALLE INSTELLINGEN gedaan, geen resultaat.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benderke Bekijk bericht
Ik heb gemerkt dat het niet aan de unlock ligt, maar....

>> De iphone staat geblacklist..

Via proximus krijg ik wel connectie, maar de melding dat het toestel veiligheidshalve geblokkeerd is...

Geen idee hoe dit komt (het is niet mijn toestel...)
Heb hetzelfde probleem, de gsm is geblokkeerd.

Laatst gewijzigd door WDS001; 05-11-09 om 19:10. Reden: mquote-knop gebruiken aub!
  #10  
Oud 05-11-09, 19:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AlexP Bekijk bericht
Heb gisteren en vandaag naar een andere provider (proximus) een andere simkaart laten zetten, maar nog altijd geen resultaat. Beperkt netwerk, gsm geblokkeerd.
Ik heb reeds HERSTEL ALLE INSTELLINGEN gedaan, geen resultaat.


Heb hetzelfde probleem, de gsm is geblokkeerd.
enig idee hoe die blokkering tot stand komt!?? Ik neem aan dat de iphone die ik momenteel bij mij heb NIET gestolen is...

Kan de EMEI veranderen tijdens het unlocken ofzo?
  #11  
Oud 05-11-09, 21:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 2
Standaard

Zit met hetzelfde probleem, vroeger had ik netwerk (BASE) maar dit viel soms uit, dan sim erin sim eruit en hopen op netwerk, maar nu niets meer. Heb al Blacksn0w genstalleerd maar nope. Heb wel nog niet met Mobistar of proximus geprobeerd. Dus weet niet of mijn iphone op een geblacklist staat.
Dus wie is hier slim genoeg en helpt ons hieruit.
  #12  
Oud 06-11-09, 15:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: Belge
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rumble101 Bekijk bericht
Werkt het ook niet als je 3G netwerk activeert?
Base heeft momenteel nog geen 3G. (Eind dit jaar pas)

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benderke Bekijk bericht
enig idee hoe die blokkering tot stand komt!?? Ik neem aan dat de iphone die ik momenteel bij mij heb NIET gestolen is...

Kan de EMEI veranderen tijdens het unlocken ofzo?
Ben je hier zeker van? Waar heb je deze gsm gekocht? winkel of 2de hands? En welk land?
Had je deze problemen ook voor een JB of niet?

Normaal kan je IMEI niet veranderen tijdens een unlock. (Ben dit 80% zeker)

Probeer anders deze site: http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
Dan zie je meteen ofdat je IMEI blacklisted is of niet.

Laatst gewijzigd door Azazel; 06-11-09 om 16:00.
  #13  
Oud 06-11-09, 16:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Azazel Bekijk bericht
Base heeft momenteel nog geen 3G. (Eind dit jaar pas)


Ben je hier zeker van? Waar heb je deze gsm gekocht? winkel of 2de hands? En welk land?
Had je deze problemen ook voor een JB of niet?

Normaal kan je IMEI niet veranderen tijdens een unlock. (Ben dit 80% zeker)

Probeer anders deze site: International Numbering Plans
Dan zie je meteen ofdat je IMEI blacklisted is of niet.

De iphone is niet van mij... Ik wou die gewoon unlocken voor hem. Hij zegt dat die uit Amerika komt (hij heeft die zelf van iemand anders gekocht).
Het toestel ziet er allesinds nagelnieuw uit + heeft een doos en alle assecoires... daarom denk ik dat deze niet gestolen is.

Hoe kan je daar zien of die geblacklist is?
Voor resultaat: zie bijlage!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg 1.jpg‎ (20,3 KB, 84x gelezen)

Laatst gewijzigd door benderke; 06-11-09 om 16:16. Reden: bijlage toegevoegd
  #14  
Oud 06-11-09, 16:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: May 2009
Locatie: Belge
Berichten: 38
Standaard

Volgens die test is je IMEI normaal niet blacklisted.

