Uitschakelen Internet via telefonie?

Uitschakelen Internet via telefonie? discussie in Mobistar forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, ik zou mij een iphone willen aanschaffen maar ik zou eigenlijk enkel alles willen gebruiken buiten de internet-functie via telefonie (3G- edge -gprs, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Belgi > Mobistar
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25-09-08, 11:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard Uitschakelen Internet via telefonie?

Hallo iedereen,
ik zou mij een iphone willen aanschaffen maar ik zou eigenlijk enkel alles willen gebruiken buiten de internet-functie via telefonie (3G-edge-gprs, Wi-Fi wel).
Ik wil dus niet per ongeluk op internet geconnecteerd worden als ik per ongeluk op Safari of YouTube druk.

Kan ik dit ergens uitschakelen? Dat ik dus enkel op internet kan als ik Wi-Fi aanzet.

(ik werk namelijk met Tempo Music van mobistar, herlaadkaarten dus)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25-09-08, 11:53
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

dit is mogelijk door in de instellingen 3G uit te zetten.
  #3  
Oud 25-09-08, 13:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

Dan maak je toch nogsteeds middels gprs (of edge) verbinding met het internet?
En spreek je dus alsnog je data bundel aan.
  #4  
Oud 25-09-08, 13:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard

inderdaad en dat wil ik niet, met herlaadkaarten moet je gewoon niet op internet gaan (mijn gedacht althans)

Enkel op Wi-Fi wil ik wel natuurlijk.

Ik ben gewoon bang dat, als ik apps ga installeren, dat deze op de achtergrond gaan refreshen en dat mijn herlaadkaart op 10min opgebruikt is.

En ik heb ook ergens gelezen, dat als je zelfs dummy waarden ingeeft, de iphone nog steeds online zou gaan, klopt dit??

BTW: ik kan toch nog steeds bellen/smsen als gprs/edge/G3 afstaat??
  #5  
Oud 25-09-08, 13:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Almere
Berichten: 73
Standaard

Is het dan een idee om gewoon je APN instellingen leeg te laten?
Volgens mij kan je dan gewoon niet online middels 3g/gprs.
Alleen via Wi-Fi.

Maar het is dacht ik zo dat wanneer je Wi-Fi verbinding beschikbaar is daar de voorkeur naar uit gaat, boven 3g.
  #6  
Oud 25-09-08, 13:44
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Bij mobistar een paar "dummy" instellingen invullen en dat zou moeten lukken.

Om zeker te zijn zul je toch 1 keer moeten testen door safari te openen. Als hij de pagina niet kan vinden geeft hij een melding en kan je met een gerust hart verder.
  #7  
Oud 25-09-08, 16:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 3
Standaard

ik kan dan toch nog gewoon bellen zonder gprs,edge en 3g?
  #8  
Oud 25-09-08, 16:36
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Ja, gelukkig wel
  #9  
Oud 25-09-08, 21:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik heb ook Mobistar, en bij mobiel datanetwerk staat bij APN gewoon nix ingevuld en ik kan niet op internet (Wi-Fi) staat af ;-) Dus je moet er helemaal geen dummy gegevens invullen!
  #10  
Oud 25-09-08, 23:05
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 106
Send a message via twitter to Igor W
Standaard

Tja, allemaal goed en wel... maar loont het wel de moeite een iPhone te kopen als je een groot deel van de mogelijkheden niet gebruikt?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Internet uitschakelen op Wi-Fi na litmanen10 Wi-Fi 6 21-11-10 01:32
Op vakantie internet uitschakelen? Rubske T-Mobile 6 28-07-10 21:10
Internet uitschakelen iRolf iPhone algemeen 3 05-07-10 23:20
Uitschakelen Internet MacApp iPhone algemeen 52 17-05-10 15:41
Internet uitschakelen op Iphone 2g aliteker Archief 4 14-02-09 15:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:21.