Volgens mij ligt het probleem dan aan die unlock maar heb daar geen enkele ervaring in dus dat laat ik aan andere over.

Ps:
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door benderke Bekijk bericht
De iphone is niet van mij... Ik wou die gewoon unlocken voor hem. Hij zegt dat die uit Amerika komt (hij heeft die zelf van iemand anders gekocht).
Het toestel ziet er allesinds nagelnieuw uit + heeft een doos en alle assecoires... daarom denk ik dat deze niet gestolen is.
Dat wilt niets zeggen... Deze zou kunnen uit een winkel gestolen zijn of nieuw aangekocht daarna doorverkocht en als gestolen aangemeld worden.

Laatst gewijzigd door Azazel; 06-11-09 om 16:24.
  #15  
Oud 06-11-09, 17:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Azazel Bekijk bericht
Volgens die test is je IMEI normaal niet blacklisted.

Volgens mij ligt het probleem dan aan die unlock maar heb daar geen enkele ervaring in dus dat laat ik aan andere over.

Ps:

Dat wilt niets zeggen... Deze zou kunnen uit een winkel gestolen zijn of nieuw aangekocht daarna doorverkocht en als gestolen aangemeld worden.
Daar heb je gelijk in... Enfin, tis mijn toestel niet dus ik ga er me ook niet te veel zorgen over maken. De eigenaar heeft mobistar en rara... mobistar is geen enkel probleem!!
  #16  
Oud 06-11-09, 19:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2009
Berichten: 2
Standaard

heb gezien op de site, zie niet of deze geblacklist is. heb deze via ebay gekocht uit England dus zou wel kunnen. Proximus gaat maar als ik bel, zegt toch dat hij voor veiligheidsredenen geblokkeerd is.
iClarified - iPhone - How to Change Your iPhone IMEI with ZiPhone (Windows) hier kan je IMEI veranderen maar afhankelijk van je Bootloader, mijn is nu op versie 3.1.2 met bootloader 5.09 en daar kan je je IMEI niet veranderen. dus ga is proberen met 3.0.
Het is dus zoeken naar het IMEI te veranderen en niets anders.
  #17  
Oud 10-11-09, 17:47
» iPhone 6 128GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 39
Standaard geen bereik met BASE

Ik heb opeens vandaag geen bereik meer met BASE. Ik heb op een aantal toestellen geprobeerd en ik heb steeds geen ontvangst. Hebben andere mensen daar ook last van?
  #18  
Oud 10-11-09, 18:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

//Topic's samengevoegd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #19  
Oud 10-11-09, 18:52
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Locatie: Oost-Vlaanderen
Berichten: 510
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door roderick Bekijk bericht
Ik heb opeens vandaag geen bereik meer met BASE. Ik heb op een aantal toestellen geprobeerd en ik heb steeds geen ontvangst. Hebben andere mensen daar ook last van?
een regio is altijd handig
ik ben in regio gent en heb bereik.
Mobile vikings (via netwerk van base)

EDIT
hoogstwss is het een probleem van base uit, aangezien ze bezig zijn met upgraden van hun netwerk naar 3G, wat af en toe voor problemen zorgt (helaas)


Laatst gewijzigd door kal_el; 10-11-09 om 18:57.
  #20  
Oud 10-11-09, 18:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 7
Standaard

Heb opeens ook geen ontvangst meer......regio Antwerpen.

Nota : edge werkt wel

Laatst gewijzigd door jackybe67; 10-11-09 om 18:59.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
providers gevonden, toch base geen ontvangst(belgie) seleiphone Base 5 12-11-12 09:21
iPhone 3G: unlock werkt behalve bij m n provider base (belgie) erol Unlock 22 07-11-11 20:22
iPhone 4 bij BASE in Belgi gekocht, nu defect... stefmen Koopinformatie Belgi 37 07-08-11 13:30
3G bij Base in Leuven kasperlannoo Chat en geruchten 2 24-12-10 15:57
bij autolock geen ontvangst svekke Unlock [archief] 21 15-02-08 22:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:19.